Denizli Ski Center er den nye favorit blandt turistselskaber

ny skidestination for turister
ny skidestination for turister

Ægæiske største skisportssted, der er blevet en af ​​de uundværlige adresse på tur pakke af turismen, især Tyrkiets Ægæiske Hav og Middelhavet hilser besøgende, heraf fire med. Denizli Ski Center, der nævnes med ros fra rejseguider og besøgende, er kendt for sine faciliteter og kvaliteten af ​​sne.


Denizli Ski Center, der blev implementeret af Metropolitan Municipality for at Denizli skulle have en stemme i vinterturisme, er for nylig blevet en favorit blandt turfirmaer og turistbureauer. Denizli Ski Center, beliggende i Bozdağ, inden for grænserne af Nikfer-distriktet i Tavas-distriktet, som er blevet et af de uundværlige og mest foretrukne punkter i rejsepakkerne for turistfirmaer, er begyndt at være vært for snesevis af turistbusser hver dag. På grund af det faktum, at det er et semesterophold, er anlægget, der er stærkt påvirket af besøgende, meget populært med hensyn til let transport, tilbudte tjenester og kvaliteten af ​​sne. Mehmet Teke, formand for Metropolitan Municipality BELTAŞ, sagde, at Denizli Ski Center fortsat er meget efterspurgt, og at turselskaber har en stor interesse i skicentret. Teke bemærkede, at de er i konstant kontakt med turisme, "Vores borgere vælger vores individuelle såvel som ski tour selskab med Tyrkiet i behovet," siger han.

“Denizli har også en mening i vinterturisme”

Den Denizli borgmester Osman Zolan, Denizli Ski turisme selskab, der er blevet en favorit af brønden, især omkring det Ægæiske Hav og Tyrkiet sagde, at de fortsætter med at underholde ved at inkludere Middelhavet. Præsident Zolan understregede, at Det Ægæiske største skicenter er en ekstremt vigtig investering for Denizli, og Denizli har et udtryk for vinterturisme med anlægget. Præsident Zolan sagde: "Vi venter på alle, der vil nyde sne og stå på ski til vores Denizli Ski Center".

Besøgende er tilfredse, rejsefirmaer er også tilfredse med gæsterne og turisterne, der talte om anlægget i Denizli Ski Center.

Gökhan Kırmızı (tour guide): Denizli Ski Center er meget populært i de senere år. Det var et alternativ for turistarbejdere i vinterperioden, og det var meget dejligt for vores gæster, der ønsker at tilbringe semesterpausen. Der er også intensitet med ankomsten af ​​15 helligdage. I dag kom vi fra Marmaris med en gruppe på 80 mennesker. De er meget glade. Det er den mest overkommelige facilitet blandt de skisportssteder, jeg hidtil har besøgt. Jeg tror, ​​det vil nå mere populære og gode niveauer i fremtiden. Det er meget behageligt at nå.

Mehmet İlhan (tour guide): Der er stor efterspørgsel fra Muğla til Denizli Ski Center. Dette er smukke, beskyttede og uheldige områder. Priserne vil være meget rimelige for vores indenlandske turister og endnu mere for udenlandske turister. Det er et efterspurgt sted, fordi det er tæt på byer med varme klimatiske forhold som Muğla, Aydın og Izmir. Der har ikke været noget negativt afkast fra de borgere, vi bragte indtil i dag. Vi takker Denizli Metropolitan Municipality.

Onur Orhun: Vi kommer fra Bodrum for første gang. Så smuk. Vi skulle til Davraz før. Dette er første gang, vi kommer til denne side, og jeg kan godt lide det. Vejret er smukt, sne kvaliteten er super. Jeg anbefaler dette sted til alle. Vi kommer igen, så snart vi har mulighed for det.

Burak Çıtır: Vi kom hit fra Izmir for en dag. Vi kom for første gang, og det er meget højere, end vi forventede. Vi lykønsker Denizli Metropolitan Municipality, de har foretaget en meget god investering. Et sådant sted er nødvendigt i regionen. Sne kvalitet er god, sporene er smukke, der er også dejlige områder til begyndere. Der er slædeområder for dem, der kommer med familien og børnene. Gangbeltet er meget vellykket. Sundhed i hænderne på dem, der gør det.

Kaan Çamtepe: En meget flot facilitet. Du kan komme med børnene, der er meget gode muligheder for slæde. Priserne er meget rimelige. Dets nærhed er meget flot. Vi kom fra Izmir på 3 timer. Dette er godt.

Çağdaş Börühan: Jeg kommer fra Lüleburgaz. Jeg kan virkelig godt lide dette sted. Helt ærligt forventede jeg ikke så meget. Sporene er meget lange, velholdte og smukke. Vi er meget glade for at komme. Det er virkelig over forventningerne. Jeg kunne godt lide det meget med hensyn til sne kvalitet, sporets længde og glide glæde.

Turgut Ölemez: Jeg kommer fra Van. Vi har været i mange skisportssteder før, men Denizli er en af ​​dem med virkelig pæne spor. Sne kvalitet er god, sporene er meget behagelige.Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar