Borgmester Seçer: 'Metro er ikke kun et transportprojekt, men et projekt, der vil transformere byen'

præsident secer metro er ikke kun et transportprojekt, men et projekt, der vil omdanne byen
præsident secer metro er ikke kun et transportprojekt, men et projekt, der vil omdanne byen

Mersin Metropolitan-borgmester Vahap Seçer var gæst for Emine Eroğlan i programmet med titlen den Fra Middelhavet til Tyren og på TRT Çukurova Radio.

Borgmester Seçer evaluerede de resterende 9 måneder i programmet og forklarede kommunens projekter. Selecter, den første udgravning i 2020 rammer metroen er ikke kun et transportprojekt, byen vil transformere, ændre et stort projekt, sagde han. Seçer, busser vil blive taget kort efter meddelelsen af ​​chaufføren, og de ønsker at foretage køb fra kvinder, understregede han.

Vahap Seçer, borgmesteren for Metropolitan Municipality, understregede, at de lægger vægt på kvinders ansættelse som kommune og sagde:

Eller vi prioriterer kvinder i rekruttering. Tidligere blev der foretaget køb i samarbejde med Direktoratet for Parker og Haver og Direktoratet for Miljøbeskyttelse. Vi har 105 ansatte, alle kvinder. Rengøringen af ​​Mersins gader blev bemærket. Fordi kvinder rengører. Der er ingen torpedo, ingen politisk reference. Gerçekten Jeg arbejder virkelig, jeg gør dette job, alle vores kvindelige borgere, der har interviewet, modtog vi de rette betingelser. Jeg er meget tilfreds med dem. Sundhed i dine hænder. Jeg elsker dem også. Det er hvad jeg vil have dem til at holde vores by ren. 155 mere beskæftigelse. De blev interviewet. Køb begynder i de kommende dage. Interviews over. Navnene vil blive afsløret. Fra Anamur til Tarsus får vi parkhaver og miljørensning udført af kvinder i vores distrikter. Jeg vil have, at vores buschauffører skal være kvinder. Vi har for nylig rekrutteret personale. Vi havde 40 ansøgninger. Rigtig undladt at bestå eksamen, rattet blev fjernet, 33 buschauffører tog. Kvinder. Med andre ord, hvis testtagere ikke har nogen juridiske eller tekniske utilstrækkelighedsproblemer, har vi ansat dem alle. Nu går vi tilbage til at købe en. Igen er den kvindelige chauffør overvejende. Vi har brug for 100 busser. Vi ønsker at skabe et mere behageligt og mere behageligt miljø med offentlig transport for befolkningen i Mersin. 73 af disse blev købt. Tilbuddet blev afholdt den 3. januar. Tilbuddet blev afsluttet. Vi får 100 nye chauffører til den nye bus. Hvis vores kvinder respekteres, vil flertallet være kvinder. Vi bryder os om kvindes kooperativer. Vi etablerede kvindernes andelsselskab. De udfører vigtigt og værdifuldt arbejde. Hovedmålet er at omdanne produktionen af ​​kvinders kunsthåndværk til økonomisk værdi, især i landdistrikter. Dette er ekstremt vigtigt. Han håndterer et par ting på en gang. En selvtillid kommer til kvinden, hun står på sine egne fødder og bidrager til familiens budget. Disse er ekstremt vigtige. ”

“Metro er et moderniseringsprojekt”

Borgmester Seçer gav også information om Metro-projektet, der blev udbudt for nylig og sagde: ”Offentlig transport er vigtig. Metro er ikke kun et offentlig transportprojekt. På en måde er det et projekt, der forvandler byen. Det kan tænkes som et socialt projekt, som et civilisationsprojekt. Fordi den moderne by betyder udviklingen af ​​den moderne by i enhver forstand. Den første fase er mellem Mezitli-Gar mellem øst-vest. Derefter afholdes den anden og tredje fase. Da vi ankom, havde den tidligere administration et projekt, men vi så det ikke passende. Vi gjorde noget arbejde med det. Vi fortsætter med disse nye projekter. Vi er nu i bud på den første fase, 13.4 kilometer underjordisk jernbanesystem ”.

Kort over Mersin Metro

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar