Mars Logistics og Beykoz University underskriver F & U-samarbejdsprotokol

mars logistik og beykoz universitet underskrevet F & U-samarbejdsprotokol
mars logistik og beykoz universitet underskrevet F & U-samarbejdsprotokol

Fortsætter sine studier inden for omfanget af digital transformation, har Mars Logistics underskrevet en samarbejdsprotokol med Beykoz University for kunstig intelligens og ny generation af teknologiløsninger. Inden for rammerne af samarbejdet vil logistiksektorens fremtid både blive diskuteret fagligt, og kvalificerede menneskelige ressourcer vil blive uddannet i sektoren.


Tyrkiets førende logistikvirksomhed Mars Logistics digital konvertering inden for rammerne af F & U-samarbejde protokol underskrevet med University of Beykoz. I henhold til aftalen, der er et eksempel på samarbejde mellem private og universiteter, vil de to organisationer gå sammen om løsninger vedrørende den teknologiske infrastruktur i logistikbranchen. Sektormæssig viden om Mars Logistics, som har 30 års erfaring, vil blive støttet videnskabeligt med studier af akademikere og vil bidrage til uddannelse af kvalificerede menneskelige ressourcer til logistikområdet.

Logistikbranchen støttes af videnskabelige undersøgelser

Mars Logistics Information Technologies-direktør Fatih Badur sagde, at samarbejdet, der blev realiseret inden for den teknologiske infrastruktur, er en langvarig undersøgelse, ”Vi vil diskutere teknologimulighederne med nogle af vores værdifulde lærere, projekter til nogle løsninger i vores sektor. Vi identificerer de projekter, vi har brug for i sektoren, derefter diskuterer vi dem på fælles møder og integrerer dem i vores liv. Selvfølgelig forventer vi også bidrag fra vores universitetsstuderende, der studerer. Deres faglige støtte vil svare til vores krav. I denne proces har vi til formål at skabe kvalificerede menneskelige ressourcer til vores branche. Vi er også klar til at tilføje unge talenter til vores krop under vores værker. ”

Ubemandede lager erstatter klassiske lagre

Som bemærker, at der er en alvorlig transformation i de fremtidige teknologier inden for logistik, sagde Fatih Badur, ”Ny generation af teknologier, kunstig intelligens og digital transformation vil være vores vigtigste kilde. I den kommende periode forventer vi stor transformation inden for logistik, især lagerstyringssystemer. Vi venter på et lager under kontrol af tingenes internet, robotsystemer. Nu forlader vi klassisk lager og går til ubemandede lager. Bilişim tilføjer et system, der vil analysere fortiden med kunstig intelligens-teknologier og fremsætte kommentarer om fremtiden i logistikområdet. ”Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar