Sverige Varberg Tunnel Design fungerer bud Resultat

isvec varberg tunnel design fungerer anbudsresultat
isvec varberg tunnel design fungerer anbudsresultat

Atkins, et datterselskab af LNC-Lavalin-koncernen, underskrev en kontrakt om at yde detaljeret design og konstruktionsstøtte til 300 km Varbergtunnelen i Sverige som en del af projektet til at fordoble den 3.1 km lange vestkystlinje mellem Göteborg og Lund.

Den nye 3.1 km lange tunnel, Varbergs kystlinje, vil arbejde for at udvide vestkystbanen til en to-sporet jernbane, der vil øge kapaciteten for passager- og transporttjenester og reducere rejsetider. Fase 1 af projektet, herunder udviklingen af ​​implementeringsplanen, afsluttede designet. Den næste fase inkluderer detaljeret planlægning af konstruktionen af ​​den nye tunnel og den første materielle kontrakt på 13 millioner pund.

Udvidelsen af ​​jernbanen har været i gang siden 2015, hvor ca. 85 procent af West Coast Line blev opgraderet. Projektet, der administreres af den svenske transportmyndighed og det schweiziske byggefirma Implenia, forventes afsluttet i 2025.

Atkins Sveriges administrerende direktør Johannes Erlandsson sagde: "Varbergtunnelen og linjeudvidelsen vil forbinde byer, byer, virksomheder og samfund til gavn for hele den vestlige kyst i Sverige." ”Atkins arbejder på en række jernbaneprojekter, herunder 250 km East Link-projektet, en 160 km / t højhastighedslinje fra Järna til Linköping i Sverige; Byen Hallsberg; Elektrisk direkte forbindelse til Gävlehavn og elektrificering af havnelinjen fra godshaven til den nye togstation og udvidelsen af ​​jernbanen fra Tomteboda og Kallhäll til to linjer i Stockholm.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar