Domestic Rock Truck Camel Forberedelse til serieproduktion

Rock Truck Camel, der forbereder sig til serieproduktion
Rock Truck Camel, der forbereder sig til serieproduktion

Forretningsmand Şuayp Demirel i Afyonkarahisar var i stand til at fremstille den 22-årige drømmetransportbil. Bortset fra motor og gearkasse, som alle produceres lokalt og kaldes “Camel kaya, kan lastbilen bære 30 ton last. Ministeriet for industri og teknologi støtter også de undersøgelser, der er foretaget for at sætte trucken i stand til at starte masseproduktion.

Kalkunproduktionen kapaciteter med alt i et land Evne

Industri- og teknologiminister Mustafa Varank, for et stykke tid siden, fabrikken i Afyonkarahisar'daki-inspektioner, testede lastbilen.

Ank Det er et virkelig kraftfuldt værktøj. Vores industrialister designede og producerede det fra bunden. Det falder os at være stolte af at bruge det. Jeg takker dem meget. Tyrkiet er et land, der har evnen til at producere alt i virkeligheden. Vores største værdi er vores mennesker. Vi er et stort land på 82 millioner. Især vores unge befolkning er meget talentfuld i denne forstand. ”

Tyrkiet indført verdens bilen understregede også, at mennesker skaber stor begejstring Varank "Hvis Tyrkiet tror på evnen til at producere alt. Et af de bedste eksempler på dette står bag os. Bulundu

Påmindelse om, at hans ministerium altid er sammen med industriisterne, sagde Varank: ”Jeg siger dette til alle vores industrielle; investere i bruden, leverer produktion, beskæftigelse. Vi er med dig ..

Disse lastbiler er meget stærke og optagede køretøjer

Indlands rock truck, der kan transportere meget store sten og klipper "artikuleret", sagde han, at overførslen af ​​lastbiler Varank, forretningsmand Şuayp Demirel'in familievirksomhed, der administrerer dette køretøj med deres egne midler og indsats udtrykt.

Minister Varank sagde: ”De har designet og produceret dette. De bruger i øjeblikket aktivt i deres egne miner. Alle disse køretøjer importeres normalt, men de har produceret det selv for at sætte sig ned. Dette firma 'Vi gør det. Det tyrkiske folk gør, sagde han, satte sig ned og har produceret og koster selvfølgelig billig, selvom det ikke er økonomien, som denne iværksætter ønsker at producere. 'I hvert fald producerer jeg 20 af disse om året. Jeg sælger, jeg sælger, lad mig stoppe, ”siger han. De anvendte køretøjer er meget kraftfulde og imponerende køretøjer. I øjeblikket i test. ”

Vi lavede med folket på denne hjemmeside

Efter uddannelsen fra afdelingen for elektrisk og elektronisk ingeniørarbejde begyndte Demirel at arbejde sammen med sin far i smeden's værksted og producerede værktøjer til marmorbrud, og grundlagde derefter Demmak Demireller Makine Sanayi ve Ticaret AŞ. Importeret sten og drømmer om at producere lastbiler i Tyrkiet, der arbejder på det siden 1997, Demirel i 2019 har realiseret denne drøm.

Forretningsmand Demirel, marmorbrud, de producerer maskiner, et af de største job i disse stenbrud er transport af stenstykker med lastbiler, sagde han.

Demirel oplyste, at denne transportforretning er blevet udført med importerede lastbiler indtil videre.Orum Jeg har arbejdet med denne lastbil siden 1997 og siden 2011 er jeg begyndt at fremstille reservedele i alvorlig forstand. Jeg besluttede at bygge trucken i januar 2019, og den 29. oktober 2019 byggede jeg den med mine egne midler. De menneskelige ressourcer er de samme, de teknologiske ressourcer, jeg bruger, er de samme. Sammenlignet med andre klassiske lastbiler er det et køretøj uden fejl. Det kan arbejde i sne, regn, mudder og skråninger. Jeg besluttede at gøre dette, fordi det er et meget nødvendigt strategisk værktøj. Det har vi lykkedes ved Allahs orlov. Vi gjorde det med folket i dette land. ”

FULL AUTOMATIC 6 AVANCERET GEARBOX

Demirel, den lokale bjergtransportbil har skabt stor spænding og fremskyndet arbejdet med masseproduktion, sagde han.

Lastbil, fuldautomatisk 6-trins gearkasse, der beskriver Demirel, sagde chaufføren, at alle slags komfort er tænkt.

Dette diasshow kræver JavaScript.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar