Konya anvender intelligent signalering ved Metropolitan kryds

konya buyuksehir kryds bruger intelligent signalering
konya buyuksehir kryds bruger intelligent signalering

Konya Metropolitan Municipality, Gaza Street kryds med City Street ved at fjerne krydset Dynamic Junction Control System (Intelligent Junction) -ansøgning er gået.


I de seneste måneder er Aydınlıkevler Junction, Seljuk Junction, TOKİ Fırat Junction, Karatay Industrial Junction, Lamcı Junction, MTA Junction og Cement Junction, Konya Metropolitan Municipality, der aflaster trafikken med signalapplikationer, den sidste af Antalya Junction applikation lanceret.

For at reducere den stigende trafikbelastning ved skæringspunktet mellem City Street af Gaza Street, der blev åbnet som den bredeste gade i Meram-distriktet, blev krydset fjernet af Metropolitan Municipality Transportation Planning and Traffic Department, og smart kryds signalanvendelse blev implementeret i byens centrum i stedet.

Med den smarte signalanvendelse blev området sikrere for køretøjer, fodgængere og cykler, mens køretøjernes ventetid blev minimeret.

Konya Metropolitan Municipality Traffic Control Center, der er forbundet til de smarte kryds, grøn varighed ved at bestemme intensiteten af ​​køretøjer, der passerer gennem krydset, reducerer den gennemsnitlige ventetid.


Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar