BAKKA Management mødes hos KARDEMİR

købmandsstyring samlet i cardigan
købmandsstyring samlet i cardigan

Det første møde i Western Black Sea Development Agency (BAKKA) bestyrelse i 2020 blev afholdt i KARDEMİR.


BAKKA Formand og Bartın-guvernør Sinan Güner, næstformand og Karabük-guvernør Fuat Gürel, bestyrelsesmedlemmer Zonguldak-guvernør Erdoğan Bektaş, Bartın-borgmester Cemal Akın, generaldirektør for udviklingsagentur Barı Yeniçeri, Udviklingsagentursafdeling Præsident Erdal Anık, Karabük provinsråd Præsident Hasan Yıldırım, Zonguldak provinsråd Præsident Necdet Karaveli, Bartın provinsråd Præsident Kenan Dursun, Karabük TSO præsident Mehmet Mescier, Zonguldak TSO præsident Metin Demir, Bartın TSO præsident Halil Balık, BAKKA generalsekretær Mu Agenturets eksperter kom sammen med Ali Oflaz.

Efter sin ankomst til KARDEMİR bestyrelsesformand Mustafa Yolbulan og general manager Dr. Til BAKKA-ledelsen hilst velkommen af ​​Hüseyin Soykan, General Manager Dr. Oplysninger om virksomhedens aktiviteter blev leveret af Hüseyin Soykan. At give information om KARDEMİRs historiske historie, dens position i den tyrkiske og verdens jern- og stålindustri, produktionskapacitet, miljømæssige og sociale ansvarsinvesteringer og dens produktion til maskinfremstilling, jernbanesystemer, bil- og forsvarsindustrien, Soykan, sammen med den igangværende kapacitetsforøgelse af virksomhedens investeringer Han sagde, at han ville nå en produktionskapacitet på 3,5 millioner ton og være et af de 100 største stålvirksomheder i verden.

Efter KARDEMİR-præsentationen efter bestyrelsesmødet foretog BAKKA-bestyrelsesmedlemmer, der havde deres personlige beskyttelsesmateriale, undersøgelser i henholdsvis koks, højovne, stålværkets kontinuerlige støbningsfaciliteter, jernbaneprofilvalsemølle og produktionsfaciliteter på jernbane. KARDEMİR Bestyrelsesformand Mustafa Yolbulan og general manager Dr. Efter turen ledsaget af Hüseyin Soykan forlod BAKKA Management KARDEMİR.

Dette diasshow kræver JavaScript.Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar