Canal Istanbul-opkald fra Imamoglu: 'Vend tilbage fra dette forkerte'

imamoglundan channel istanbul kalder denne forkerte frost
imamoglundan channel istanbul kalder denne forkerte frost

İBB-præsident Ekrem İmamoğlu talte på "Kanal Istanbul-panelet" arrangeret af İYİ-partiet, og formand Meral Akşener deltog også som lytter. Idémamoğlu sagde, at han kaldte et åbent opkald, ”Herfra henvender jeg alle, alle myndigheder i Ankara på vegne af alle Istanbuliter til deres samvittighed: Kom i tankerne, prøv videnskab. Kom og tænk igen. Se tilbage fra denne fejltagelse. Denne nation bør ikke vende tilbage fra denne fejltagelse. Lyt til din samvittigheds stemme. Lyt til disse menneskers råb. Og prøv ikke denne unikke by, en irreversibel forræderi. Fordi denne by er blevet leveret til os alle, så denne by, der er blevet betroet os fra vores fortid, kan overdrages til fremtiden på samme sunde måde. Jeg håber, at vi leverer dette, og at vi ikke giver dig muligheden for at gøre denne store ondskab for denne by. ”


Præsident Ekrem Imamoglu, Istanbul Metropolitan Municipality (IMM), deltog i panelet med titlen “Canal Istanbul Project and Facts Behind”, arrangeret af IYI Party på Halic Congress Center. Værten for panelet, IYİs partiformand, Meral Akşener og İYİ Party Istanbul-provinsformand Buğra Kavuncu, gik ind i hallen med İmamoğlu og hans kone Dilek İmamoğlu. Kavuncu holdt den første tale for panelet. Derefter blev panelsektionen modereret af Ahat Andican, IYI Istanbul-stedfortræder, startet. Professor i miljøteknik ved Hacettepe Universitet. Dr. Cemal Saydam og den pensionerede ambassadør Faruk Loğoğlu holdt tale.

"MENNES SLOVNING FORSTÅR, NÅR jeg ser TRAUMA"

Når han talte efter paneldeltagere, sagde İmamoğlu kort:
”Når du ser det traume, der vil opstå med forringelsen af ​​forholdet mellem Sortehavet, Marmara og Det Ægæiske Hav, falder menneskesøvnen. Dette er fakta. Jeg vil se på det fra et lidt andet perspektiv. Vi ønsker især, at dette spørgsmål skal drøftes meget. Fordi i 2011, en uge før valget, en regerende animationsfilm, der bragte dette emne på dagsordenen, har regeringspartiet i den æra rejst spørgsmålet lige siden. Han åbnede aldrig, nævner aldrig. For ikke at nævne, argumenterede han ikke med folk, der kendte nogen information om kanalen. Det skabte heller ikke et informationsudvekslingsmiljø. At tale, diskutere og forstå i dag er en vigtig gevinst for os. I vores nylige forskning har vi hentet fra de data, at samfundet har alvorlig viden om dette emne. Dette viser, at landet har meget dybe problemer i dag. Fattigdom, arbejdsløshed, økonomiske problemer i begyndelsen ... Efter alt dette, efter en minister, der kom ud og sagde ”Vi afgiver bud på Canal Istanbul”, delte vi også dette med Istanbuliterne. ”Vent, lad os se. Hvad sker der? Hvad laver du? Hvad laver du? Efter at have spurgt, hvorfor du stiller dine spørgsmål, begyndte de at analysere Istanbul og blive et fundament med overførslen af ​​sunde informationskilder til os og offentligheden. ”

“BORGERE GIVER IKKE TILGIVELSE TIL EJERNEN AF INFORMATIONEN”

”I denne proces har vi opnået fra undersøgelser, at så længe borgeren er opmærksom på fordelene, de ser deres fordele og skader, godkender de aldrig dette projekt. Selvfølgelig ser vi en holdning: 'Vi vil, vi vil!' Der er ingen anden holdning. VVM-rapporten er suspenderet, indvendinger gives, institutionelle, personlige indsigelser mod VVM-rapporten ignoreres, og VVM-rapporten godkendes. Vi siger, du behøver ikke at overbevise os, IMM præsident. Overbevis videnskabens verden; nok. Borgerne i Istanbul er allerede overbevist på det tidspunkt. Men sind og videnskab har vist en meget klar holdning i denne forstand. Kanal Istanbul blev lanceret i 2011. Valget i 2015 kom, de sagde: 'Lad os ikke komme ind på det emne nu.' Lokalvalget i 2019 kom. Husk; Der er ingen granulær sætning. Et sådant vigtigt valg handler om Istanbul. De afsluttede valget uden en enkelt sætning om projektet, som de så meget interesserer for Istanbul og tror, ​​at de vil gøre den største succes i verden. Efter denne tavse proces dukkede de op som "Vi ramte pickaxen."

“BUKALEMUN-PROJEKT”

”Jeg kalder dette projekt 'Chameleon-projekt'. Dette projekt går i enhver farve. I 2011 siger hr. Præsident, der beskæftiger sig med definitionen af ​​dette projekt, til offentligheden: 'Dette projekt er et multidimensionelt projekt. Det er også et energi, transport, offentlige arbejder, uddannelse, beskæftigelse, urbanisme, familie, boliger, miljøprojekt. Det er et projekt til beskyttelse af Istanbul, landbrug, grønt, dyre- og planteliv. ' Alt er i projektet. Jeg har læst denne erklæring mindst 10 gange. Hvor stemmer det i dag? Jeg kunne ikke finde. Så sagde jeg, "I den enkle animerede film antager jeg, at de fortalte en anden præsident for projektet den gang." Dette projekt er ikke det projekt. Det passer ikke til disse definitioner. Uanset hvad du har i det. Det er godt for alt! Jeg oprør også. Jeg kan ikke acceptere som IMM-præsident. Jeg oprør. Jeg ser også mit oprør hørt af millioner af mine medborgere. Jeg ser også deres oprør. ”

“VI SKAL FOREBYGE DENNE PROCESS”

”Jeg mener, at vi ikke bør forhindre denne proces ved at fremsætte denne proces med forskellige initiativer baseret på loven, med den rette forstand, med den rigtige mening, med sindet. Vi har selvfølgelig workshops, selvfølgelig vil vi diskutere dette spørgsmål, vi vil gøre indsigelse mod VVM-rapporten. I øjeblikket afventer 100 tusind planer. Det, du kalder en 1 / 100.000-plan, er de stadige regler for en by. Dette arbejde udføres ikke bag lukkede døre. Det gøres ikke af et projektkontor. Det gøres åbent for offentligheden. Planen på 100 tusind er ikke en enkel sag. Vi vil gøre indsigelse mod dette. Jeg gjorde det i går. Vi er nødt til. Vi skal bruge vores juridiske rettigheder fuldt ud. Antallet af mennesker, der fortrænger folk i 6 kvarterer i 19 distrikter, er 316 tusind mennesker. Du fortrænger og transporterer 316 tusind mennesker. Det virkelige problem, den største apokalypse vil bryde her. Samfundet der er ikke klar over dette. ”

"NÅR DU HAR ARBEJDSLÆGGENDE, I LADER MENNES TILBAGE"

”Det ser ud til, at omkostningerne ved Kanal Istanbul, der udtrykkes af regeringen, er 100 milliarder lira. Med andre ord, en ekstra byrde, en ekstra skat til borgeren på deres definition, er 100 milliarder lire. Så i dette øjeblik, når næsten hver tredje unge er arbejdsløs, mens vores mennesker bryder fra arbejdsløshed, er der andre ting, vi har brug for at løse, lægger du en sådan byrde på folks ryg. Han laver ni Marmaray. Mens du kan fjerne jordskælvsproblemet i hele Istanbul, ser du en sådan byrde for Istanbul. Hvorfor? Du begraver Istanbul igen i beton. I slutningen af ​​denne proces tager du meget forkert med hensyn til omkostninger. Så tror jeg, du ved det. Det gør vi ikke, lad mig sige det. ”

"Hvem kræves?"

”Vi siger dem, der vil tvinge os til at gøre dette; "Hvorfor er vi forpligtede?" Hvem er forpligtet? Det er vi ikke. Et lille mindretal er tvunget. Hvem er forpligtet? Ja, de, der køber den 30 millioner kvadratmeter store jord, er forpligtede. De bundede deres liv der. Det er klart, at de, der vil bygge denne kanal og bygningerne omkring den, også kan tvinges. Det kan jeg også forstå. Men vi er aldrig forpligtede over for Kanal Istanbul. Befolkningen i Istanbul har ingen sådan intention. Borgeren accepterer ikke. For dem, der lever af affaldsordren, har vi lukket dørene til administrationen af ​​Istanbul. Ingen drager fordel af affaldsordren længere i IMM. Jeg var i tvivl om, at denne proces udløste. Hr. Meral Akşener, jeg begyndte at tænke, da jeg sagde 'du er den skyldige'. Ja, jeg synes valget i 2019 var lidt af en trigger. Det udløste processen i denne forstand. Vi stræber efter moralsk brug af offentlige ressourcer på IMM. Vi tillader aldrig partnerskab. Jeg tror, ​​at folk, der er vant til affaldsordren, er forpligtet til Kanal Istanbul. Vi er ikke forpligtet. Befolkningen i Istanbul er ikke forpligtet. ”

“VI HAR MANGE Ting at læse fra verden”

”Vi har meget at udfordre verden. Vores værdifulde talere talte om succes. Jeg tror ikke, at det at udfordre verden er i høj tone. Uanset hvor meget du råber her, vil de ikke høre dig fra Japan, Korea, Australien eller Europa eller endda nabolandet Bulgarien, Georgien. Men de teknologiske færdigheder, præstationer, vellykkede akademikeres publikationer, videnskabelige undersøgelser, som du vil afsløre, kan få din stemme til at blive hørt af verden. Vi forstår den lyd. Når vi siger international succes, kalder vi det ikke fra råb, men vi definerer succes i vores sind. Desværre, som en tale i et land, kommer teknologiministeren ud og taler 'Kanal Istanbul i Kanal Istanbul'. I et møde, hvor teknologi skal diskuteres. I et møde, hvor smarte byer skal tales om. Jeg udtrykte det der, jeg vil også udtrykke det her. Disse skal kendes. Det er de områder, vi ikke kan gøre for at få succes. Forskellen mellem det nuværende underskud og eksport i vores land med hensyn til højteknologiprodukter om 5 år er 2019 milliarder dollars ekskl. 107. ”

“VI VÆRDER DET BEDSTE DET, DER FAR”

”Vi siger Hani? vi er et olieafhængigt land. Nej, vi er et mere teknologisk afhængigt land. Folk producerer, vi forbruger. Af denne grund huskede teknologiministeren, sir, skraldets bjerge meget godt, for XNUMX år siden blev denne by reddet, og kanalen var for ham. Vi bifalder alt, hvad der er godt gjort. Hr. Præsident tjente også denne by. Tidligere og næste borgmestre borgmestre tjente også. Må Allah være tilfreds med dem alle. Men hvad de gør godt. Hvis Istanbul vil udfordre verden, kan unge mennesker få succes og udfordre, hvad de vil afsløre om produktion, unge mennesker om teknologi, næste generations produktion. Helt ærligt vil Istanbul slippe af med denne kanaldebat i et samarbejde. ”

“VI LADER IKKE AT DU GØR DETTE STORE DÅRLIGE”

”Dette er aldrig et politisk spørgsmål, men et vigtigt spørgsmål. Vi ser på dette fra dette perspektiv, og vi giver denne beslutsomhed og vores juridiske kamp. Jeg ser viljen til at kæmpe mod det retlige grundlag med al samfundets følsomhed og med al dens følsomhed. Vi er klar til at yde ethvert teknisk bidrag til dette i Istanbul. Men gennem advokater men gennem tekniske mennesker ... Jeg håber, at vi vil bringe denne by til denne sandhed. Stadig kalder jeg åben og klar. Herfra appellerer jeg til alle, til alle myndighederne i Ankara, til deres samvittighed på vegne af alle Istanbulitter: Kom i tankerne, prøv videnskab. Kom og tænk igen. Se tilbage fra denne fejltagelse. Denne nation bør ikke vende tilbage fra denne fejltagelse. Lyt til din samvittigheds stemme. Lyt til disse menneskers råb. Og prøv ikke denne unikke by, en irreversibel forræderi. Fordi denne by er blevet leveret til os alle, så denne by, der er blevet betroet os fra vores fortid, kan overdrages til fremtiden på samme sunde måde. Jeg håber, at vi leverer dette, og at vi ikke giver dig muligheden for at gøre denne store ondskab for denne by. ”Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar