Mersin Metro bringer byen for at reducere samfundet

metro fra mersin for at møde byen for at omfavne byen
metro fra mersin for at møde byen for at omfavne byen

Mersin Metropolitan-borgmester Vahap Seçer mødtes med forretningsmænd i foreningsmedlemmerne på mødet arrangeret af Mersin Industrialists and Businessmen Association (MESİAD) Præsident Hasan Engin. Borgmester Seçer forklarede deres investeringer i Mersin og sagde: ”Metro er et stort projekt, et godt projekt, jeg tror, ​​jeg står bag det. Vi begynder at betale dette 6 år senere. Jeg vil gerne have din støtte i denne forbindelse. Det handler ikke kun om at tage passagerer ned, men at få dem om bord. Der er en vigtig værdi at tilføje til byen, vi må se dette. ”


På mødet var borgmester Vahap Seçer og middelhavs-borgmester Mustafa Gültak, prof. Dr. Besvarede deltagernes spørgsmål, modereret af Yusuf Zeren. Fra sin begyndelse af sin tale med at minde om, at han også er en forretningsmand, sagde præsident Vahap Seçer: ”Vi producerer nu. Vi prøver ikke at producere for os selv, men for vores by, vores land og menneskeheden. Dette er en separat fornøjelse. Der er ingen monetære ækvivalenter med dette. Dette er noget andet. Du skal leve dette. Jeg er en ekstremt behagelig og glad borgmester. Det kan betragtes som en ekstremt vanskelig opgave. Men jeg forbruger mig selv som en meget glad person, fordi jeg sover behageligt og sover godt om aftenen. Jeg ville miste min energi for at tilføje noget til byen, hvis denne lykke ikke allerede er. ”

“Jeg er meget tilfreds med vores samling”

Præsident Seçer sagde, at de er erfarne politikere, der ved, at kampen ikke vil give nogen fordel for samfundet og landet. ”Den nye periode er et meget godt billede efter 31. marts. Du ser på forsamlingen. Størstedelen af ​​rådet er ikke på borgmesterpartiet. Men ethvert ord, der vil skade vores borgere og forstyrre deres moral, kan ikke komme ud af denne forsamling. kan ikke stige. Vi er garantien for dette. Derfor siger vi, at vi er erfarne. Vi har politiske manerer, livsformer, markedsmåder. Vi tager af sted med tillid, og mens vi fremsætter et krav, stoler vi på vores historie og fremsætter et krav. Vi gør dette projekt, vi træffer denne beslutning, vi udholder de politiske konsekvenser. Dette skyldes den selvtillid, der tilbydes af den tilbagevendende fortjeneste. Jeg er meget tilfreds med vores forsamling. Jeg får støtte i ethvert nummer, der gavner byen. Jeg siger dette åbent. Uanset hvad insisterer jeg på noget, der ikke kommer byen til gode. Den del af forsamlingen, der er imod mig, drukner ikke fra tid til anden i små lavvandede farvande. Der er enorme beslutninger om meget vigtige spørgsmål, desværre gør det nogle gange politisk ondt i meget enkle spørgsmål. "Det er ikke beslutningerne, der vil påvirke resultatet fra Allah, og som vil påvirke byen på en så negativ måde."

”Vi følger arbejdet med hånden, så bureaukratiet er hurtigt”

Da han forklarede, at de forsøger at fremskynde bureaukratiet omkring 1/5000 masterplaner, som Mersin erhvervslivet har ventet på i lang tid, sagde borgmester Seçer, “Vores værdifulde kolleger, der er medlemmer af regeringen, vores borgmestre, stedfortrædere, hr. Minister, den forrige mandatminister og min kollega fra Plan Budget Commission. Med bidrag fra Mr. Elvan forsøger vi at overvinde blokeringerne i bureaukratiet. Bureaukrati så hurtigt som muligt, vi følger arbejdet med hånden. ”

“Çukurova lufthavn er ikke engang en bonus ved siden af ​​Istanbul lufthavn, men det er vigtigt for os”

Borgmester Seçer erklærede, at emnet for Çukurova Lufthavn er genstand for den centrale administration, og at han følger ham som borgmester. ”Jeg er nødt til at komme med en kritik her. En meget unødvendigt langvarig investering. Det er virkelig et mysterium. Denne magt gjorde Istanbul Lufthavn. Han skulle gøre dette så hurtigt som muligt. Ikke engang en bonus ved siden af. Det er sådan et lille projekt. Men det er et projekt, der vil have vigtige resultater for os og yde vigtige bidrag til enhver sektor. ”

”Vi vil investere 2.5 mia. Lira i infrastruktur i turistområder”

Han bemærkede, at Mersin skulle udføre turismeprojekter, sagde borgmester Seçer: ”Vi lægger vægt på infrastruktur i turistregioner. I de resterende 4 år vil vi have vigtige investeringer såsom infrastruktur, rent drikkevand, spildevand, renseanlæg i de vestlige regioner i Mersin, hvor turismen er intens. Der er en investering på ca. 2.5 milliarder lira, som vi vil bruge i denne region. Vi kan drage fordel af bevillingsressourcer. Der er forskellige måder at gøre dette på, du skal finde dem og gå med projektet. For Mezitli-drikkevandsnetværket modtager vi et tilskud på 17 mio. Euro fra det franske udviklingsagentur. Tilskud ydes med forskellige referencer. Mange af disse referencer har Mersin. Syriske gæster i begyndelsen. Vigtige tilskud kan fås fra internationale organisationer, agenturer, banker og lande med henvisning til syriske flygtninge, og de kan bruges i infrastrukturen. Vi laver vigtige værker til disse. Naturligvis kan det også bruges til sociale projekter. ”

”Vi er nødt til at producere projekter til støtte støtte”

Påpeger, at kommunerne har to vigtige ressourcer, fortsatte borgmester Seçer som følger: ”Der er to vigtige ressourcer for os. Vi er nødt til at bruge det ved at maksimere det. En af dem er menneskelige ressourcer. Der er 2 ansatte, men vi har en masse problemer. Fortjeneste er vigtigt. For at få gode resultater skal du arbejde med de bedste. Den anden er finansiering. Uden finansiering kan du ikke realisere de fremskrivninger, der er oprettet af menneskelige ressourcer. Min indkomst er mellem 10 millioner og 90 millioner pund. Der er ikke mere end det. Med dette kan du foretage de aktuelle udgifter for denne by. Du kan realisere små projekter. De fleste af dem er sociale projekter. Men du har ikke chancen for at underskrive under permanente, store, store projekter. Dette er en realitet, du skal se dette. Derfor er vi nødt til at skabe en finansiel kilde. Vi er nødt til at levere dette fra udlandet. Vi er nødt til at skabe billige og langsigtede økonomiske ressourcer til lave omkostninger. Vi er nødt til at oprette en projektenhed om tilskud og flytte disse tilskud til vores region. ”

“Gør krav på metro-projektet”

Mersin Metropolitan-borgmester Vahap Seçer foretog også evalueringer om jernbanesystemprojektet under sit møde med forretningsfolk. Borgmester Seçer sagde: ”Metro er et stort projekt, et godt projekt, jeg tror, ​​jeg står bag det. Jeg må tro først. Jeg laver ikke forretning. Jeg gør det ikke, fordi nogen sagde det. Nogen sagde metroen før valget, og vi lovede ikke at gøre det. Hvis det var forkert, ville jeg vende tilbage fra det forkerte, ville jeg forklare det for samfundet. Vi begynder at betale dette 6 år senere. Vi rammer pickaxen, efter 6 år vil uret begynde at arbejde, betalinger vil begynde. 3.5 års konstruktion, 6 måneders option, 4 års byggetid, 2 års nåde, derefter starter vi 11 år. I alt 17 år. Vi startede i dag, jeg skal betale om 17 år, men jeg begynder om 6 år. Jeg vil gerne have din støtte i denne forbindelse. Det handler ikke kun om at tage passagerer ned, men at få dem om bord. Der er en vigtig værdi at tilføje til byen, vi må se den. Det vil smelte sammen samfund. Vi vil realisere et sådant projekt, at alle med mellemindkomst med lav indkomst, høj indkomst tager metroen. Fordi han skal til Middelhavet. Han vil gå til Byhospitalet, han vil gå til busstationen, og han vil gå til Mezitli. De, der går på forummet, får fat på det, de, der går til Marina, kommer på det, og de, der går på universitetet, får fat på det. Et projekt, der bringer samfundet sammen med alle dets lag. Det gør byen mindre. Byen bliver mindre. Fordi nu når det sted, at det ikke kan nå på 40 minutter på 10 minutter, på 15 minutter. Her er shopping kommet til live. Folk klynger sig ikke et sted. Så mange køretøjer går ikke ud på gaden, der er ikke sådan emission, så meget brændstof forbruges ikke, der er ikke så meget støj. Påstå det, det er et vigtigt projekt. Det, du kalder dyre i dag, vil være billigt i morgen. ”

Tasucu Shipyard i den tilknyttede provision

Når han bemærkede, at spørgsmålet om Taşucu-værftet i øjeblikket er under behandling i bystyrets relevante kommissioner, sagde borgmester Seçer, at han var for at tage en beslutning, efter at spørgsmålet var fuldt ud forstået uden at skynde sig.

Præsident Seçer mindede også om, at de afgav en negativ udtalelse til polypropylenfaciliteten, der er beregnet til at blive etableret i Karaduvar-distriktet.

Præsident Seçer understregede, at de har forberedt en ændringsplan for at eliminere overbelastningen ved port A-porten og give en direkte forbindelse fra havnen til bussen.

Præsident Seçer bemærkede, at bestræbelserne på at fjerne de mangler, der blev konstateret under oversvømmelseskatastrofen i de sidste uger, er startet før den næste vintersæson.

Kort over Mersin Metro

Mersin Subway Promotions FilmRailway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar