Kardemir starter produktion af indenlandske højhastighedsskinner i internationale standarder

kardemir påbegyndte indenlandsk produktion af hurtig jernbane i internationale standarder
kardemir påbegyndte indenlandsk produktion af hurtig jernbane i internationale standarder

Transport- og infrastrukturminister Mehmet Cahit Turhan erklærede, at 2023 kilometer flere nye jernbanelinjer vil blive afsluttet i tråd med 5.509-målene i vores land, og at jernbanelinjens længde således vil nå 17.525 kilometer. Med hensyn til, at nationaliseringssatserne på jernbanerne stiger dag for dag, sagde minister Turhan: ”Vi startede den indenlandske produktion af højhastighedstoget på internationale standarder af KARDEMİR AŞ. Indtil i dag har vi brugt 770 tusind tons skinner med indenlandske faciliteter og brugt dem i vores hurtige og konventionelle linjer. Vi begyndte at arbejde på at etablere vores anlæg til produktion af hærdede skinner med kork inden for KARDEMİR AŞ. Vi får også resultaterne af disse undersøgelser. ”


Transport- og infrastrukturminister Mehmet Cahit Turhan deltog i programmet med temaet "Barrierefri transport, Barrierefri turisme, Barrierefrit liv" afholdt i Ankara togstation i går. I sin erklæring sagde Turhan, at de har handlet med det faktum, at transportinfrastrukturen har været det mest grundlæggende element, der har udviklet og omdannet alle boligarealer siden den dag, de tiltrådte som regering, og at de har investeret over 17 millioner lira i transport- og adgangsinfrastruktur i løbet af deres 767,5 år i embedet.

Med oplysning om, at jernbaneturen i vores land startede med opførelsen af ​​linjen Izmir-Aydın i 1856, og jernbanemobiliseringen startede under den store leder Mustafa Kemal Atatürk-perioden, mindede minister Turhan om, at disse bevægelser blev langsommere efter 3 og sagde: "Som et resultat er jernbanen tilgængelig det kunne ikke engang beskytte sit system, andelen af ​​transport faldt til 1950 procent i passager og 2 procent i belastning, så et vejbaseret transportsystem opstod. Vi kan ikke ændre fortiden, men det var i vores hænder at slette fortidens dårlige spor og opbygge vores fremtid. Med denne opmærksomhed begyndte vi under ledelse af vores præsident Recep Tayyip Erdoğan. Vi håndterede vores jernbaner som et af de vigtigste skridt, der blev taget mod civilisationen med dens miljøvenlige teknologi og de økonomiske fordele, det giver. ”

Under at understrege, at jernbanerne, som var planlagt låst ved døren til en periode, blev til en statspolitik i 2003, satte de deres mål for 2023 og startede en proces, hvor episk udvikling skete på jernbanerne. Tyrkiet har gentagne gange gennemført projekter til at flytte ind i fremtiden. Tyrkiet og mødtes med YHT-8 i verden, steg til placeringen af ​​lande ved hjælp af 6 YHT teknologi i Europa. Vi åbnede linjerne Ankara-Konya i 2011 og linjerne Ankara-Istanbul og Konya-Istanbul i 2014. Vi leverede den komfortable, hurtige og moderne rejsetjeneste, som vi startede mellem YHTs og Ankara-Eskişehir i 2009 til 7 procent af befolkningen i 40 provinser og lande. Vi gjorde det muligt for vores borgere at fange det tog, de gik glip af i de sidste 60 år med High Speed ​​Train. Vores jernbaner begyndte at opleve deres gyldne år som i de første år i republikken. Bortset fra de linjer, der blev åbnet for service, fremskyndede vi arbejdet med YHT-linjen mellem Ankara-Sivas og Ankara-Izmir. Vi fortsætter med at arbejde på 1.889 kilometer højhastighedsjernbanelinjer. ” ”Vi brugte 770 tusind tons skinner med indenlandske faciliteter og brugte dem i vores hurtige og konventionelle linjer”

De tog meget vigtige skridt til oprettelse af et nationalt jernbaneindustrier og ujævn vej af Tyrkiets minister Turhan sagde, at de udgør den indenlandske jernbane industrien, "Travers og lynlåse, sikrer vi, at sektoren er nødvendig af jernbanernes overbygning komponenter indenlandsk producerede produktionsfaciliteter kurdurularak. Med Çankırı High Speed ​​Train Scissor Factory (VADEMSAŞ) og Sivas Modern Travers-fabrikken har vi sikret, at alle typer fagstole og betonsviller, der bruges i vores linjer, er fremstillet med lokale faciliteter. Vi startede indenlandsk produktion af højhastighedsskinne på internationale standarder af KARDEMİR AŞ. Indtil videre har vi brugt 770 tusind tons skinner med indenlandske faciliteter og brugt dem i vores hurtige og konventionelle linjer. Vi begyndte at arbejde på at etablere vores anlæg til produktion af hærdede skinner med kork inden for KARDEMİR AŞ. Vi får også resultaterne af disse undersøgelser. ”

"5.509 kilometer ny jernbanelinje vil blive afsluttet."

Påmindelse om, at de prioriterede missioner fra borgerne i transport- og infrastrukturministeriet lige så gavnede for alle borgere, erklærede minister Turhan, at toget har ændret makusformuen i Anatolia som i fortiden, og at toginvesteringerne vil fortsætte i overensstemmelse med 2023-mål og i alt 5.509 nye linjer vil blive afsluttet ved at afslutte 17 kilometer. Han bemærkede, at jernbanelængden på 525 kilometer nås.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer