Husholdningsbiler, der fastgøres til salg!

indenlandske automobile cakma til salg
indenlandske automobile cakma til salg

Husholdningsbiler, Frankrigs brugte indkøbsside med en falsk annonce 'til salg'. Sælgeren ønsker 30 tusind euro til bilen (ca. 200 tusind TL). Sælger hævder, at hans bil 12 kilometer vej!

I henhold til rapporten fra Euronews'de Gizem Sade; Vil starte masseproduktion i 2022. Tyrkiets første indenlandske elektriske biler, Frankrigs største, brugte shopping platform med en falsk til leboncoin "gik på salg."

En anonym bruger hos Leboncoin annoncerede for nylig salget af den lokale bil, der blev introduceret af præsident Recep Tayyip Erdogan. 2020-model, elektrisk TOGG-køretøj, der hævdede at køre vejen på 12 kilometer, delte brugeren annoncen fra en anonym konto.

ERKLÆRINGSDATO 5. JANUAR

Hjemmebilfotos af brugeren, der deler den falske reklame, er endnu ikke fjernet fra webstedet. I meddelelsen dateret 5. januar blev prisen på bilen angivet som 30 euro.

Tyrkiets Biler Initiativgruppen (TOGG), vil starte produktion i 2022. Tyrkiets indenlandske bil blev indført den 27. december i en ceremoni i Gebze. Detaljerne om den indenlandske elbilproduktion blev annonceret ved præsidentens beslutning, der blev offentliggjort i Den Europæiske Unions Tidende samme dag.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar