Imamoglu opfordrer Erdogan til Basaksehir Subway

imamoglundan erdogana basaksehir metroopkald
imamoglundan erdogana basaksehir metroopkald

Istanbul Metropolitan-borgmester Ekrem Imamoglu, Sultanbeyli'ye besøgte det 20. distriktskommune. Imamoglu, journalister besvarede spørgsmål under hans feltanmeldelse i Sultanbeyli.

Det blev hævdet, at metrolinjen, der vil være forbundet til Başakşehir Hospital, blev stoppet af İmamoğlu, men det blev afsløret, at instruktionen blev givet af den tidligere İBB-præsident Mevlüt Uysal. Journalister spurgte Imamoglu om dette. Imamoglu sagde: ”Mine venner skrev en erklæring dagen før. ”Forkert udtryk,” sagde han. Sandt, men ufuldstændigt. ligge; det er ikke forkert, det er en løgn. ” Når han sagde, at præsident Recep Tayyip Erdoğan blev vildledt af nogle ministre, foretog İmamoğlu følgende opfordring: ”Jeg ringer til hr. Præsident herfra. Kom, lad os mobilisere alle de metrolinjer, der står samlet inden udgangen af ​​2022-2023. Dette stoppede, alle metrolinjer, der ikke kan udføres i 2 år, lad os afslutte med det samme. Hvem er metroen? Ekrem İmamoğlu? Mr. Erdoğan? Nej; Nationen. Lad os finde ud af det. Derfor tror jeg, at ministrene har misbrugt både præsidenten og regeringen og nationen ved at bruge falske udsagn. ”

”Det blev hævdet, at du stoppede metrolinjen, der vil være forbundet til Başakşehir Hospital ...”

Mine venner skrev en forklaring dagen før. ”Forkert udsagn,” sagde de. Sandt, men ufuldstændigt. ligge; ikke falskt, falskt udtryk. Jeg vil advare dig om disse falske udsagn. Jeg vil især advare præsidenten. Jeg tror, ​​at deres ministre har vildledt sig selv. Et eksempel? Melen Dam. Vi har bragt Melen-dæmningen på dagsordenen. Vi søgte efter løsninger på dagsordenen for det statslige hydrauliske værk (DSI), didindik; Det skete. Da vi hørte om republikens præsident, fik vi en godtgørelse fra DSI. Cracks lært, da vi bragte det op, hr. Præsident. For det andet er der en landbevægelse på 30 millioner kvadratmeter i Kanal Istanbul. Der er ingen enkelt tilbagevenden. Fordi vi fortalte sandheden. De vildleder sandsynligvis hr. Præsident i denne sag. Ikke bare det. İ IMM-officer godkendte VVM-rapporten iler. Der er dog ikke sådan noget. De har muligvis forklaret hans underskrift til juni-linealen til præsidenten til godkendelse.

Det samme blev gjort af transportministeren: endim Sir, IMM annullerede metroen til byhospitalet. ”Vi har ikke sådan en bevægelse. En dag senere sagde han, Bakanı Det var, hvad sundhedsministeren fortalte mig. Fra begyndelsen er alt, hvad Transportministeriet har sagt om processen, forkert, ufuldstændigt. Nu er det en løgn. Det er en skam. Det er akavet. Gør ikke politik her. Dette land oplever en proces med rigtigt, forkert. En masse sider kritiseret af samfundet. Præsidenten er på vagt. De udpegede ministre, der burde hjælpe, er at uddanne os. Gå på arbejde. ”Hr., Jeg informerer ikke præsidenten for IMM. Fordi han ikke vil blive overbevist! ”Hvordan ved du det? Få information, give information. Hvad er ministerens pligt? Til gavn for dette land. Jeg tror, ​​de ikke har givet de korrekte oplysninger til republikens præsident. Jeg tror, ​​de prøver at vildlede. Fordi det, du siger, er en løgn. Hvor mange møder har vi imidlertid afholdt, inklusive guvernøren, for at løse problemet der. For når vi ankommer, taler vi om en metrolinje, der har stået i cirka 2 år. Vi prøver at få det op og afslutte det så hurtigt som muligt.

Jeg ringer til hr. Præsident herfra. Kom, lad os mobilisere alle metrolinjer, der står sammen, inden udgangen af ​​2022-2023. Dette stoppede, alle metrolinjer, der ikke kan udføres i 2 år, lad os afslutte med det samme. Lad mig give dig en anden advarsel. I 2020 åbnede vi en efterspørgsel, især for nogle metrolinjer, hvor vi leverede kreditfaciliteter. Vi har brug for finansministeriets godkendelse for at mobilisere lånet. Vores anmodning om 3 linjer blev afvist i den første uge af januar. Måske ved præsidenten ikke om dette. Hvis det ikke afvises, vil vi være i stand til at mobilisere metrolinjer meget hurtigt med disse kreditfaciliteter. Jeg ringer herfra. Både disse tre linjer og de andre linjer Cumhurbaşkanı Hr. Formand, lad os afslutte dem hånd i hånd i arm. Der er en kreditfacilitet, vi finder den. Bare et touch vi ønsker. Vi kan arbejde sammen om økonomien. Hvem er metroen? Ekrem İmamoğlu? Mr. Erdoğan? Nej; Nationen. Lad os finde ud af det. Af denne grund sagde ministrene, at jeg tror, ​​de har skadet både præsidenten og regeringen og nationen ved at bruge falske erklæringer.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar