Mesudiye Snow Festival gennemførte mange begivenheder

mesudiye sne festival var vidne til mange begivenheder
mesudiye sne festival var vidne til mange begivenheder

Der organiseres fortsat festivaler i Ordu for at forbedre vintersport og vinterturisme.


I denne forbindelse arrangerede Ordu Metropolitan Municipality, Mesudiye Kommune og Mesudiye District Governorate den 5. Mesudiye Snow Festival på Keyfalan-Ulugöl Plateau. Aktiviteter som kano, snowboard, leg, slæde og slæde blev afholdt på festivalen. Hyrdehundløb blev afholdt. Senere afholdt medlemmerne af protokollen og borgere, der deltog i festivalen, en respektmarsch til Sarıkamış-martyrer. I snefestivalen, som er scenen med farverige billeder, blev halays skudt med musik, og pølser blev kogt af ilden. Alle fra 7 til 70, der deltog i festivalen, nød glæden ved sneen.

“Vores ORDU PARADISE PARADISE”

Ordu udtrykker, at Ordu er en by at bo i fire sæsoner, Ordu Metropolitan Mayor Dr. Mehmet Hilmi Güler sagde: ”Vi fortsætter vores festligheder i vores by med sloganet Ordu ikke i 3 måneder, men i 12 måneder. Vores borgere kommer til Ordu kun om sommeren og indsamler nødder. Derefter lever vi Ordu i fire sæsoner. Når vi siger Çambaşı og Aybastı snefestivaler, er vi i Mesudiye i dag. Vi introducerer Ulugöl-Keyfalan-platået sammen med de andre platåer i Ordu. Vores hær er et plateau-paradis. Vi introducerer dem ikke kun med deres grønne omgivelser, men også med deres kone. Her har vi en kano med registrering kort som et første i Tyrkiet. Sammen med vores heltesoldater og borgere havde vi en smuk og meningsfuld march til vores Sarıkamış-martyrer. Vi ønskede at vise, at den tyrkiske nation ønsker at overleve i både krig og fred. Vi oplever skønheden i Mesudiye hver måned. Vi leverer alt, hvad vi kan her. Dit største smil er vores største mål. Vores hær vil være et centrum for tiltrækning med alle dens distrikter. Vores Mesudiye vil være en stigende stjerne med dyrehold, landbrug og Middelhavet Black Sea Road. Hele verden burde se alle disse skønheder. ”Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar