Keçiören kabelbane og søverden gratis i semesteret

kecioren svævebane og havverdenen er fri langs somestr
kecioren svævebane og havverdenen er fri langs somestr

Borgmesteren i Keçiören, Turgut Altınok, meddelte, at den første runde af studieåret 2019-2020 er gratis for alle studerende og en tur til Sea World. I sin meddelelse sagde præsident Altınok: ”I løbet af semesteret lavede vi en svævebane og Sea World-rejse gratis for alle vores børn. Jeg ønsker vores kære studerende og værdifulde lærere et dejligt semester, hvor de kan hvile mentalt, fysisk og åndeligt. ”

“Vores sociale, kulturelle og sportslige aktiviteter vil fortsætte”


Borgmester Altınok, der mødtes med børnene, der modtog rapportkortet i kvarteret Esertepe og Yayla, og som præsenterede hans rapportkort, præsenterede et skakssæt, fodbold- og basketballkugle, sagde i sin meddelelse, at Sea World og kabel-bilturen var gratis for studerende gennem hele semesteret:

”Jeg ønsker vores kære studerende og værdifulde lærere et dejligt semester, hvor de kan hvile mentalt, fysisk og åndeligt. Kabelbane og Sea World tur vil være gratis for alle studerende, der vil være fremtiden for vores stat og nation i løbet af den to ugers ferietid. Vores andre sociale, kulturelle og sportslige aktiviteter for vores børn og unge fortsætter gennem hele semesteret. Som lokale regeringer forbereder vi vores ungdom på fremtiden med et højt niveau af selvtillid, hvilket vil bringe vores land til det niveau af moderne civilisationer, der er målrettet af Gazi Mustafa Kemal Atatürk. Jeg tror oprigtigt, at vores unge og børn vil starte deres anden periode mere beslutsomt, energisk og med stor motivation for at kompensere for de mangler, de har identificeret ved at henvise til de rapportkort, de modtager. "Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar