Manavgat-transportproblemer diskuteret

manavgat transportproblemer blev drøftet
manavgat transportproblemer blev drøftet

Antalya Metropolitan Municipality gennemfører møder om transport og løsning af problemer i alle distrikter, inklusive centrum, inden for rammerne af Transport Master Plan, der er under revision til at dække 19 distrikter. Ting at gøre i de nødlidende områder i Manavgat sammen med offentlig transport blev lagt på bordet.

Antalya Metropolitan Municipality træffer nye arrangementer inden for transport. Transport Master Plan reviderer problemerne med offentlig transport i 19 distrikter inklusive centrum. På mødet i Manavgat Service Unit blev problemer med transporthandlere og ruteanmodninger evalueret.

EFFEKTIV MØDE

Metropolitan Municipality Transportation Planning and Rail System Department, Manavgat District Police Department, District Gendarmerie Traffic, Manavgat Municipality Police Department, Manavgat Driver of Chauffør og Metropolitan Municipality Manavgat District Service Unit embedsmænd deltog i mødet, der blev afholdt inden for grænserne af Manavgat identificerede handlerne, Han blev lagt på bordet sammen med ønsker og ønsker. Mødet, der udvekslede synspunkter om løsningen af ​​problemerne, var meget frugtbart.
Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar