Kardemir starter produktion af indenlandske højhastighedsskinner i internationale standarder

kardemir påbegyndte indenlandsk produktion af hurtig jernbane i internationale standarder
kardemir påbegyndte indenlandsk produktion af hurtig jernbane i internationale standarder

Mehmet Cahit Turhan, minister for transport og infrastruktur, sagde, at 2023 kilometer ny jernbanelinje vil blive afsluttet i tråd med 5.509-målene i vores land, og at jernbanelængden således vil nå 17.525 kilometer. Minister Turhan påpegede, at nationaliseringssatserne på jernbanerne stiger med hver dag, der er gået, og sagde: dık Vi er begyndt at producere højhastighedsbane i nationale standarder af KARDEMİR AŞ. Indtil i dag har vi bygget 770 tusind tons jernbane med indenlandske faciliteter og brugt det i vores hurtige og konventionelle linjer. I KARDEMİR AŞ begyndte vi at etablere vores anlæg til fremstilling af korkhærdet skinne. Vi får også resultaterne af disse undersøgelser. ”


Mehmet Cahit Turhan, minister for transport og infrastruktur, deltog i det ali Barrierefri transport, Barrierefri turisme, Barrier-Free Life dün-program, der blev afholdt på Ankara Train Station i går. I sin erklæring sagde Turhan, at de siden den første dag som regering har handlet med det faktum, at transportinfrastruktur er det mest grundlæggende element, der udvikler og omdanner alle boligarealer, og at de har investeret over 17 millioner lira i transport- og adgangsinfrastruktur i løbet af deres 767,5 år på kontoret.

Når man sagde, at jernbaneventyret i vores land begyndte med opførelsen af ​​linjen İzmir-Aydın i 1856, og omkring 3 tusind kilometer jernbaner blev bygget med jernbanemobiliseringen, der blev påbegyndt under den store leder Mustafa Kemal Atatürk, sagde minister Turhan, hatırlat Som et resultat af dette har jernbanen været systemet kunne ikke engang beskytte, transportandelen af ​​passagerer 1950 procent, op til 2 procent i fragt, så der opstod et vejbaseret transportsystem. Vi kan ikke ændre fortiden, men det var i vores hænder at slette fortidens spor og opbygge vores fremtid. Med denne opmærksomhed rejser vi under ledelse af vores præsident Recep Tayyip Erdoğan. Vi betragtede vores jernbaner som et af de vigtigste skridt, der blev taget mod civilisationen med dens miljøfølsomme teknologi og økonomiske fordele ”.

Under at understrege, at jernbanerne, som var planlagt at låse døren i en periode, blev til en statspolitik i 2003, satte de 2023 mål og startede en proces, hvor episk udvikling foregik i jernbanerne. Tyrkiet har gentagne gange gennemført projekter til at flytte ind i fremtiden. Tyrkiet og mødtes med YHT-8 i verden, steg til placeringen af ​​lande ved hjælp af 6 YHT teknologi i Europa. Vi åbnede linjerne Ankara-Konya i 2011 og linjerne Ankara-Istanbul og Konya-Istanbul i 2014. Vi øgede komforten, hastigheden og den moderne rejsetjeneste, vi startede mellem Ankara og Eskişehir i 2009 med 7% af befolkningen i 40 provinser og lande. Vi har sikret, at vores borgere fanger toget, som de gik glip af i de sidste 60 år med High Speed ​​Train. Vores jernbaner begyndte som de første år i Republikken at leve deres gyldne år. Vi har fremskyndet arbejdet med YHT-linjen mellem Ankara-Sivas og Ankara-Izmir bortset fra linjerne, der er åbnet for service. Vi arbejder i øjeblikket med opførelsen af ​​1.889 kilometer højhastighedstogslinjer. ” ”Vi lavede 770 tusind tons jernbane med indenlandske faciliteter og brugte den i vores hurtige og konventionelle linjer”

De tog meget vigtige skridt til oprettelse af et nationalt jernbaneindustrier og ujævn vej af Tyrkiets minister Turhan sagde, at de udgør den indenlandske jernbane industrien, "Travers og lynlåse, sikrer vi, at sektoren er nødvendig af jernbanernes overbygning komponenter indenlandsk producerede produktionsfaciliteter kurdurularak. Med Çankırı High Speed ​​Train Scissors Factory (VADEMSAŞ) og Sivas Modern Travers Factory leverede vi alle slags saks og betonsviller, der blev brugt i vores linjer, med indenlandske faciliteter. Vi er begyndt at producere højhastighedsbane i indenlandske standarder af KARDEMİR AŞ. Indtil i dag har vi bygget 770 tusind tons jernbane med indenlandske faciliteter og brugt det i vores hurtige og konventionelle linjer. I KARDEMİR AŞ begyndte vi at etablere vores anlæg til fremstilling af korkhærdet skinne. Vi får også resultaterne af disse undersøgelser ..

"5.509 kilometer ny jernbanelinje vil blive afsluttet."

Erindrer om, at ministeriets transport- og infrastrukturministeriums prioriterede mission er at sikre, at alle borgere drager fordel af tjenesterne, sagde minister Turhan, at togene tidligere har ændret Anatolias tragiske formue, og at jernbaneinvesteringerne fortsætter i overensstemmelse med 2023-målene, og at i alt 5.509 kilometer vil blive afsluttet. 17 kilometer jernbaner nås, sagde han.Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar