Konya Bicycle Master Plan modtager pris fra UNESCO

konya cykel master plani unescodan modtog priser
konya cykel master plani unescodan modtog priser

Konya Metropolitan Kommune er først indgået med Ministeriet for Urbanism og Miljø Cykel masterplanen i Tyrkiet, ved en ceremoni afholdt på UNESCOs hovedkvarter i Paris blev tildelt den internationale pris İdealkent.

De internationale Idealkent-priser, der blev givet til de projekter, der bidrager positivt til byerne og byens befolkning, blev præsenteret ved en ceremoni, der blev afholdt ved De Forenede Nationers organisation for uddannelse, videnskab og kultur (UNESCO).

Før prisuddelingen, der blev arrangeret af Institute for Urban Studies i UNESCOs hovedkvarter i Paris, blev panelet med navnet Gel The Future of Cities og rollen for internationale organisationer til styrkelse af de lokale regeringers panel afholdt.

Şükrü Karatepe, næstformand for bestyrelsen for formandskabets politik for lokale myndigheder, sagde, at lokale værdier bevares omhyggeligt i byer og accepteres som et af de vigtige elementer i bæredygtig urbanisering.

KONYA METROPOLITAN TILDELING

Med mere end 550 kilometer cykelstier gør Konya Metropolitan Kommune i Tyrkiet, "Cykler Transport masterplanen Project" blev tildelt den internationale pris İdealkent; Konya Metropolitan Kommunes vicegeneralsekretær Furkan Kuşdemir modtog prisen. Kuşdemir, i sin tale ved ceremonien, "den første gang i Tyrkiet med støtte fra vores formand, vores Miljøministeriet og Urbaniseringen vil fortsætte indtil år 2030, har vi udarbejdet en cykel masterplanen. Inden for dette omfang øger vi de eksisterende cykelstier til 780 kilometer i en planlægningsramme. Det er vigtigt, fordi det er den første i Tyrkiet. Tak for prisen. ”

De prisvindende projekter udstilles i en uge i UNESCO-bygningen.

Gaye Doğanoğlu, tidligere næstformand for Europarådets lokale og regionale regerings kongres, præsident for Det Internationale Råd for Retfærdighed og Ligestilling (COJEP), næstformænd for kongressen for lokale og regionale myndigheder i Europarådet Barbara Toce og Anna Magyar, viceborgmester i Urbino, Italien Cioppi, generaldirektør for Institut for bystudier Emir Osmanoğlu, generalsekretær for Institut for bystudier Yusuf Sunar deltog.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar