Måder at øge Instagram-synspunkter

måder at øge instagramvisninger på
måder at øge instagramvisninger på

Instagram, en af ​​de største sociale platforme i verden, er kun en fotodelingsplatform, men tillader også deling af video ved at tilføje forskellige opdateringer over tid. Med de seneste opdateringer af Instagram har denne applikation gjort meget mere funktionel.

En af de mest bemærkelsesværdige af disse opdateringer er at bringe indstillingerne for visning af videoer til Instagram-applikationen, både i henhold til Instagram's brugeranmodninger og nu med flere opdateringer til denne applikation. Instagram-videovisning er kommet på spidsen efter de opdateringer, der er blevet annonceret umiddelbart efter stigningen i vigtigheden, der gives til videodeling med Facebook-applikationen.

Dette var en af ​​de nye opdateringer, der blev tilbudt af Instagram. Nu, med denne opdatering, skal vi fortælle Instagram-brugere, hvor meget deres videoer er blevet set, og hvor meget de har ønsket, og at Instagram er en konkurrent til videovisningsapplikationer med tal og tællere. Men nu er der også brugere, der arbejder for at øge antallet af videoversigter.

Instagram Video Süreleri

De, der ikke opdaterer om dette emne, er muligvis stadig ikke opmærksomme på det. første Instagram video-tider steg fra 15 sekunder til 60 sekunder. Udvidelse af opdateringer af videodeling til nøjagtigt 60 sekunder er begyndt at give Instagram-brugere mulighed for at deltage i videooptagelse. Instagram er opmærksom på denne situation og begynder konstant at tilbyde nye opdateringer til videooptagelse.

Sådan øges videovisninger

Lad os hjælpe dig med dette, fordi antallet af videovisninger på Instagram er blevet så vigtigt. Sådan øges videovisning? Først skal du forbedre kvaliteten og mangfoldigheden af ​​dine videoer. I dag produceres kameraer og kameraer specielt til sociale medier. Brug af dem vil hjælpe dig med at forbedre kvaliteten af ​​videoen. På et vigtigt tidspunkt er det meget vigtigt at indstille videotiderne godt. Selv hvis videoer er tilladt i en periode på 60 sekunder, kan du også dele videoer mindre end denne gang.

At indstille tiden godt vil henlede folks opmærksomhed til dig, og det er ekstremt vigtigt med hensyn til interesse. Bortset fra dette er det meget vigtigt at redigere og redigere videoer i et professionelt format for at forbedre videokvaliteten. Instagram-brugere deler de videoer, de kan lide, og har en direkte indflydelse på stigningen i antallet af visninger. Nogle brugere bruger også mindre kræfter og køber falske seere for at øge antallet af visninger af videoer på en kortere måde. Dette gør det muligt at se et større antal videoer med mindre indsats. At købe publikum på Instagram er blevet ret populært for nylig.

Instagram etkileşiminizi arttırmanın yolları

Instagram uygulamasın da bireysel kullanıcılarla, marka şirketlerinin ve çeşitli organizasyon şirketlerinin de aktif bir şekilde kullanmalarında bu platform, bazen fazla bir portfolyo haline dönüşür, bazen de markaların sadece ürün tanıtımları için kullandığı bir platform haline dönüşmektedir.

For at have et stort publikum, skal du øge interaktionen. Ting at gøre for dette;

  • Billederne med ansigtet giver 38% flere likes og 32% flere kommentarer.
  • Fotos, der indeholder virkelige mennesker, der bruger ethvert produkt, giver 30% mere interaktion (for mærker).
  • Lette fotos er 24% mere interaktive end mørke farvefotos.
  • Fotos med mere baggrundsplads giver 29% mere interaktion end de mindre.
  • Denne applikation giver også den mest interaktion på søndag og mindst på onsdag.
  • 5 og mindre hashtags giver mere interaktion med 2% af de anvendte fotos. (6 hashtags og mere reducerer interaktion).
  • Billeder giver 26% mere interaktion end videoer.
  • I denne applikation giver den mest anvendte Mayfair-effekt 2% mere interaktion end den mindst anvendte Brødrister-effekt.
  • Blå-dominerede fotos giver 24% mere interaktion end røde-dominerede fotos.

Den vigtigste faktor "Interaktion" (beğeni, yorum, paylaşım vs.) bu uygulama da en önemli durum olarak karşımıza çıkmaktadır. Instagram etkileşiminizi arttırmanın yolları som nævnt ovenfor.

Den hurtigst voksende sociale medieplatform

Ifølge en undersøgelse blandt sociale medier platforme verden over blev Instagram valgt som den mest anvendte platform for sociale medier. Den hurtigst voksende sociale medieplatform Der er mere end 200 millioner brugere. Det er 15 gange mere end Facebook og 40 gange mere end Twitter.

Instagram's link til andre sociale netværk

I henhold til delinger med fotoindhold og kun dele med tekstindhold; i LinkedIn% 98 har flere interaktioner på Google % 94 mere interaktion, mens du er på Facebook % 73 har flere interaktioner og Twitter % 35 modtager flere retweets. Det er en foto-medieplatform med statistikker Instagram's link til andre sociale netværk viser også en struktur, der kan give succes.

Instagram-forslag

Der er meget få mennesker, der ikke bruger denne sociale medieplatform, som er den mest aktive i verden. Hvis vi bruger Instagram korrekt, vil vi henlede opmærksomheden.

Her er et par tip;

Hashtag-brug:Du skal ikke glemme, at hashtags også er beskedne (du skal maksimalt have 5 hashtags), men husk, at hashtags er effektive i søgninger.

Regelmæssig indholdsdeling: Du skal tilbyde regelmæssige opfølgninger til dine følgere med bestemte tidsintervaller. (100 af de 57 mest populære mærker deler mindst 1 aktie i en uge, mens 28 deler mindst 5 aktier på en uge.)

Rigtigt tidspunkt: Du skal vise dine tilhængere den rigtige timing og de rigtige delinger. Eksempel: Du skal dele din tid, sæson, ferie, begivenhed og så videre.

Contest: Instagram üzerinden düzenlenen yarışmalar, Instagram’ da kitlenizi genişletmeniz ve de gönderinizin etkileşimini arttırmanız için bu konuda oldukça etkili bir yöntem yarışmadır.

trafik: Del adressen på din Instagram-konto på andre sociale medieplatforme (eller inkluder i private områder), så du kan øge din trafik.

I henhold til ovenstående oplysninger er det ikke svært at have store masser. dette Instagram-forslag Jeg håber du har været nyttigt med.

Ledende virksomhed Crover af hjælper dig, vores værdifulde brugere, ved at levere pålidelig service i flere platforme, kan du få den bedste kvalitet i denne forbindelse.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar