Produceret maskine til at stoppe importen inden for jernbanesektoren

producerede en maskine til at stoppe importen i jernbanesektoren
producerede en maskine til at stoppe importen i jernbanesektoren

Adnan Menderes University (ADU) Faglig Instruktør Mehmet Aydin Dybest set, med støtte fra KOSGEB importeret fra Tyrkiet vil gøre lejet indre ring montage-adskillelse maskine har overhalet den udenlandske afhængighed.


den første jernbanestrækning blev lavet i Tyrkiet mellem Izmir-Aydin. Indretninger, der importeres i Tyrkiet, ikke selve princippet er grundlæggende, for 18 år siden, sagde han, at flytningen har scoret indtastet navnet på projektet i den industrielle sektor.

Aydin HedefIfølge rapporten fra Abdurrahman Fırat fra; ”Store investeringer foretages af de offentlige og private institutioner, ikke kun i regional- og intercity-transport, men også i jernbanesektoren til transport. ejendom i Tyrkiet TCDD på 18 tusind 607 enheder, 3 enheder er i alt 491 tusinde godsvogne, herunder 22 tusind 98 stykker, der tilhører den private sektor. Med de øgede vogne i jernbanesektoren steg behovet for maskiner og udstyr også. Blev foredragsholder Dybest set, jernbanesektoren, der skal importeres "lejets indvendige ring montage-adskillelse maskine" har til hensigt at gøre i vejen for Tyrkiets udenlandske afhængighed.

Efter at have afsluttet Selcuk University Mechanical Engineering Department arbejdede Temel som produktionsingeniør, F&U engineering og FoU manager og gik til Adnan Menderes University i 2014 for at forfølge en doktorgrad. Et af Temels mål var at lave en doktorgrad og det andet var at oprette et firma, at fremstille ækvivalenter med importerede produkter og forhindre import. Efter at have flyttet til universitetet startede Temel sin doktorgradsstudie. Ph.d.-rådgiver Assoc. Dr. Med oplysning om, at han med støtte fra Pınar Demircioğlu begyndte at arbejde på et meget tungt jernbanemateriale, besluttede Temel at oprette virksomheden som et resultat af forhandlinger med to store erhvervsvirksomheder i december 2018. Han etablerede sit firma i Adnan Menderes Teknoloji Geliştirme A.Ş. (ADÜ Teknokent) ved at tilbyde et 24-måneders projekt til at fremstille et testapparat, der er nødvendigt i jernbanesektoren. Så snart Temel startede sit firma, startede han projektarbejde med to virksomheder. Han spurgte ingen i Tyrkiet på niveau med fremstillingsvirksomhederne, import vil være 'lejets indvendige ring montage-adskillelse maskine' spurgte. Temel, der forudser, at vi kan gøre dette, har forberedt et projekt ved navn 'Udvikling af hydraulisk drevet jernbaneleje montering demontering system'. Temel sagde: ”Vi ansøgte om F & U-støtte fra KOSGEB. KOSGEB støttede vores projekt. ”

Temel understregede, at jernbanesektoren er en meget jomfruelig sektor, og understregede oprettelsen af ​​nye private firmaer og forklarede projektet "Udvikling af hydraulisk drevet jernbanesamlingsmontering af system", støttet af KOSGEB.

I øjeblikket på førstepladsen for Tyrkiet 6 eller 7 enheder, der har brug denne maskine udtrykke grundlæggende, "vogn og lokomotiv hjul vejer halvanden tons. De var kun tilgængelige i udlandet til montering og demontering af deres lejer, undtagen verifikationsfunktionen på maskinen, som var følsom, i stand til både montering og adskillelse og i stand til at kontrollere, om monteringen af ​​modulære, bærbare og lejer til forskellige hjultyper blev udført inden for standarderne. Så det måtte importeres. Hvis en af ​​vores første kunder ikke havde mødt os og købt vores projekt, ville det være blevet importeret fra udlandet. Vi producerede en lokal maskine med støtte fra KOSGEB. Vores hydraulikdrevne monteringsmontering af jernbanehjulelejer bruges i jernbane- og lokomotivvedligeholdelsesværksteder i jernbanesektoren. Det bruges i hjulfabrikker. Prisen på denne maskine i udlandet er omkring 30 euro. Vores mål er at fremstille og producere en tredjedel af prisen i udlandet. Dette vil både være en fortjeneste for vores land, og vi vil være den, der bestemmer dagsværdien ved at give en pris på en tredjedel. ”

Temel sagde, ”KOSGEB er blevet en meget vigtig institution for vores firma til at tage skridt. Fordi vi købte computeren, vi designede til analyse og verifikation af den maskine, vi designede med støtte fra KOSGEB. Vi købte CAD-programmet, vi designede med støtte fra KOSGEB. På samme tid bestemte vi fejlene i kilderne med den ultralydinspektionsenhed, vi modtog med støtte fra KOSGEB under fremstillingen af ​​den maskine, vi designede og prototype. Med støtte fra KOSGEB lavede vi et ekstremt højt niveau med hensyn til teknik. Denne enhed, vi har lavet, er ikke en enhed under dens modstykke i Europa, men endda over den. Med denne enhed analyserer vi, med hvilken hastighed monteringen og demonteringen af ​​lejerne er sikrere. Med støtte fra KOSGEB modtog vi 75 procent af de materialer, vi bruger til fremstilling af denne enhed. Normalt er det ikke en maskine, som alle kan tørre uden KOSGEB-support. Fordi der er risiko. Med støtte fra KOSGEB tog vi denne risiko. Vi var jo succesrige. Vi lavede maskinen. I øjeblikket har vi leveret maskinen til det firma, der bestilte forsøgene. Med støtte fra KOSGEB har vi åbnet et gardin i jernbanesektoren. ”Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar