Transportministeriets ansættelsestegninger og ansøgning om mundtlig undersøgelse

ministerium for transportarbejdere til at tegne partier og mundtlig eksamensmeddelelse
ministerium for transportarbejdere til at tegne partier og mundtlig eksamensmeddelelse

Transport- og Infrastruktur Ministeriet for provinskontorerne (Istanbul og Antalya-provinsen) til at køre, 4857 og offentlige institutioner, der skal anvendes i arbejderne taget Principper og Tyrkiet i overensstemmelse med forordningen om principper bestemmelser for agenturet Beskæftigelse (TEO) via åbent fra 16-20 December 2019 dato Som et resultat af ansøgningerne om jobannoncer blev der foretaget en dokumentkontrol, og lodtrækningen for kandidaterne på den endelige liste blev foretaget onsdag 08.01.2020 kl. 10 i nærvær af en notar.

Listerne over de vigtigste kandidater og suppleanter (deaktiveret), der er fastlagt som et resultat af det lodtrækning, der offentliggøres i bilaget. Derudover var de tidligere straffedømte i Istanbul, som leverede betingelserne for rekruttering af faste arbejdstagere, hvis navne nævnt i bilag 5 havde ret til at tage den mundtlige prøve uden at skulle loddrage.

Kandidaterne, der er inkluderet på den annoncerede kandidatliste, får en mundtlig eksamen torsdag den 16. januar 2020 kl. 10 på Ministeriet for Transport og Infrastruktur Blok A: Etage 00 (Hakkı Turayliç Cad. Emek Mah. No: 4 Çankaya / ANKARA). kandidater skal være til stede den angivne dag og klokkeslæt.

Kandidater, der har ret til at tage den mundtlige prøve, vil ikke blive underrettet skriftligt.

Ek

1- Handicappet kandidat til Istanbul-provinsen liste

2- Kandidat til handicappet til Istanbul-provinsen liste

3- Antalya-provinsens hovedkandidat liste

4- Antalya-provinsen Kandidat for handicappede liste

5 - Tidligere kandidat til Istanbul liste

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar