Kocaeli 510 og 525 buslinjerute og tid ændret!

rute og tid for buslinjerne i Kocaelide og nr. ændret
rute og tid for buslinjerne i Kocaelide og nr. ændret

Kocaeli Metropolitan Kommune Transport- og trafikstyringsafdeling Direktoratet for offentlig transportfilial foretager de nødvendige opdateringer om ruter og tidspunkter for de eksisterende linjer i overensstemmelse med borgernes anmodninger. I denne sammenhæng blev rute- og tidsændringer foretaget på linier 510 og 525.

BORGERNES KRAV ER EVALUERET

Kocaeli Metropolitan Municipality arbejder fortsat på at imødekomme borgernes krav. I denne sammenhæng vurderer transport- og trafikstyringsafdelingen Direktoratet for offentlige transportgrene anmodninger fra borgerne. Som et resultat af evalueringen foretager den nødvendige opdateringer om ruter og tidspunkter for de eksisterende linjer. I denne sammenhæng blev rute- og tidsændringer foretaget på Darıca-Marmaray Station-Gebze Osb linje 510 og byfronten-Marmaray station-Mustafa Pasa Moske linjer 525.

ÆNDRING I LINJE 510

Med den nye rutekonfiguration blev 510 køretøjer føjet til Darıca-Marmaray Station-Gebze Osb linje 2. Rute- og rejsetidarrangementer blev foretaget med ekspeditionsintervaller på 30 minutter og en gennemsnitlig rejsetid på 90 minutter.

Linjerute
Linjerute

ÆNDRING I LINJE 525

525 køretøjer blev føjet til linjen af ​​byens front-Marmaray station-Mustafa Pasha-moskeen nr. 3. Planlægning af afgangstid blev foretaget med ekspeditionsintervaller hvert 20. minut. Med den nye planlægning blev der foretaget forbedringer til at tjene 43 gange i alt.

STARTER 18. JANUAR

Rute- og tidsplanarrangementer på linjer 510 og 525 implementeres lørdag den 18. januar 2019. Du kan få tidsplan, ruteinformation via e-combo eller callcenter 153.

Timer med buslinjer
Timer med buslinjerRailway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar