Kunstnerisk touch på undergange og broer og tomme vægoverflader i hovedstaden

kunstnerisk touch på tomme vægoverflader med undergange og broer i hovedstaden
kunstnerisk touch på tomme vægoverflader med undergange og broer i hovedstaden

Ankara Metropolitan Municipality tryk på knappen for at tegne æstetiske, dekorative og kunstneriske værker, der er kompatible med miljøet på undergange og broer og tomme vægoverflader i hovedstadens centrale og distrikter.

Med projektet implementeret af Department of Urban Aesthetics, undergange, under broer og tomme grå betonvægge i byen; Kunstneren begyndte at finde sit liv ved at være udstyret med de mønstre, der var specifikke for Ankara, der kom ud af malernes børster.

Først har Elmadağ indgangsbro og undergrundsvægge Kenan Evren Boulevard, maleren Şenol Karakaya og hans team forvandlet til et visuelt festmønster.

EST ÆSTETISKE RØRER TIL KAPITALSTADEN ”

Selami Aktepe, leder af byens æstetiske afdeling i Metropolitan Municipality, sagde, at de omhyggeligt udfører under- og overgange, fortove, gelænder, bymøbler og belysningsarbejder, der kræver vedligeholdelse, reparation og renovering i hele hovedstaden.

Aktepe sagde, at de har fremskyndet bestræbelserne på at forskønne Ankara, og sagde: ”Vi prøver at gøre ansigtet til den konstant fornyede og eftersynte by, der passer til hovedstaden. I denne sammenhæng begyndte vi at implementere et nyt projekt, der inkluderer graffitiverk, især landskabs- og portrætmalerier, til farvning af tomme grå vægge i byens centrum og distrikter. ”

“SÆRLIGE VÆRDIER FOR Hovedstaden i gaden”

Aktepe forklarede, at værdierne for hovedstadens flora og fauna primært vil blive afbildet inden for projektets rammer og sagde:

”Foruden værdier som Anıtkabir, Ankara Castle, der symboliserer Ankara, tegnes tegninger af endemiske arter af planter og væsener som Love Flower, Ankara Flower, Ankara Cat, Ankara Angora Goat og Ankara Güvercini. På denne måde vil vi beskytte de værdier, der er specifikke for vores by og gøre dem mere kendte. ”

DETALJER, der FARGER BYEN

Ankara Çiğdemi, Ankara White Pigeon og tyrkisk flag blev malet på en flad betonvæg på 300 kvadratmeter i alt under Elmadağ Entrance Bridge og Kenan Evren Boulevard.

Under koordinationen af ​​maleren olenol Karakaya varede 7 malers arbejde 20 dage. sagde han.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar