Lokal rock truck 'DEVE' testet

oprindelig rock truck kamel blev testet
oprindelig rock truck kamel blev testet

Industri- og teknologiminister Mustafa Varank, Afyonkarahisar Iscehisar Marble Specialized Organised Industrial Zone (OIZ) fundet i de industrielle faciliteter. Varank ministre, inden for rammerne af Demar besøg DEMIRELLER Maskiner Industri og Handel Inc. producerede "Camel" ses Tyrkiets første indenlandske produktion af dump lastbiler og gjort prøvetur.

Varank formidler, at den bergtruck, der er produceret af Demmak, kan transportere 30 ton last og sagde:

"Rygning og produceret et køretøj, der er et vigtigt marked i Tyrkiet. Vores land er også helt importerede køretøjer. Dette er det første køretøj, som vores virksomhed producerer, hvorefter masseproduktionen begynder. Vi som Ministeriet for Industri og Teknologi udveksler synspunkter med dem. Hvordan kan røre vores fordele, hvordan kan vi fremme disse værktøjer i Tyrkiet, vi talte med dem. Jeg havde mulighed for at køre. Det er et virkelig kraftfuldt værktøj. Vores industrialister alene designet og producerede det fra bunden. Som du kan se, falder det på os at være stolte af at bruge det. Jeg takker dem meget. "

Hvis tro alt i Tyrkiet kunne produktionskapacitet

Varank ministre, Tyrkiets et land, der har evnen til rent faktisk at producere alt og også understreget, at den største værdi på 82 mio arbejdskraft.

Tyrkiets unge befolkning, der er meget talentfuld peger Varank, "sidste fredag ​​introducerede vi bilen i Tyrkiet. Vi har set, hvordan entusiasme og ejerskab hos vores mennesker og borgere. Han så endda hele offentligheden. Så hvis Tyrkiet tror på evnen til at producere alt. Et af de bedste eksempler på dette står bag os. ”

STØTTER VORES FREMSTILLERE

Med en oplysning om, at producenterne altid er der, sagde minister Varank, uz Vi prøver at hjælpe dem med forskellige incitamentmekanismer og understøttelser. Lovgivning, vi prøver at bane vejen for dem

Minister Varanka-guvernør Mustafa Tutulmaz Afyonkarahisar besøger, AK-partiets vicepræsident Afyonkarahisar Ali Ozkaya, borgmester Mehmet Zeybek, AK-partiets provinsformand Huseyin Sezen blev ledsaget.

FUNKTIONER FOR “CAM KAY BRAND ROCK TRUCK

Tyrkiets første produktion lastbiler "Camel", blev produceret af bestyrelsesformanden Şuayp Demirel og hans team. Konstruktion og software af lastbilen, hvor alle dele undtagen motoren og gearkassen er indenlandske, blev foretaget af tyrkiske ingeniører.

Funktionerne i “CAMEL olan, som er i testfasen, er som følger:

• Bruttomoment: 1300Nm @ 1200-1600rpm (6 * 6 skud)
• Transmission: Automatisk, 6 frem + 1 bagud
• Væg til maskinehøjde: 21.500 kg
• Maskinbæreevne: 27.500 kg
• Vægt på maskinen: 49.000 kg
• Dumpvolumen: 15 m3
• Hjulstørrelse: 23,5 R25

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar