Investeringer for at øge Boztepes attraktivitet

investeringer for at øge appellen til boztepen kommer til live
investeringer for at øge appellen til boztepen kommer til live

Ordu Metropolitan Municipality fortsætter med at gennemføre investeringer, der vil øge Boztepes attraktivitet. Inden for projektets omfang vil borgerne nyde Boztepe med begonit stenbelægning, 27 salgsenheder og vegetative landskabsarrangementer.

Cirka 500 meter fra havet Boztepe'de Sales Units Buffet og Landscape Arrangement Project startede opførelsen af ​​holdene, besøgende kan let se landskabet i Ordu og vil give et område til at købe lokale produkter.

VIL ANVENDES PÅ 600 METER

Metropolitan Municipality, Boztepe, 7 meter bred og 600 meter lang, der i øjeblikket bruges som en køretøjsvej, begyndte projektet med at planlægge hele området som en gående aksel. Til fodgængere vil der blive lavet et arbejdsområde, salgsenheder og anlægsarkitekturarrangementer, efter at buffeten serveres med et moderne udseende.

27 SALGSENheder, der skal holdes

Inden for projektets rammer blev i alt 27 salgsenheder designet ved at bestemme typen arkitektonisk model for væve, der sælger uregelmæssigt inden for området. Med det udførte arbejde kan borgerne nyde Boztepe og nyde et område, hvor de let kan gå og shoppe uden biltrafik.

“20 PERCENT NIVEAU AF FORRETNING”

Metropolitan Kommunes generalsekretær Coşkun Alp og vicegeneralsekretær Bülent Şişman undersøgte arbejdet på stedet. Generalsekretær Alp sagde, ından Der var et spredt billede i Boztepe, et af seværdighederne i Sortehavsområdet. De eksisterende væve, hvor lokale produkter blev solgt, var placeret på et sted med køretøjstrafik. Vores borgere ville have et område fra Boztepe, hvor de let kunne se Ordu og besøge væve, hvor lokale produkter blev solgt. For at afslutte denne forvirring har vores præsident Dr. Vi startede en undersøgelse her med instruktion af Mehmet Hilmi Güler. Regnvandsarbejder, asfalt og beton demontering blev afsluttet i projektet. Salgskiosker er lavet af stålkonstruktion. Det hele er omkring 20 procent. Vi fortsætter med at øge vores Boztepes attraktivitet med det arbejde, vi udfører og vil gøre

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar