MO ° MO præsident advarer: â € ™ G'ndem Kanal Dep ° stanbul Ikke jordskælv Ä ° Must Be Istanbul â € ™

kanal istanbul
kanal istanbul

Præsident for İMO, Cemal Gökçe, sagde, at jordskælvet i Elazığ var en stor advarsel om at fjerne Kanal Istanbul fra landets dagsorden og erstatte jordskælvet Istanbul. Gökçe foreslog, at 100 tusinde bygninger ville blive revet ned i et muligt jordskælv i Istanbul, og 150 tusind mennesker ville dø, hvis jordskælvet skete natten og 50 tusind i løbet af dagen.SözcüI henhold til Erdogan Süzers rapport sagde Gökçe: ”Vores bygninger var rådne, byomdannelse blev foretaget til leje, ikke til jordskælv. Sonering amnesti øgede risikoen yderligere. Trods Elazig, hvis vi ikke ser jordskælvets virkelighed og træffer forholdsregler, kan dette land ikke klare jordskælvet i Istanbul.

İMO præsident Gökçe sagde, at efter jordskælvet Elazığ blev fejllinjerne talt på tv'er, og det vigtigste at tale om var ikke fejlene men de rådne bygninger. Gökçe sagde: ”Der er ingen i dette land, der ikke kender fejlene. Du ved hvilken fejl, hvor du spørger barnet. Samfundets energi forsøges evakueret med fejl. Hvad samfundet skal vide, er, om bygningerne, hvor de bor, er rådne eller ej. Uanset hvilket kommunes bygningsarkiv der åbnes, vil du se, at mindst 80 procent af bygningerne ikke er jordskælvsikre. Så det kollapser i jordskælvet, det har ingen flugt. Disse bygninger skal gøres jordskælvsikre, ”sagde han.

Gökçe erklærede, at alle bygninger i landet skulle gøres forenelige med de tekniske regler og principper og jordskælvsbestemmelser, og at de nye bygninger skulle bygges på denne måde, og bad også om at opgive metoden til at overlade inspektionerne til 3-5 års ingeniører. Gökçe sagde, at der er gået 1999 år siden jordskælvet i 20, og sagde: ”Hele landet diskuterer en kunstig dagsorden kaldet Kanal Istanbul, ikke jordskælvet i Istanbul. Jordskælvet, vi oplevede i Elazığ Sivrice, bliver en ørering i ørerne på dem, der kalder Channel Istanbul. Jordskælvet i Istanbul vil ikke være som Elazig. Tyrkiet kan ikke stå op under det. Mobilisering bør erklæres. Istanbuls middelfejl betyder Tyrkiets fiasko. "

Armin
sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar