Erklæring fra "Channel Istanbul" af præsident Erdogan

kanal istanbul
kanal istanbul

Præsident ved Recep Tayyip Erdoğan, præsident ved Gayrettepe-Istanbul lufthavns metroprojekt, sagde præsident Recep Tayyip Erdoğan, at vi endda er sent til at udføre Canal Istanbul-projektet.


Erdogan fortsatte sine ord som følger: ”Erdogan sagde, at de har fortalt Kanal Istanbul mange gange siden 2011, men at han vil fortælle projektet igen, men han ved ikke, om det vil være gavnligt for dem, der har øjne og øjne, dem, der ikke hører, og dem, der ikke kan tale eller tale.

Erdogan udtrykte, at gennemsnitligt 45 skibe passerer Bosphorus årligt, og at 500 mennesker rejser mellem byens to sider hver dag, understregede Erdogan, at presset på Bosphorus og folks trafik steg hvert år.

Erdogan erklærede, at det ifølge Montreux Straits-konventionen ikke er muligt at blokere den forbipasserende kommercielle skibstrafik og sagde:

”Men de ved ikke engang, hvor Montreux-konventionen handler om. Om Kanal Istanbul forbinder Montreux-konventionen eller ej, de ved ikke om det. For det første har Kanal Istanbul intet at gøre med Montreux-konventionen, fjernt. Praksis som piloter og slæbebåde er i øjeblikket utilstrækkelig til at forhindre ulykker i Bosporus. Da vi ikke kunne fjerne halsen, måtte vi finde en radikal løsning på problemet. Når vi ser på eksemplerne i verden, ser vi, at vandløb i Kanal Istanbul-stil er både almindelige og meget rentable. Efter at vi havde givet dette løfte til vores nation i 2011, studerede vi vores lektion trin for trin. Faktisk er vi endda sent med at gøre Kanal Istanbul, et af vores 2023-mål. ”

Præsident Erdoğan erklærede, at processer som geologisk, geoteknisk, hydrologisk forskning, bølge- og jordskælvsanalyse, trafikundersøgelser, behov for infrastrukturfortrængning og miljøpåvirkningsundersøgelser var afsluttet inden for rammerne af de foreløbige forberedelser til projektet.

Erdogan udtrykte, at over 34 videnskabsfolk, der tilhørte 200 forskellige grene af videnskab, var involveret i disse undersøgelser, og at de mest velegnede af de 5 forskellige ruter, der blev bestemt for kanalen, blev besluttet og annonceret for nationen, og på denne kanalrute blev over 304 tusind meter boring og 17 geofysiske undersøgelser udført på 248 forskellige punkter. Han sagde, at det var gjort.

Erdogan sagde, at efter laboratorieeksperimenter og jordarbejder er modelleringen af ​​kanalen startet med verdens førende virksomheder på dette område, og den nuværende fase er nået med færdiggørelsen af ​​ingeniørprojekter og VVM-undersøgelser.

"Omkostningerne ved opførelse af Kanal Istanbul er ikke 125 milliarder lira, som nogen sagde, men 75 milliarder lira lige nu." Erdogan sagde, langs ruten to havne, en marina, et logistikcenter, 7 broer, 2 jernbaner og 2 lys Han bemærkede, at jernbanesystemlinjen finder sted.

Erdogan oplyste, at kun 500 tusind boliger vil være tilladt rundt om kanalen inden for rammerne af byomdannelse, og at udgravningen, der vil opstå under byggeprocessen, vil blive evalueret efter en metode, der er specifik for dette projekt, og at den vil blive beskyttet mod byens negative virkninger.Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar