Præsident Erdoğan informerede om jernbaneinvesteringer

præsident gav information om erdogan jernbaneinvesteringer
præsident gav information om erdogan jernbaneinvesteringer

Premierminister Recep Tayyip Erdogan Bestepe Nationale Kongres og Kulturcenter '2019 år for den vej, ved at nævne i anmeldelse Møde gav oplysninger om Tyrkiets investeringer transport jernbane.

`` Vi transporterede næsten 2019 millioner passagerer i alle vores jernbaner i 245. ''


Præsident Erdoğan understregede, at de lægger større vægt på jernbanen mere end nogensinde før, ”Ankara, Konya, Istanbul, Eskişehir højhastighedstogslinjer tjener allerede. I alt har mere end 53 millioner borgere rejst på ruterne Ankara-Eskişehir-Istanbul og Ankara-Konya-Istanbul. Vi transporterede næsten 2019 millioner passagerer i alle vores jernbaner i 245. Vi er 8. i verden i højhastighedstogdrift og 6. i Europa. Vi nærmer os stadig slutningen af ​​konstruktionen af ​​højhastighedstoglinjen i 1889 km mellem Ankara-Izmir og Ankara-Sivas. ''

'' Gods- og passagertransport kan udføres med højhastigheds toglinjer. ''

Når de siger, at de ikke kun har bygget YHT-linjer, men også højhastigheds toglinjer, præsident Erdoğan, Bursa-Bilecik, Konya-Karaman, Niğde-Mersin, Adana-Osmaniye-Gaziantep-Çerkezköy-Kapıkule og Sivas-Zara oplyste, at opførelsen af ​​1626 km højhastighedsbaner pågår.

”Vi udvikler den indenlandske jernbanesektor.”

Han sagde også: '' For at kunne producere en jernbane bil i Tyrkiet vi er ved at udvikle den indenlandske industri. Vi har etableret faciliteter, der producerer højhastighedstog og metro køretøjer i Sakarya, højhastigheds togstol i Çankırı, højhastigheds togsviller i Sivas, Sakarya, Afyon, Konya og Ankara, og indenrigs togforbindelsesmaterialer i Erzincan. ''

Tyrkiets Erdogan kan også producere prototypen hybrid lokomotiv diesel og kan fungere som en trådløs bemærke, at det 4. land i verden, '' Indtil videre 150 nye generation af tjenester har givet de nationale godsvogne. Vi producerer yderligere 10 indenlandske nationale godsvogne med start i første halvdel af dette år. ''

'' 326 tusind ton gods blev transporteret på Baku-Tbilisi-Kars-linjen. ''

Præsident Erdoğan understregede, at BTK-linjen og Marmaray er internationalt vigtige jernbanelinjer, ”Det første tog fra Kina i november sidste år nåede Prag, den tjekkiske hovedstad, i 18 dage ved hjælp af Marmaray-forbindelsen. På denne linje styrker vi også båndene ved at tilføje både personbefordring og godstransport. ''Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar