Erhvervsskole kommer for indenlandske biler

kommer til erhvervsskole for husbiler
kommer til erhvervsskole for husbiler

Erhvervsmæssig og teknisk anatolisk gymnasium Araç Electric Vehicles Branch Alan åbner for første gang inden for Motor Vehicles Technology. Bursa Automotive Industry Exporters Association Erhvervs- og teknisk Anatolian High School næste års træning begynder.

Tyrkiet løfter sløret for sin første indenlandske bil til verden. Mens forberedelserne til fabrikken i Bursa er i gang, tog Ministeriet for Uddannelse et skridt til at uddanne den kvalificerede arbejdsstyrke til at være involveret i produktionen af ​​en fuldt elektrisk bil.

I dette projekt, der realiseres med indenlandsk og national produktion, åbnes "Electric Vehicles Branch" for første gang inden for Motor Vehicles Technology i den erhvervsmæssige og tekniske anatoliske gymnasium i Automotive Industry Exporters Association i Bursa, hvor fabrikken åbnes for at uddanne det nødvendige tekniske personale. Læreruddannelser realiseres i overensstemmelse med læseplanen for det program, der vil blive oprettet på kort tid, og studerende får adgang til dette felt i det næste studieår med eksamen inden for rammerne af High School Transition System (LGS).

Bursa Automotive Industry Exporters Association Erhvervsmæssige og tekniske hybridkøretøjer, elektriske køretøjer, brintdrevne køretøjer, batteriteknologi, elektriske motorer, sensorer, billedbehandling, ledeteknologi, CCTV (Closed Circuit Camera Systems), mekaniske systemer, , ladestationsteknologi, elektrolyseteknologier.

Den nationale uddannelsesminister Ziya Selçuk, der gav den gode nyhed om teknisk personalestøtte til den lokale bil, sagde: imiz Vi deler spændingen fra vores studerende, lærere og hele samfundet. ” Tyrkiet vil producere en bil, der startede uddannelsen af ​​kvalificeret arbejdskraft til at arbejde hurtigt for at annoncere Selcuk minister fortsatte:
Olarak Som ministerium tager vi højde for vores lands behov, mens vi omstrukturerer erhvervs- og teknisk uddannelse. I den sammenhæng har vi med succes implementeret mange nye projekter i det sidste år.

For eksempel etablerede vi ASELSAN Erhvervs- og Teknisk Anatolian High School med beskæftigelsesgaranti i Ankara for at imødekomme behovet for teknisk personale inden for forsvarsindustrien, og vi modtog studerende fra 1% af erhvervsuddannelsen og teknisk uddannelse for første gang. Tilsvarende er vi begyndt at tilbyde beskæftigelsesgaranteret erhvervsuddannelse inden for mikromekanik, der bruges inden for mange områder såsom bilindustri, industri, bioteknologi, rumfart og urproduktion og udgør grundlaget for avanceret teknologi for første gang på 150 år Bursa Tophane erhvervsmæssig og teknisk Anatolian High School.

I Kırıkkale etablerer vi en ny erhvervsmæssig og teknisk anatolisk gymnasium til forsvarsindustrien med den mekaniske og kemiske industriinstitution (MKEK). For første gang åbner vi en afdeling for elektriske køretøjer i Motor Vehicles Technology Area for at uddanne teknisk personale, der er behov for i Bursa, hvor det indenlandske bilprojekt vil blive produceret. Til dette formål har vi valgt den erhvervsmæssige og tekniske anatoliske gymnasium i Bursa Automotive Industry Exporters Association.

Under koordinering af viceminister Mahmut Özer startede generaldirektoratet for erhvervsuddannelse og teknisk uddannelse sine aktiviteter. Vi tager vores første studerende på dette felt fra næste studieår. ”

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar