Metro Istanbul-ansatte ejede hjemløse borgere

metro istanbul personale ud af hjemløse borgere
metro istanbul personale ud af hjemløse borgere

Tjenestemænd i Metro i Istanbul, der serverede te og mad til borgeren ved navn Oktay Sami fra Ünalan metrostation informerede polititeamene og ledede samer til IMM's krisesentre.

Tirsdag aften den 7. januar, kl. 20, rapporterede Oktay Sami, der kom til Ünalan-stationen M45 Kadıköy-Tavşantepe metrolinje, at andre passagerer på stationen var hjemløse. Oktay samisk, 4-årig te og mad til opvarmning ved at give stationens embedsmænd på grund af ugunstige vejrforhold til at overnatte i et passende miljø for at underrette polititeamene. Unalan station fra politisteamene Oktay Sami Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) tog husly.

Ekrem İmamoğlu havde også annonceret ...

Med virkningen af ​​vintersæsonen er IMM vært for borgerne, der opholder sig på gaden. Præsident for Istanbul Metropolitan Kommune Ekrem İmamoğlu henvendte sig til beboerne i Istanbul fra sin sociale mediekonto og sagde, "Når du ser mennesker i nød på gaden i kolde vinterdage, kan du ringe til ALO 153 og kontakte @ibbBeyazmasa og hjælpe vores teams med at yde ly og sundhedsydelser".

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar