Borgere siger 'Ya Kanal eller Istanbul' til Kanal Istanbul VVM-rapport

God festkanal Istanbul-projekt og realiteterne bag dig organiserede panelet
God festkanal Istanbul-projekt og realiteterne bag dig organiserede panelet

Borgere, der protesterede for godkendelsen af ​​projektets VVM-rapport, kom sammen i Sancaktepe. Folk, der danner en dobbeltsidet menneskelig kæde på Sarıgazi-pladsen, sagde: "Enten kanal eller Istanbul."


en dagIfølge nyhederne i; ”IYI-partiet organiserede et panel med titlen“ Kanal Istanbul-projekt og fakta bag ”på Haliç Congress Center i Istanbul. Iral-partiets formand, Meral Akşener, og Istanbul Metropolitan Municipality-borgmester Ekrem İmamoğlu deltog i panelet. Professor i miljøteknik ved Hacettepe Universitet. Dr. I panelet, hvor Cemal Saydam holdt en tale, blev AKP kaldet og sagde ”Giv dette projekt op”. Idémamoğlu talte ved panelet, "Lad mig fortælle dig, at vi ikke vil have dette projekt."

Med disse penge er der tjent 9 Marmaray

Istanbul Metropolitan-borgmester Ekrem İmamoğlu påpegede, at AKP-regeringen har lagt Kanal Istanbul på hylden, efter det blev annonceret i 2011 og bragt det tilbage til dagsordenen år senere. I sin tale sagde İmamoğlu også: ”VVM-rapporten er suspenderet, og vi gør indsigelse. Indsigelser ignoreres, og rapporten godkendes. Du behøver ikke at overbevise mig, bare overbevise videnskabens verden. Vi skal bruge vores juridiske rettigheder fuldt ud. Vi ødelægger den geografi, der har eksisteret i tusinder af år, der er ingen tilbagevenden. ” İmamoğlu, der sagde, at 9 Marmaray er tjent med de penge, der skal bruges på dette projekt, fortsatte hans ord med at sige, "Vi vil ikke lave dette projekt, lad mig fortælle ham."

Jeg vil bruge min ret til at sagsøge

İmamoğlu sagde i sin tale dagen før om godkendelse af VVM-rapporten om projektet, ”I VVM-rapporten har samfundet, enkeltpersoner, IMM, andre institutioner, ikke-statslige organisationer ret til at åbne en domstol inden for rammerne af national lovgivning. Jeg vil personligt udøve min ret til at åbne en domstol i denne sag. Jeg ved, at samfundet vil bruge det på højeste niveau ”.

Taler ved panelet, prof. Dr. Cemal Saydam påpegede på den anden side, at Marmarahavet vil dø, hvis projektet gennemføres.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar