Prisen på den indenlandske bil er blevet bestemt!

prisen på den indenlandske bil er blevet bestemt
prisen på den indenlandske bil er blevet bestemt

Tyrkiets Automobile Enterprise Group (TOGG) CEO GurcanTurkoglu konge, deler nye oplysninger om indenlandske bilproducenter. Karakaş sagde: ”Vi taler med Bosch om køretøjets elmotor. Vi underskrev en fortrolighedsaftale med 6 kinesiske virksomheder om køretøjets batteri. ”


Tyrkiets Automobile Enterprise Group (TOGG) CEO GurcanTurkoglu Karakas, sagde nye detaljer om de indenlandske bilproducenter.

Ifølge nyheden om Burak Coşan fra Hürriyet,Gürcan Karakaş sagde: ”Vi arbejdede med de bedste i verden, fra branding til design. Der er ikke mange virksomheder, der kan fremstille elektricitet fra fødslen. Vi arbejder sammen med partnere, der har erhvervet den teknologi og arbejder sammen i denne proces. Vi taler med Bosch om køretøjets elektriske motor. Vi underskrev en fortrolighedsaftale med 6 kinesiske virksomheder om køretøjets batteri. Vi vil beskæftige os med en af ​​dem. Vi valgte det tyske ingeniørfirma EDAG som teknologipartner til køretøjsintegration. Myra er en af ​​vores partnere til chassisystemer, især i mekaniske aftener, som England har accepteret. Vi blev enige med italienerne om designet. ”

Karakaş fortsatte som følger: ”Vi ser på, hvem der er den bedste i verden. Vi har afsluttet vores leverandørvalg såsom april og maj. Vi kan bringe denne teknologi til vores land, med hvem vi ser på det fra Tyrkiet. Vi har foretaget meget seriøse omkostningsundersøgelser. Kunne du producerer i Tyrkiet, mere omkostningseffektiv Er det genererede andre steder for at se på ham. Når vi sidder foran vores partner, ved vi hvad der er hvad. ”

HVORDAN ER PRISEN?

Gürcan Karakaş, der ikke deler prisoplysninger om de biler, der skal produceres, forklarede grunden til dette:

”Det ville ikke være rigtigt at dele aktier, fordi vi ikke ønsker at give vores konkurrenter nogen information om dette. Fra 2020 varierer imidlertid prisklassen for diesel- eller benzindrevne biler, der sælges i C-SUV-segmentet, mellem 250 og 300 TL. I året, hvor den indenlandske bil frigives, vil den være i stand til at konkurrere med priserne på disse køretøjer. ”

GRUNDLÆGGENDE FOR LOKAL AUTOMOBILFABRIK ER I MAJ

Gürcan Karakaş oplyste, at jordundersøgelserne for fabrikken af ​​TOGG-fabrikken er startet og sagde, at grundlaget for fabrikken vil blive lagt i maj.

Karakaş sagde: ”I 2022 vil vi sænke vores første forproduktionskøretøjer fra båndene. I vores fabrik, der vil nå en gennemsnitlig årlig produktionskapacitet på 15 tusind enheder med en investering på 22 milliarder TL på 175 år, sigter vi mod at nedbringe i alt 2032 million køretøjer fra båndene inden 1. ”

Karakaş sagde, at den første eksport kan ske symbolsk i 2024, og sagde: ”For tiden har vi afsat 10 procent af kapaciteten til eksport. Imidlertid kan det stige endnu mere efter denne efterspørgsel. Vi kan følge med denne ændring. ”Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar