Minister Turhan: 'Kanal Istanbul-projektet vil blive afsluttet som 2026'

minister turhan vil blive afsluttet som kanal istanbul projekt
minister turhan vil blive afsluttet som kanal istanbul projekt

Den tyrkiske minister for transport og infrastruktur Cahit Turhan afgav udsagn vedrørende Channel Istanbul-projektet. Turhan præciserede, hvorfor Istanbul er nødvendig, sagde, at Bosporus er en vandvej, der bruges til international søtransport, og at den er udsat for tung trafik.


Turhan, denne vandvej vandret brugt af borgere, der sidder på begge sider af Istanbul om morgenen og om aftenen meget intensivt, er 57 moler på begge sider af Bosporus brugt til formålet med søtransport rapporteret.

Turhan, der henleder opmærksomheden på Istanbul's betydning med hensyn til turisme, udtrykte, at søtrafikken for de indenlandske og udenlandske turister, der kommer til byen, er intens.

Han I et miljø som dette truer det faktum, at Bosphorus er en af ​​de mest risikable krydsningsruter for søtrafik med stigende kommerciel transport, livet for mennesker, der bor i Bosphorus. Det er vores første grund. Så livet for mennesker, der bor i og omkring Bosphorus, er i fare. Det andet er de historiske monumenter på bredden af ​​Bosporus, der gør Istanbul til Istanbul. Disse værker hører til menneskeheden. Istanbul har været vuggen for mange civilisationer, som alle har spor og værker. Vores nation har historiske værdier op til 800 år. Vi ønsker at beskytte og bevare dem alle. Vi ser disse værker som arven fra det tidligere menneskehed som tillid for de kommende generationer, vi er nødt til at beskytte og beskytte dem. Vi er nødt til at reducere de risici, der truer dem. Vi kan ikke lukke denne vandvej, men vi sætter reglerne, som brugerne skal følge, vi bestemmer betingelserne. ”

“Antal passerende skibe faldt, lastbeløbet steg”

Turhan, dem, der ikke har oplysninger om Bosphorus-trafikken, "kanalen behøver ikke gøres, når der allerede er en fri passage vandveje, hvorfor bruge den nye kanal," huskende kritik i retning, delte data om Bosphorus-trafikken.

Turhan sagde, at det gennemsnitlige antal fartøjer, der krydser Bosporus i de sidste 15 år, er 48 tusind 296 årligt, sagde Turhan:

”Dette tal er steget fra tid til anden over 50 tusind. Gennemsnittet af de sidste 5 år er 42 tusind 258. Tallene er faldet og gradvist faldet. 'De, der siger disse tal med en forståelse som' Throat is not used 'bruger dette til at styrke deres egne teser, men fakta er det ikke. Gennemsnittet af de sidste 3 år, 41 tusind 731, men gennemsnittet 2005, 2006 og 2007 55 tusind 426. Meget højt tal. Gennemsnittet af de sidste tre år var 41 tusind, og i 2019 var der 41 tusind 112 overgange. Disse tal bruger Bosphorus-strædet, transittrafik i havet, ikke bytrafik. Det øges også dag for dag. Vi ser et fald på 15 procent i skibstransitstal i de sidste 25 år. Med andre ord er det faldet fra 48 tusind 296 til 41 tusind, men der er en stigning på 53 procent i mængden af ​​last, der transporteres af disse skibe. Her er hvad der skræmmer os mest, skræmmer mængden af ​​passerende last og mængden af ​​farligt gods i den forbipasserende last. LNG bærer naturgas, kemikalier, olie og sprængstoffer. Mængden af ​​farligt gods, der var 10 procent af de sidste 25 år siden, nu er det over 35 procent. Der er en stigning på 11 procent i mængden af ​​farlige materialer, og det stiger. ”

Turhan, et skib, der transporterede farligt gods på Bosphorus i fortiden mindede om ulykken, ulykken ved Bosphorus 'afgang, hændelsen giver kun mulighed for at overleve med materielle skader, sagde han. Hvis dette skib ligger inden for 1 kilometer fra Bosphorus, vil det blive beskadiget i alle huse omkring Karaköy, Moda, Sirkeci og Beşiktaş, og der kan forekomme en dødelig ulykke Han er en anden risiko på den sydlige side af Bosporen, nemlig Marmarahavet. tæt på risikoen for Bosporustrafik i nærheden. Dette siges af kaptajnerne, der bruger skibe, der krydser Bosporus, det mest risikable sted i bøjningerne mellem Sarıyer og Marmarahavet, med vores ord, i skarpe bøjninger. Disse skarpe bøjninger i de sidste 50-100-150 meter køretøjer, der passerer gennem manøvreringskomforten, er nu 200-250-300 meter tunge lastbiler tvunget til at udføre disse manøvrer.

Iz Vores mål er ikke at tjene penge, men at sikre sikkerheden i Bosporus i Istanbul

Specifikt i de senere år har Bosphorus-strædet af køretøjer, der bruger en række begrænsninger for passagen af ​​Turhan, risikabel størrelse af last eller skibe, når trafikken og vejrforholdene tillader passering af det passende tidspunkt, tilføjede han. Han Vores mål her er ikke at gøre 'skøre stum regnskab'. Vi mener ikke $ 1, hvis du går gennem min bro og $ 2, hvis du ikke gør det. Vores mål i Kanal Istanbul-projektet er at skabe sikker og sikker søtrafik i vores land og at beskytte mennesker og værdier. Vores mål er ikke at tjene penge på denne trafik, dreje den til indkomst, ikke til fortjeneste, men at reducere de stigende risici ved at sikre Bosphorus sikkerhed. ”

Turhan oplyste, at et hollandsk selskab, der er ekspert i international maritim sektor, havde udarbejdet en rapport om stigningen i Bosphorus-trafikken i den kommende periode i projektets forberedelsesfase, og at de tilhørende gennemførlighedsrapporter blev udarbejdet.

Turhan mindede også om, at Istanbul lufthavn blev bygget med den begrundelse, at Atatürk lufthavn ikke opfyldte behovene og sagde:

”Vi sagde nej til de lande, der anmodede om en flytilladelse til Istanbul lufthavn. De sagde også nej til nogle af vores krav baseret på gensidighed. Det var vores tab. For eksempel sagde vi nej til Kina. Kina ville flyve til Istanbul lufthavn, et hurtigt udviklingsland i de senere år. Vores land er beliggende i hjertet af Afrika, Asien og Europa kontinent. Vi ønsker at omdanne vores geografiske fordele til økonomisk størrelse og indkomst for vores land. Vi ønsker at gøre vores land til en logistisk base, der skal bruges som en bro, et skæringspunkt i international handel. ”

International 7 5 motorvej og jernbane gennem Tyrkiet Turhan hedder det, i tilfælde af at hæve standarden for vejtransport, som omsætning og handel med lande, som erklærede, at reflekteret positivt om diplomatiske forbindelser. Turhan sagde: ”For eksempel, hvis jeg forbød de centralasiatiske landenes transitruter til at handle i Europa og Afrika og lægge en kvote på dem, ville vi gå på bekostning af dem. Vi vil også sælge varer til Centralasien. Vores handel bevæger sig mod Centralasien, Sydasien. Vi gør dette med gensidig forståelse af win-win og beskyttelse af interesser. Kanal Istanbul er meget vigtig i denne forstand ..

Im Vores mål er at skabe en ny vandvejskapacitet ”

I mangel af tilstrækkelig kapacitet inden for transport sagde Turhan, at der er betydelige tab i handelen, sagde:

”Vi holder ingen forgæves. Vi passerer 25 tusind ved at forkorte opfølgningsafstanden fra en vandvej med en kapacitet på 41 tusind år. Vi gjorde dette i Atatürk lufthavn. Vi øgede landingstartkapaciteten fra 1200 til 1400 og 1500s ved at bruge grænserne mellem fly og cruise start og landing. Hvorfor byggede vi Yavuz Sultan Selim Bridge? Fra Bosphorus til vores transportører såvel som Mellemøsten, Kaukasus, Centralasien, Sydasien og Europa til og fra morgenen 06.00 til 10.00, 16.00 til 22.00:XNUMX om aftenen, siger vi "Stop bror kan ikke passere". Mændene blev forfulgt og mistet indkomst. ”

Minister Turhan sagde: ”Vores mål her er at skabe en ny vandvejskapacitet, hvor mennesker, der bruger denne korridor og denne vandsti, kan passere sikkert og sikkert. Overgangskapaciteten på den nye kanal vil være 2,5 gange over Bosporus og 3 gange tættere. ”

“Kanal Istanbul vil være sikrere for søtrafik end Bosphorus”

Turhan sagde, at de geometriske forhold i Canal Istanbul er af en højere standard end Bosphorus. 13 Der er XNUMX naturlige kurver i Bosphorus. Hvis vi prøver at skære Aşiyan og Kanlıca for at rette kurverne her, vil Bosphorus naturlige skønhed gå. ”

Turhan påpegede, at kanalen ikke vil have skarpe bøjninger i Istanbul, og belysningen af ​​passagen omkring stedet vil blive gjort mere sikker, sagde han.

Turhan understregede, at kanalen vil have mindre risiko i søtrafikken og sagde:

”Vi vil også levere slæbebilservice under passerne. Vi stiller et krav om at bruge denne service. Kanal Istanbul er ikke inkluderet i Montreux Straits Convention. Sådan gør vi det. Vi vil være i stand til at passere 185 skibe om dagen sikkert fra motorvejsstandarden Kanal Istanbul. I øjeblikket kan vi passere 118-125 skibe over Bosporen. Fra tid til anden afbryder vi vores bytrafik. Passagestandarden i Bosphorus er som den gamle vej, og standarden på den nye kanal, vi bygger, er som motorvejen. Vi får mulighed for at køre hurtigt, sikkert og meget mere. ”

Channel vil være systemer, der kommunikerer med skibe i Istanbul

Turhan, kanalen omkring søtrafikstyringen, der konstant kommunikerer med skibssystemerne, vil blive givet information, her vil blive lavet med systemet vil øge kanalens belysningskapacitet og høj standard søtransport vil blive serveret, tilføjede han.

Turhan understregede, at folk foretrækker vejafgift og sikrere i stedet for risikable veje og sagde: ”Tvinger vi folk, der skal fra Istanbul til Ankara på vejafgange? Nej, men folk bruger vejafgift, og selv den første er ikke nok, den anden er motorvejen North Marmara. Her foretrækker folk den sikrere rute frem for den risikable vej

Turhan, havulykker forårsaget af skader forårsaget af miljøskader huskes. Turhan påpegede kanalens betydning, sagde Turhan, oturup At sidde og bede er ikke nok til at beskytte befolkningen i Istanbul og alle, der bor i Istanbul. Kravet til denne foranstaltning er idriftsættelse af Channel Istanbul

På spørgsmålet om gebyret til Kanal Istanbul sagde Turhan, at personer, der vil drage fordel af denne service, vil blive opkrævet rimeligt.

“Et spørgsmål om omdømme, der er vigtigere end indkomst”

Turhan, en daglig leje af havbåde varierer mellem 50 tusind dollars og 120 tusind dollars, og angiver, at alt efter køretøjets størrelse og egenskaber også ventetiden ændrede sig.

Som understreger, at gennemførlighedsundersøgelsen af ​​projektet blev foretaget, og det blev besluttet at investere i henhold til resultatet, sagde Turhan:

Göre Ifølge vores beregninger er de penge, vi modtager fra skibe, der passerer gennem Kanal Istanbul, mindst 1 milliard dollars om året. Antallet af køretøjer, der passerer gennem kanalen i 2035, vil nå 50 tusind. I 2050 stiger dette tal til 70 tusind, og i 2070'erne vil det være over 80 tusind. 86 tusind i den rapport, der blev givet os, i 2050, 78 tusind. Når 68 tusind skibe passerer kanalen med en kapacitet på 50 tusind, vil vi have en årlig indkomst på 5 milliarder dollars, og vi vil nå disse tal fremover. Vores børn vil se dem. Hvis vi tror, ​​at vi nærmer os disse tal, når vi bygger denne kanal, vil vi imødekomme efterspørgslen op til 2070-2080'erne og behovene for søhandlen, der bruges til godstransport af verdenshandelen i denne region, som gradvist vil stige. Dette er et meget vigtigere anseelsesproblem for vores land end indkomst. ”

Kanal Istanbul-projektets værker går tilbage til fortiden

I den periode, hvor præsident Recep Tayyip Erdoğan blev borgmester i Istanbul, løste han alle problemerne i befolkningen i Istanbul, led af deres problemer, men led trafikrisikoen i Bosporus, som ikke var inden for hans magter og ansvar på det tidspunkt og forestillede sig, i hvor høj grad Istanbul var truet. ”Min drøm og vanvittigt projekt,” fortalte han dem om kanalen i Istanbul, sagde Turhan i 2008, den daværende transportminister Binali Yildirim, Recep Tayyip Erdogan mindede om, at premierministeren.

Turhan oplyste, at de var blevet bedt om at undersøge ruteundersøgelserne for en alternativ maritim krydsning fra Erdoğan til Bosphorus, mens de gennemførte undersøgelserne af den nordlige Marmara-motorvej som hemmeligt, mens General Manager for Highways. Projektets chefingeniør Metin Küçükoğlu'na fortalte, at de gav denne opgave at udføre.

Alternative korridorer i Canal Istanbul

Inden projektet blev arbejdet på 3D-kort og 5 korridorer blev identificeret og understreget, at Turhan sagde, at disse værker blev overført til Recep Tayyip Erdoğan gennem Binali Yıldırım.

Turhan længe inden 2011 vest for Istanbul-strædet i Istanbuls trafik, den sikreste, mest komfortable og korteste afstand til at passere gennem korridorerne identificerede opmærksomheden:

”Vores første korridor er Silivri-Karacaköy-korridoren. Først og fremmest ønskede vi at komme væk fra Istanbul og komme nærmere Çanakkale, som er udgangspunktet, fordi søtrafikken passerer gennem Dardanellerne. Brugere sagde, at de foretrækker dette sted selv. Her gav landets topografi muligheden for at foretage en sådan rute. Anden korridor, Silivri-Durusu-linjen. Vores tredje korridor er linjen Büyükçekmece-Durusu. Vores fjerde korridor er linjen Küçükçekmece-Durusu. Den femte korridor er linjen Küçükçekmece-Ağaçlı. Den første 64 kilometer lange korridor førte til Strandja-farvandet og 50 procent af bassinet Büyükçekmece-søen med hensyn til samspillet mellem vandressourcerne i Istanbul og dets omkringliggende områder. Den anden korridor skar 44 procent af søen Büyükçekmece vand, selvom byggeomkostningerne var lave. Den tredje korridor ødelagde hele Büyükçekmece søen. 70 kilometer, og byggeomkostningerne var meget lave. Küçükçekmece-Ağaçlı linje med den korteste afstand 44 kilometer. Ağaçlı deaktiverede også Pirinçli Village Dam og 36% af Alibeyköy-dæmningen, som det statslige vandværk havde planlagt at gøre. Han tog nogle af Sazlıder-dæmningen og Damaskus-dæmningen. Vi valgte heller ikke dette sted. Küçükçekmece-Durusu-linjen var den mindst skadelige korridor til skov- og vandressourcerne. Denne korridor blev identificeret i 70'erne. Denne rute er resultatet af en beslutning truffet med en teknisk optimering baseret på de kriterier, vi har fastlagt, sammenlignet med andre ruter med større fordel, mindre miljøskader og laveste konstruktionsomkostninger. Da Recep Tayyip Erdoğan præsenterede disse værker, sagde han: 'Lad os gøre dette.' ”

“Kanal Istanbul vil bidrage til byomdannelse”

Turhan, afgørelsen truffet af Istanbul Metropolitan Kommune og ministeriet for miljø og urbanisering, efter at beslutningen blev givet oplysninger, sagde han.

På det tidspunkt er placeringen af ​​den nye lufthavn bestemt, på grund af jordskælvsfaren i Istanbul i denne region på 150 millioner kvadratmeter af et bygningsreservatområde, der minder om Turhan, sammen med denne kanal vil eliminere problemet med søtrafik, tilføjede han.

Turhan, jordskælvrisiko og under de nuværende reguleringsbetingelser for dem, der ikke ønsker at forlade huset som et attraktivt område, hvor de sagde, de tilbyder et sted.

Turhan understregede, at de ønsker at krone Istanbul med en smart og grøn ny by, der vil øge brandværdien af ​​Istanbul med byomdannelsesprojektet og Kanal İstanbul-projektet. Recep Tayyip Erdoğan instruerede Erdoğan Bayraktar, daværende minister for miljø og urbanisering, til dette formål.

Turhan, kanalen startende fra søen Kucukcekmece Altinsehir Sazlibosna Village, Baklali og Durusu'dan nåede derefter Sortehavet gav information.

I denne region er alle bygninger i Şahintepe kvarteret risikabelt mod jordskælv, Turhan påpegede, at bygningerne blev bygget i områder uden jord, og borgerne boede her i 30-40 år.

Turhan erklærede, at disse områder omkring kanalen skulle rehabiliteres og sagde:

Ümle Vi vil give vores borgere rettighederne med byomdannelsen, vi vil give pengene til dem, der vil, og dem, der vil bygge fra de steder, vi vil gøre i denne region. Vi præsenterer præferencerne for dem. Dette projekt vil også bidrage til byomdannelse. ”

Turhan delte viden om, at der vil blive bygget en stor logistikhavn ved udgangen af ​​Sortehavet, og at 85 procent af udgravningen vil blive brugt til fyldningen.

Han Vi bruger udgravningen, der skal udvindes fra kanalen som udfyldning i klipperne mellem Durusu-søen og Sortehavet. Det dannede område vil gøre promenaden. ”

Turhan udtrykte, at havlivet vil starte i søen Küçükçekmece, når kanalen åbnes og sagde, at marinaer og marine strukturer vil blive bygget her.

Turhan sagde, at modelleringen af ​​kanalen i laboratoriemiljøet blev udført, "brudmundene i kanalens input-output-mundinger mod de maksimale bølgelast, der kan testes mod havet." Sagde han.

Når han talte om lighederne i projektet i verden, sagde Turhan, at det tilknyttede team undersøgte emner som konstruktionsteknikker, drift og søtransporttjeneste.

“Ingen kritik af tekniske problemer”

Turhan understregede, at de betragter al kritik, der blev fremsat for at bidrage til projektet, var nyttig og sagde:

Ik Vi fik ingen kritik om tekniske problemer. Istanbul Metropolitan Mayor, imod opførelsen af ​​kanalen fra tid til anden '20 meter 75 centimeter er ikke nok 'som brugt sætning. Han fremsatte en teknisk kritik, 'Udgravninger i kanalen udløser andre fejl i Istanbul.' Han siger. Da vi dimensionerede her, undersøgte vi det sociale liv i seismologi, geoteknik, jordmekanik, hydrogeologi, biologi og kanalens indflydelse på produktionsfaciliteterne i landet, hvis nogen. ”

Turhan påpegede, at 60% af Sazlıdere-dæmningen vil blive deaktiveret med opførelsen af ​​kanalen, og på denne måde vil Hamzalı-, Pirinççi- og Karacaköy-dæmninger blive bygget i nærheden af ​​byen for at imødekomme det 2,5% vandbehov i Istanbul. Han sagde, at han havde råd til mere.

“Vi har svar på alle spørgsmål fra Ekrem İmamoğlu”

Turhan erklærede, at Ekrem İmamoğlu, borgmester for Istanbul Metropolitan Municipality, ikke indgav nogen ansøgning til ministeriet om modtagelse af oplysninger om Kanal Istanbul og sagde: olmak Vi behøver ikke at besvare dette spørgsmål, fordi vi ved, at vi ikke vil blive overbevist. Vores konto til vores nation, vi er opmærksomme på dette, fordi vi mener, at vores forretning er i landets interesse. ”

Turhan forklarede, at de har rapporteret transportprojekterne i national skala til hovedstadskommunen i overensstemmelse med de relevante love.

”Men dette projekt er ikke kun transportprojektet, men også byomdannelsesprojektet, et af de vigtigste problemer i Istanbul, er blevet projektet med at omdanne strukturer, der er i fare for jordskælv, til sikre strukturer. Vores ministerium for miljø og urbanisering startede planlægningsarbejdet efter at have fastlagt projektets konstruktionsområde. Indsigelser mod dette projekt undersøges og besvares. Ministeriet for miljø og urbanisering er ansvarlig for denne praksis. ”

“Ansvarlig offentlig administration ville ikke være sådan”

Før han påbegyndte opførelsen af ​​kanalen, Ministeriet for Transport og Infrastruktur, Ministeriet for Energi, Ministeriet for Kultur og Turisme, Ministeriet for miljø og urbanisme og Istanbul Metropolitan Municipality, der minder om den protokol, der er udarbejdet af Turhan, sagde Ekrem Imamoglu, at han trak sit ansvar tilbage i denne protokol.

Istanbul Metropolitan Municipality sagde, at ansvaret for protokollen er opførelsen af ​​transmissionslinjer, transportveje og metrolinjer overførsler Turhan, de huslejer og indtægter, der skal opnås fra disse kommuner, vil drage fordel af det nævnte.

Turhan siger, er jeg ikke modtager ama indkomst, men 'jeg ikke infrastrukturen'. Ansvarlig statsmand, ledelse af den offentlige institution gør det ikke. Vi har et sådant projekt, '2-3 infrastrukturfaciliteter her på grund af forskydningen er låst, forblev.' kan ikke sige. kul

Nyt metrolinjeprojekt

Turhan forklarede, at der er nye planlagte projekter i ministeriets investeringsprogram og gav følgende information om disse projekter:

Us Vi overvejer en metrolinje, der vil krydse Istanbul-strædet med vejkrydsningen. Vi er kommet til den sidste fase i projektet med det, vi kalder den store Istanbul-tunnel. Når det drejer sig om nationale interesser, vil alle gå i hovedet, kende stedet, autoritet, ansvar, ansvar, arbejde med de modtagne kræfter, vil tjene nationen. Jeg tror ikke, det er rigtigt for Istanbul at stoppe med at løse dets problemer og forsøge at give en præmie for sig selv (Ekrem İmamoğlu) med sådanne værker.

Respons på anmeldelser af jordskælvrisiko

Channel Istanbul, regionen er også risikabelt med hensyn til jordskælv svar på kritikken af ​​Turhan, tekniske undersøgelser om emnet blev udført, jordskælvet vil ikke påvirke en udgravning, sagde han.

Turhan sagde: ”Når vi står alene med jordskælvet, som vi kalder büyük det store jordskælv i Istanbul”, vil vi se folks presserende behov så hurtigt som muligt, og vi har planlagt disse menneskers hospital og mødebehov og mødesteder. Vi vil ikke transportere mennesker udsat for jordskælvet her. Vi samler Istanbul-beboere i udpegede parkeringsområder og ser deres menneskelige behov. ”

”Vi bestemte konstruktionsomkostningerne som 15 milliarder dollars”

Turhan gav også information om omkostningerne ved Kanal Istanbul og sagde, sonra Efter designen af ​​kanalen bestemte vi, at byggeomkostningerne skulle være 15 milliarder dollars. Vi har bestemt, at disse omkostninger er renoveringsarbejdet af de eksisterende infrastrukturer inden konstruktionen af ​​kanalen. 10 milliarder dollars er kanalens egne byggepriser. Med andre ord taler vi om et projekt med et budget på 15 milliarder dollars, som kræver finansiering

Turhan erklærede, at de primært ville bygge broer inden for rammerne af byggeaktiviteter, og sagde, at trafikken, der vil opstå ved konstruktion af broer, ville være regional og ikke ville påvirke hele Istanbul.

Nyt vejarbejde

Turhan påpegede, at de områder, hvor kanalkonstruktionen finder sted, hovedsagelig er landdistrikter, og at den lokale trafik ikke er tæt i disse områder og anvendte følgende udsagn:

”Vi vil bygge en ny vej med høj kapacitet på kanalen fra Nakkaş, Hadımköy, Başakşehir og forbundet til Hasdal. Vi håber at kunne offentliggøre bud på denne vej, der forbinder Haddal, Hadımköy, Başakşehir, Bahçeşehir, Esenyurt til den nordlige Marmara-motorvej næste måned. Dette bliver standardvej 7 gange 2 baner. ”

Turhan udtrykte, at de vil tage TEM-motorvejen op til 64 meter fra kanalens nulhøjde og sagde: Wez Vi vil genopbygge dette sted, så bådene kan passere. dette; Çobançeşme, Safaköy, Avcılar, Beylikdüzü vej vil også løfte broen. Når du berører den eksisterende trafik for de eksisterende veje, tjener de, vi gør en variant til den. Deres konstruktionsmetodologi blev bestemt detaljeret, og deres projekter blev forberedt. I år starter vi i prioriteret rækkefølge og giver plads til opførelsen af ​​kanalen

Teknik Der er truffet tekniske foranstaltninger til underjordiske vandbevægelser ”

Turhan på grund af konstruktionen af ​​kanalen her i jorden og udgravningstrafikken i sin egen korridor, der peger på at blive flyttet mod nord, vil i denne sammenhæng ikke blive beskadiget Lake Terkos.

Turhan erklærede også, at de nødvendige tekniske foranstaltninger blev truffet for at forhindre, at de underjordiske vandbevægelser blev påvirket af værkerne, og at vandlækager ville blive forhindret.

Efterbehandlingsmål i 2026

I en tale om færdiggørelsen af ​​projektet sagde Turhan: ”Hvis vi rammer grave i 2020, vil vi først starte med broer og veje. Så har vi afsluttet projektet om 6 år. Så i slutningen af ​​2025 er vi færdige i 2026. ”

Kanalbyggeri til at begynde udgravningen af ​​broerne i prioriteret rækkefølge fra nord til syd, hvilket indikerer, at de ville gøre Turhan, 75 procent af byggeudgravningerne i nord, sagde han.

Han sagde, at rør og myrer vil blive rehabiliteret, sagde Turhan: ”Vi vil gøre disse steder til levende steder i Istanbulites. Udgravning under vandstanden er 150 millioner kubikmeter. Vi var i tæt kontakt med hollandske og belgiske hold med eksperthold og udstyr og erfarne i kanalen. ”

”Økonomiske terrorangreb har reduceret iværksætterens ønske og appetit. Nu er miljøet forbedret igen ”

Turhan påpegede, at de forventede 20 milliarder dollars indtægter fra Kanal Istanbul om 60 år og sagde: uz Vi beregner den lave indkomst mere. Vi fortalte dem til dem, der er villige til at gøre dette. ”

Turhan, sagde, at de har planer om at begynde projektet, men sagde sidste år på grund af økonomiske angreb oversøiske partnerfirmaer denne proces på hold i Tyrkiet, sagde:

”Økonomiske terrorangreb har reduceret iværksætterens ønske og appetit. Nu er miljøet forbedret igen. Vi, dagens tal på 15 milliarder dollars af projektet, 20-25 procent af auktionen i dag, vi byder $ 12 milliarder. 15 milliarder investeringer, 60 milliarder dollar konvertering. Projektet med en intern rentabilitet på 15 procent. Der er ikke meget i vejen for dette projekt i Tyrkiet. Vi siger for ham, at dette projekt har høj rentabilitet og intern rentabilitet. ”

Minister Turhan, projektet vil bringe turistindtægterne til Istanbul, vil tilskynde til investeringer i regionen, tilføjede han.

“Europæerne er interesserede i projektet”

Turhan sagde, at europæerne viste mere interesse for projektet, ikke kun opførelsen af ​​disse lande, men også interesseret i byggeri og kreditfinansiering, sagde han.

Som understreger, at der vil blive skabt en ny bolig med det aktuelle projekt, sagde Turhan: ”Denne befolkning kommer fra byomdannelse i Istanbul. Der bygges en smart, grøn by omkring kanalen. Det vil blive planlagt i henhold til principperne i nutidig urbanisme. Jeg tror, ​​at dette vil være et af de mest efterspurgte attraktive områder i Istanbul i fremtiden. ”

Turhan sagde, at omkring 40 procent af jorden omkring Canal Istanbul hører til offentligheden og sagde:

Le Med projektet vil jordens aktuelle værdi sandsynligvis stige med 10 gange. Offentligheden vil drage fordel her. Istanbul Metropolitan Municipality, Arnavutköy Kommune, Küçükçekmece Kommune, Başakşehir Kommune og en vis mængde Esenyurt Kommune vil drage størst fordel af indtægterne fra byprojekter omkring denne kanal. De tjener ikke nogen indkomst fra disse områder. På offentlighedens vegne vil alle drage fordel af dette projekt. Alle Istanbul-beboere vil drage fordel af de turistindtægter, som dette projekt vil bringe til Istanbul. Kaynak (Kilde: UAB)


Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar