Der vil være en overførsel mellem busser i Kocaeli!

kocaelide overfører bussen
kocaelide overfører bussen

Når han talte om konsolideringen af ​​det offentlige transportsystem i Kocaeli, sagde Metropolitan-borgmesteren Tahir Büyükakın: "Passagerer vil være i stand til at overføre til et andet køretøj mellem busser."

På rådmødet i Metropolitan Municipality afgav Tahir Büyükakın en erklæring om indsamling af køretøjer til offentlig transport i Kocaeli i en enkelt pool. Büyükakın sagde: ”Vi har ingen idé om at dele indtægten fra trikken,” sagde Büyükakın.

”Der oprettes en pool. Disse rettigheder er ekstraordinære. Busser, der kører på fælles veje, finder sted for at nå et kompromis mellem dem. Hvis vi giver transport en status med et nyt samtykke, hvis vi gør det til en privatretlig kontrakt, kan vi have en chance for at gå til de punkter, vi ikke kunne gå med det samme antal køretøjer, vi har.

Der er en overførsel fra kommunen til kommunen, men når vi integrerer linjerne, vil vi også være i stand til at overføre dem. Passagerer vil være i stand til at overføre til et andet køretøj mellem busser. Dette køretøj vil mindske trængsel og vil være billigere for passageren. Trikken er vores shuttle point. Mindre køretøjer, mindre emissioner. Kooperativer giver samtykke til dette.

Vi bygger en fælles pool. Dette starter som et center i Izmit. Alle vil tage deres del fra poolen lige så meget som den passager, den bærer. Selv hvis vi ikke har idéen om at dele sporvognens indkomst, tillader retsvæsenet det ikke. Kooperativer har heller ikke en sådan anmodning. ”

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar