Dansk bil øger gearet med BUTEKOM

indenlandsk bil vil opgradere gear med butekom
indenlandsk bil vil opgradere gear med butekom

Tyrkiets 60-års drøm om den indenlandske bil byen, som vil finde sted i Bursa, har tilføjet en ny til sin avancerede teknologi-orienterede arbejde. Bursa Uludağ Universitets tekniske videnskaber erhvervsdirektør Prof. Dr. Mehmet Karahan sagde, at med det innovative arbejde, de udførte inden for Bursa Technology Coordination and R&D Center (BUTEKOM), vil de sikre, at den høje batterivægt af den indenlandske bil er afbalanceret med kompositmaterialer. professor Dr. Karahan, til masseproduktion af den indenlandske bil undersøgelse er den første kvalifikation af afgørende betydning i Tyrkiet, sagde han.


Produktion og eksport center i Bursa, Tyrkiet Cars Initiative Group (TOGG) vil blive lanceret i Gemlik fokuserede på indenlandske bil projekt. BUTEKOM, der fortsætter sine aktiviteter under ledelse af Bursa Chamber of Commerce and Industry (BTSO) for at udvikle samarbejde mellem universitetsindustrien og realisere en kvalificeret transformation i byøkonomien, spiller en nøglerolle i den teknologiske udvikling af den indenlandske bil. Avanceret kompositmateriale Center for fremragende projektkonsulent etableret inden for BUTEKOM. Dr. Mehmet Karahan sagde, at den indenlandske bil er et produkt af det nationale teknologiske skridt og sagde: ”Der er et intensivt behov for F & U- og innovationsundersøgelser inden for kompositmaterialer og bilindustri til det indenlandske bilprojekt, der blev udført under ledelse af vores præsident. På dette tidspunkt udfører vi aktive arbejder under taget af BUTEKOM med kvalificeret personale, sammensatte produktionslaboratorier, test- og analysetjenester. ”

HØJ BATTERIVÆGT VIL BALANCERES

professor Dr. Karahan oplyste, at der er udviklet mange projekter i BUTEKOM, der leverer input direkte til bilindustrien inden for tekniske tekstiler og kompositter i samarbejde med universitetsindustrien. Påpeger, at bilindustrien fortsætter sin søgning efter løsninger, der vil reducere køretøjets vægt og brændstofforbrug, men som også overholder COXNUMX-emissionskravene, sagde Mehmet Karahan, ”At afbalancere høj batterivægt er en vigtig faktor, især i elektriske køretøjer og kompositter har en vigtig effekt i disse køretøjer. På grund af de lange produktionstider af kompositmaterialer og de høje omkostninger er brugen af ​​biler imidlertid begrænset, og der kan ikke opnås tilstrækkelige niveauer i masseproduktionen. ”

"Et andet eksempel på en art i Tyrkiet"

Tyrkiet, hvilket indikerer at støtte arbejdet udført i produktionen af ​​indenlandske bilproducenter har lanceret forsknings- og udviklingsarbejde på filmen med en ny teknologi i produktionen af ​​komposit Buteko Prof. Dr. Mehmet Karahan, siger: "Projektet materialer vil blive udviklet og standarder nødvendige takket være produktionsteknologi og kvalitet, værditilvækst, og ikke teknologi andre steder i Tyrkiet, som er et af de vigtigste kriterier for bilindustrien vil blive udviklet en ny teknik til hurtig produktion . Derudover tilvejebringer carbonfibre store fordele med hensyn til effektivitet og lethed på grund af deres egenskaber, såsom holdbarhed og stigning i areal / vægtforhold. På grund af de høje omkostninger ved produktion af kulfiber forbliver dets anvendelse i bil imidlertid begrænset. Som et resultat af en anden undersøgelse, der skal udføres på BUTEKOM, vil lavprissætning af kulfiberproduktion fra vedvarende ressourcer blive realiseret. Disse kulfibre, der skal produceres, kan bruges i kompositter som forstærkende elementer. ”

professor Dr. Karahan tilføjede, at de nævnte undersøgelser vil blive gennemført mere effektivt med partnerskabet af Uludağ University inden for rammerne af TÜBİTAKs 2244 industrielle doktorgradsprogram.Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar