Hvad skete der med Şanlıurfa Trambus-projekt? Gamle Bashkan Farmer annoncerer

sanliurfa trambus-projektet, hvad der skete den gamle backan-landmand forklarede
sanliurfa trambus-projektet, hvad der skete den gamle backan-landmand forklarede

Tidligere borgmester i Şanlıurfa Nihat Çiftçi afgav en redegørelse på sin sociale mediekonto om Trambus-projektet.


Trambus, der deltog i det offentlige transportsystem for at lette transporten af ​​den tidligere borgmester Nihat Çiftçi i den tidligere Şanlıurfa, kom ikke i spil igen. Erklæringen fra Nihat Çiftçi, borgmesteren i lanlıurfa hovedstadskommune, vil blive aktiveret med fuld kapacitet den 21. november.

Den officielle aktionær på sociale medier om emnet, tidligere borgmester Nihat Ciftci sagde i en erklæring, 'Sanliurfa's offentlige transportsted udarbejdede en jernbanetransportplan. I spidsen for teamet, der forbereder dette transportprojekt, prof. Dr. Dr. Der var Rafet Bozdağ. Rafet har arbejdet som konsulent inden for transport. De arbejdede som transportlærer og som leder af transportafdelingen i Istanbul Metropolitan Municipality i mange år

'Rafet-lærer som formand for vores transportafdeling med holdene Kayseri Transportation Aş. Udtalelsen fra teamet bestående af eksperter og Yalova University: Şanlıurfa er den travleste transportlinje med 43 tusinde passagerer om dagen. fra centrum til den offentlige transportoverførselsstation, tredje fase; Pickup Center Jernbanesystemet på vej til Akçekale op til Eyyübiye hospital, i den fjerde fase; indsamling Center Harran University ved at lægge jernbanesystemet fra Mardin til Sanliurfa transport problem vil blive løst 63 år rapport blev præsenteret. Denne rapport; Transportkommissionen har præsenteret for Metropolitan kommunestyret og evalueret spørgsmålet med hensyn til at gøre projektet til at give vores formandskab myndighed, '' sagde han.

Vores agentur har besluttet at forberede den første fase af denne rapport og at udvide vejene, infrastrukturen og krydset til de andre faser. Mens jernbanesystemets projekt i den første fase undersøges; De tekniske teams krævede, at al infrastruktur på ruten, der passerer gennem Divan-vejen, skulle forskydes. Shuski generaldirektorat for vand, kanal, telekommunikation, regnafløb, energiledninger passeret gennem en dybde på 4 til 5 meter og forskydning var ikke mulig udtalelse blev rapporteret. På grund af denne infrastruktur blev det besluttet, at i stedet for at lægge sporvognskinner, ville trambusen med de samme egenskaber undtagen skinnen være egnet på grund af gummien. Projektet, der blev forberedt af holdene, blev sat til åbent bud under alle tekniske og administrative specifikationer. Ankara bud på dette bud Bozankaya Inc. vandt et selskab kaldet. Virksomheden har kompetence og har implementeret vellykkede jernbane- og railless-transportprojekter i Kayseri, Bursa, Malatya og mange byer. Udbuddet til Trambus-projektet var 60 millioner. 30 millioner af dette hørte til overbygningerne til linje, bygning, energi, katatrel, stop osv. 30 ud af 11 millioner tilhørte 24-meter trambuskøretøjer. Virksomheden begyndte at arbejde. Fuldførte overbygningen i tide. I overensstemmelse med bevaringsrådets beslutning blev der givet yderligere tid til nogle ændringer i projektet. Øget valutakurs i Tyrkiet under fremstilling Trambus køretøjer. Af denne grund havde virksomheden vanskeligheder med at fremstille disse maskiner, som det havde begået. bulunarak at gælde for ministeriet, ligesom alle virksomheder i Tyrkiet rapporterede ofre på grund af valutakursen højde. I henhold til den lovgivningsmæssige lovgivning fik entreprenørfirmaerne ret til at opsige kontrakten i en yderligere periode eller ensidig. Entreprenørfirmaet brugte en yderligere periode på 7-8 måneder til produktion af maskiner fra transportafdelingen. Jeg havde afsluttet mit formandskab før dette tidspunkt.

Opfattelsen af, at offentligheden ikke vender trambus, er fuldstændig uvirkelig. Da linjen var afsluttet, blev der gjort flere forsøg. Køretøjstest bestået med succes. Formålet med dette projekt var at afslutte tætheden på linje 63 og transportere den med 40 trambusmaskiner i stedet for 50-11 busser under behagelige, bedre forhold og på kortere tid.

Hvad skal man gøre nu: Hvis entreprenørselskabet ikke har opfyldt sit tilsagn på den ekstra tid; straks registreres garantien som en indtægt til institutionen, og maskindelen betjenes straks ved udstedelse af bud på linjen. Der er ingen teknisk eller administrativ linje i dette projekt. Målet var at bringe høj kvalitet til Şanlıurfa Transportation. Dette projekt; kan nu ikke laves til en pris, der er højere end fire gange. Alle detaljer og sandheden er som jeg har fortalt dig. Disse problemer løses af dokumenter på transportkontoret såvel som eksperter og embedsmænd, der samarbejder med os. Det er ikke rigtigt at ofre dette projekt til en række mennesker, der ikke ønsker fremme af Şanlıurfa. Det er forkert at give præmier til oprettede opfattelser.

Dette er al information om Trambus-projektet. Jeg præsenterer disse oplysninger til offentligheden i faanlıurfa med respekt. (İbrahim Çakmak - Urfanatik)Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar