Denizli Ski Center har strømmet besøgende

marina skisportsstedets gæster strømmet
marina skisportsstedets gæster strømmet

Det hvide paradis Pamukkale efterfulgt af byens andet hvide paradis, Denizli Ski Center, flokede besøgende i weekenden. Denizli Ski Center, der er skielskernes nye favorit, tager faste skridt hen imod at blive det mest foretrukne sted for vintersport.

Denizli Ski Center, som er et af de vigtigste projekter implementeret af Denizli Metropolitan Municipality, har strømmet besøgende i weekenden. Vintersport blev underholdt til den mest foretrukne frem med faste skridt hen imod at blive en af ​​de lokale amatører og professionelle skiløbere og snowboardere, der ønsker at plante kommer fra mange byer i Tyrkiet. Denizli Ski Center, der er fuld af mennesker, der ønsker at nyde sne og skiløb ved at kende muligheden for fri luft i weekenden, fik fulde karakterer fra sine besøgende med passende skråninger og mekaniske faciliteter til begyndere, mellemliggende og gode skiløbere. Det største skicenter i Det Ægæiske Hav, som har kapacitet til at imødekomme alle behov med sine daglige faciliteter, giver en stor fordel for skiløb med sin topografiske struktur og "krystal" -funktionen i sneen på de få steder i verden.

“Denizli vil navngive sig i vinterturisme”

Borgmester i Denizli Metropolitan Municipality Osman Zolan erklærede, at skiløb ikke længere er fremmed for Denizli og sagde, da vi har leveret en meget flot facilitet til vores ubåd med hensyn til vinterturisme. Denne facilitet betjener ikke kun vores by, men også vores besøgende fra hele landet. Ved siden af ​​det hvide paradis Pamukkale er Denizlimiz også kendt for sin vinterturisme. Vi tilbyder også skikurser her. Forhåbentlig vil her repræsentere de atleter, der repræsenterer vores ubåd og vores land, ”sagde han.

Følg os for advarsler: deniz www.denizlikayak.com ”

Al information og meddelelser om Denizli Ski Center jeg www.denizlikayak.co, “Denizli Ski Center” facebook-side og “denizlikayakmerkezi.20” instagram-konto kan følges med vægt på vigtigheden, anlægget blev lukket den 06. januar 2020 mandag på grund af tung sne, der blev sagt.

Denizli Ski Centre

Denizlis Tavas-distrikt i nabolaget Nikfer på 2 420 meter i højden Bozdag'da Denizli Ski Center, 75 kilometer væk fra byens centrum. Det Ægæiske Havs største skisportssted har 13 landingsbaner med en samlet længde på 9 kilometer. Amatører og professionelle skiløbere og snowboardere, der ønsker at lave alle mulige faciliteter i anlægget, der inkluderer 2 stolelifte, 1 stolelift og gåbælte.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar