National elektrisk tog kører på spor i løbet af dette år

År-on-the-national-emu-på-skinner kommer ned
År-on-the-national-emu-på-skinner kommer ned

Minister Turhan understregede, at transportinfrastrukturen siden den første dag som regering har været den vigtigste faktor, der forbedrer og omdanner alle boligarealer, på en pressekonference med titlen Mesafe Distance and Targets Covered in 17 Years in Railways ünde arrangeret af TCDD General Directorate.

Turhan sagde, at mennesker indgik nye, økonomiske, sociale og kulturelle forbindelser med enhver udvikling inden for transport fra opfindelsen af ​​hjulet til opdagelsen af ​​lokomotivet, fra produktionen af ​​den første bil til flyteknologien. Turhan, der huskede, at de 1856 1923 kilometer med jernbane, der blev bygget fra 4 til 136, blev arvet til republikken, henledte opmærksomheden på, at jernbanetransporten bremsedes efter 1950.

Jernbaner 2003 statens politik i at bringe, hvad og Tyrkiet Turhan forklarede, at de har gennemført successive projekter vil flytte ind i fremtiden, "vi er på vagt i 17 år, har vi investeret mere end 767,5 millioner pounds i transport og adgang til infrastruktur." Sagde han.

Turhan understregede, at de fortsat vil investere i jernbaner i tråd med 2023-målene og sagde: Wez Vi vil nå 5 kilometer jernbaner ved at færdiggøre vores 509 kilometer nye linje. Vi vil fortsætte med at komme videre med tillid i fremtiden ..

Tyrkiet, i 2009, åbnede tjeneste af Ankara-Eskisehir linje med højhastighedstog (YHT) for at opfylde angivelse, hurtig og moderne rejseydelser 7 Turhan angivelse de når 40 procent af provinsen og landets befolkning, ajour med de YHT 53,1 millioner passagerer Rejseinformation.

Y Vi var i stand til at fange det glemte tog med YHT Y

Turhan, borgere i de sidste 60 år, "gik glip af toget." YHT erklærede, at de har leveret, ”Vores jernbaner, de første år af republikken begyndte at leve som de gyldne år."

De har fornyet alle jernbanerne i århundreder, både signaliserede og elektrificerede stemmerig Turhan, og øgede længden på 2003 2 kilometer, hvilket er 505 procent af signallinjelinien steg med 23 procent til 155 tusind 6 kilometer, sagde arbejdet fortsatte med 382 2 kilometer .

Minister Turhan, 2003 2 kilometer i 82, hvilket er 19 procent af den elektriske ledningslængde steg med 176 procent til 5 753 kilometer at nå, 785 kilometer igangværende arbejde, sagde han. Turhan, 393 kilometer lang Ankara-Sivas højhastighedstoglinje, der havde til formål at afslutte andet kvartal i år, sagde han.

”Vi vil styrke erhvervslivets konkurrenceevne”

Turhan understregede, at de sigter mod at nå 2023 procent af det elektriske og signaliserede linjeforhold inden 77, dık Vi er begyndt at tilbyde vores industrielle logistikcentre, vejtransport, jernbane og søtilgang kombineret transport.

Turhan oplyste, at når de 25 planlagte logistikcentre blev afsluttet, ville de levere 72,6 millioner kvadratmeter containerlager og håndteringsareal med 4,1 millioner tons og 16,2 millioner TEU yderligere transportfaciliteter og sagde, e Vi har indtil videre taget 9 logistikcentre i brug. Mersin (Yenice) og Konya (Kayacık) logistikcentre åbnes i år. ”

Turhan påpegede, at Kars og Izmir Kemalpaşa logistikcentre fortsætter deres byggearbejde, og at Sivas logistikcenter, hvor kontrakten blev underskrevet, vil starte byggeriet i år.

Turhan sagde, at de vil tilføje magt til forretningsfolkets konkurrenceevne ved at forbinde de organiserede industriområder, som de kalder de sorte havne, med jernnetværk.

I fremtiden vil 38 OSB'er, private industriområder, havne og frizoner og 36 produktionsfaciliteter i alt 294 kilometer forbindelsesled overføre mere Turhan, "For hurtigere og mere økonomisk transport af gods skaber vi jernbaneforbindelser til havne." Han sagde.

Turhan, 10 havne og 4 moler, herunder i alt 85 kilometer med jernbaneforbindelser, der udtrykker Filyos, Çandarlı, samt 7 havne, inklusive større havne, vil gøre jernbaneforbindelser.

”Vi bringer den nationale ØMU til sporene i år”

Turhan oplyste også, at KARDEMİR AŞ startede produktionen af ​​højhastighedsskinne på internationale standarder som indenlandsk.Turhan gav information om, at de har brugt 770 tusind ton skinne med indenlandske faciliteter og brugt dem i hurtige og konventionelle linjer.

Turhan, Ankara-Eskişehir YHT linje, mens den indenlandske sats på 55 procent, infrastruktur, overbygning, elektrificering, signalering og telekommunikationsbyggeri nåede 90 procent af det indenlandske niveau, sagde han.

TÜLOMSAŞ inden for strukturen af ​​National Hybrid Locomotive-prototypeproduktionen er afsluttet for at beskrive Turhan, projektet kan producere diesel og batteridrevet hybridlokomotiv, da en prototype kan producere det fjerde land i verden sagde.

Turhan, inden for rammerne af det nationale signalprojekt, begyndte 622 kilometer linjesektion at arbejde på installationen, sagde:

Kapsamında Inden for rammerne af de nationale togprojekter fortsætter vi produktionen af ​​den nationale godsvogn, som er blevet fuldstændigt konceptualiseret, designet og prototype med indenlandske faciliteter på TÜDEMSAŞ. De nationale DMU-sæt produceret på TÜVASAŞ nåede 60 procent. Inden for rammerne af det nationale EMU-projekt oprettede vi en aluminiumsindretningsproduktionsfabrik i TÜVASAŞ. I år bringer vi den nationale ØMU til sporet. Inden for rammerne af det nationale togprojekt arbejder vi fortsat med at levere de højteknologiske delsystemer i 94 højhastighedstogsæt til støtte for den nationale produktion med Industrial Cooperation Project. ”

Turhan forklarede, at de har bestræbt sig på at gøre hele transport- og adgangsinfrastrukturen venlig, og at 1200 handicappede har draget fordel af Orange Table Service, som blev taget i brug i slutningen af ​​sidste år.

Sinan İbiş, præsidenten for medicinsk turistforening, sagde, at de sigter mod at bringe mennesker med særlige behov til ethvert liv i livet og øge den nationale bevidsthed med protokollen fra Barrier-Free Transport og Barrier-Free Life Project, der skal underskrives i dag.

Efter talerne underskrev TCDD-direktør Ali İhsan Uygun, TCDD-generaldirektør for transport, Kamuran Yazıcı og Sinan İbiş protokollen under regi af minister Turhan.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar