Kartepe vinterfestival - Karfest spænding, eventyr og action, der venter på dig

kartepe kis festival karfestte spændingseventyr og action venter dig
kartepe kis festival karfestte spændingseventyr og action venter dig

Karfest, som vil være scenen med underholdende aktiviteter og shows i Kartepe, adressen til vinterturisme, afholdes i Sisli-dalen lørdag den 18. januar mellem 14.00-24.00. Uforglemmelige DJ-forestillinger, laserlysshows, live musik, spil, konkurrencer, lokale artister, pølsebrødfest, godbidder, der vil varme dig op og det populære navn på popmusik İrem Derici-koncert ... I en unik natur; eventyr, spænding, frihed og lykke venter indbyggerne i Karfest Kocael

10 TIMER UINTERRUPTET HANDLING


Vinter i turistbyen Kocaeli tænker på, og sne kommer til Kartepe. En af den eksklusive adresse vinter turisme i Tyrkiet Kartepe, nu ved at forberede en ny spænding. Kartepe Winter Festival-Karfest afholdes i Maşukiye Sisli Vadi den 18. januar lørdag. Deltagere i Karfest vil være fulde af spænding, eventyr og action i 14.00 timer mellem 24.00-10.

FØRSTE MEN VIL IKKE SLUTE

Kocaeli, som er scenen for en separat aktivitet næsten hver dag i året, er klar til den første vinterfestival. Kartepe Winter Festival-Karfest, arrangeret i samarbejde med Kocaeli Metropolitan Municipality og Kartepe Kommune, åbner sine døre for sneentusiaster for første gang i år. Arrangementet, der finder sted i Sisli Vadi, en af ​​de smukkeste dele af Kartepe topvej, bliver traditionel for Kocaeli og Kartepe i de kommende år.

HVAD ER IKKE I KARFEST!

Kocaeli Metropolitan og Kartepe kommuner har forberedt et unikt festivalprogram for dem, der vil nyde det sjove i sneen. En gang vil 2000 fyrretræer blive distribueret til deltagerne i festivalen for at støtte grønne Kocaeli. '' Laser '' lysshows lyser natten. De, der vil have det sjovt, vil danse til deres hjerte med DJ Mert Erdoğans liveoptræden. Værten for festivalen vil være Cenk Sarıkaya, en af ​​programmørerne af Radyo Trafik Marmara.

ACIKANA SAUCE-BREAD, VASKE TEA-SOUP

Alle behovene fra de borgere, der vil deltage i festivalen, blev anset til den fineste detalje. Karfest, der vil blive farvet med sceneudførelser fra lokale kunstnere og grupper, vil blive serveret med pølsebrød på ca. 10.000 point til ca. 4 gæster, som forventes at deltage i festivalen med bidrag fra Antikkapı A.Ş., Kartepe Kommune og distriktshåndværkere. Derudover serveres varm te, suppe og halva i området.

ALT GRATIS!

I Karfest; alt fra transport til parkering, fra te til suppe, fra slæde til konkurrencer, fra koncerter til pølsebrød tilbud er gratis fra start til slut. Ingen forkølelse på denne festival. Vores arrangement vil blive opvarmet med brænde og 25 tønder i løbet af festivalen.

Børn vil elske disse masker

I løbet af dagen deltog vores borgere, der kommer til området, i konkurrencer og aktiviteter såsom '' Bådløb '', '' Rope Pull Race '', '' Penguin Running '' og '' Lantern Regiment '', '' Squirrel '', '' Snowman '' 'og' 'Penguin' '-masker vil underholde vores små gæster under festivalen. Vi har også et fotooptagelsesområde, hvor deltagerne vil udødeliggør deres bedste minder ...

İREM DERİCİ CONCERT

Når Karfest viser kl. 19.00, starter Irem Derici, det populære navn på popmusik, koncerten. Berømt kunstner '' Den eneste ejer af mit hjerte '', '' Begynderfisk '', '' Gifte '' sange, såsom at slå sig ned med fansen, vil synge sange. Festivalen fortsætter med farverige aktiviteter indtil 24.00.

Der vil ikke være problemer i transporten

Alle nødvendige foranstaltninger blev truffet af Metropolitan Transportation Department, Kartepe Kommune, District Police Department og District Gendarmerie Command på trafikreguleringen og transportpunktet. For at undgå trafikforstyrrelser, hold fra Metropolitan og Kartepe Kommune; Maşukiye-Derbent og Suadiye-Arslanbey'den forbindelser til topmødet holder alle veje åbne. Maşukiye vil være lukket for trafik fra kl. 15:00. Vores busforbindelser beliggende på Maşukiye-pladsen når alle gæster, der ankommer til dette punkt med private køretøjer eller offentlig transport fra kl. 11:00 til festivalområdet. Begge kommuner i begivenhedsområdet med et stort antal medarbejdere og scenemeddelelser vil nødvendige instruktioner blive givet til gæsterne.

ALLE FORHOLDSREGLER, TAGET

Gæster, der ankommer med privat bil, kan bruge Maşukiye Market Place, Maşukiye Migros og skoleparkeringspladserne gratis. Fra kl. 13:00 fra kvartererne til Kartepeliler leveres overførselstjenester til Masukiye Meydan-mødestedet med ringetjenester hver time. Vores polititeam tjener til vej- og trafikordre og sikkerhed ved vigtige krydspunkter. Alle nødvendige forholdsregler blev truffet for deltagelsenes og børnenes sikkerhed i festivalområdet.

;
14:00 Festivalåbning og DJ-optræden
15:00 Kent Orchestra Show
16:00 Gül White Iron Concert
16:50 Kartepe Kommune Folkedansgruppe (Fire of Anatolia)
17:00 Cemal Cayirci (Vira Cemal)
18:00 Protokolsamtaler og båndskæring
18:15 Atesbaz sceneshow
19:00 İrem Derici-koncert
21: 00-23: 00 Lokale kunstnere-Horon Show
Konkurrenceaktiviteter;
15:45 Boat Racing
18:10 Rope Pulling Race
18:30 Penguin Running
18:50 FyrtårnregimentRailway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar