Keltepe Ski Center øvre daglige anlæg åbner

Øvre weekendfacilitet Åbning på Keltepe Ski Center
Øvre weekendfacilitet Åbning på Keltepe Ski Center

På trods af det faktum, at Karabük-guvernør Fuat Gürel begyndte at tjene fra sidste weekend, foretog han undersøgelser ved Keltepe Ski Center, hvilket skabte intens interesse fra tusinder af borgere fra både Karabüklü og andre bosættelser i regionen.


Vice guvernør Barboros Baran, provinspolitisjef Sırrı Tuğ, vicepræsident Gendarmerie Kommandant Mustafa Kuraş, provinspræsidentens generalforsamlings præsident Hasan Yıldırım, provinssekretærs generalsekretær Mehmet Uzun og provins- og ungdoms- og sportsdirektør Abdulkadir Çetin sammen med guvernøren, der undersøgte den nedre og øvre udflugtsfacilitet Gürel gik til den øvre dags enhedsfaciliteter med stoleliften og turnerede på anlægget.

Udtrykker af, at tætheden af ​​enhedsfaciliteten på dagen er opstået på grund af borgernes store interesse sidste weekend, erklærede guvernør Gürel, at det var et feberligt arbejde at åbne topdags-enhedsfaciliteten fra denne weekend, og at både de daglige og de daglige faciliteter vil være åbne fra lørdag, Han sagde, at parkeringsområderne blev udvidet, så flere køretøjer kunne opbevares, og at alle relevante institutioner var på jobbet og arbejdede hårdt for at sikre, at vores borgere kunne få bedre service og have det godt.

Han udvekslede ideer med direktørerne for virksomheden, der ledsagede den nye bane, samt skisporet på anlægget.

Dette diasshow kræver JavaScript.Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar