SAI: Indtægter fra indkøbscentre skal ske af IMM

sayistay avm skal have skiltning indtægter
sayistay avm skal have skiltning indtægter

Indkøbscenteret, som er skrevet på retningsskiltene fra metrostationerne i Istanbul, virksomheden og bopælen, det kommunale selskab Metro Inc., tjente 2010 tusind 2017 dollars mellem 453 og 800 og 2018 tusind 370 TL i 278. Revisionsretten understregede, at kommuneselskabet ikke har ret til at betjene retningsskiltene og erklærede, at dette arbejde og indkomst skulle tilhøre IMM.


SözcüIfølge nyhederne om Özlem Güvemli; ”Istanbul Metropolitan Municipality har overført myndigheden til at betjene alle jernbanesystemer, kabelbaner og kabelbanelinjer til kommuneselskabet Metro Inc. med den tid og pris, som byrådet værdsatte i 2011.

I overensstemmelse med beslutningen drives de nævnte områder, der vedrører offentlig transport af det kommunale selskab, og de angivne priser overføres til IMM.

Under revisionen af ​​Revisionsretten i 2018, selvom retningsskiltene, der tilhører forskellige virksomheder nogle steder ikke er relateret til offentlig transport, er Metro A.Ş. fandt dens funktion i strid med bestemmelserne i lovgivningen.

I rapporten blev det bemærket, at retningsskiltene ikke var i stand til at betjenes af det tilknyttede selskab ved at etablere et "permanent forhold og detaljer", det vil sige som en integreret del af den offentlige transport.

Det blev anført, at Metro Istanbul A.Ş. har ret til at yde service for kollektiv transport og til at indsamle de indtægter, der skal opnås i disse områder, men retningsskiltene skal betjenes af IMM, og indtægterne skulle forblive i institutionen.

453 TUSENTE DOLLARS INDTÆGTER

Det blev forstået, at forkert praksis blev udført i tidligere år inden for rammerne af 2018-revisioner.

I stedet udførte IMM ikke den service, der skulle realiseres ved auktion, men i stedet for dem, der ønsker at modtage den nævnte service, Metro 2010 A.Ş. Det blev bestemt at blive debiteret af.

Fra 2018, som er revisionsperioden, er der genereret 27 370 TL-indtægter fra 278 retningsskilte.

ANVENDES SOM ANMELDELSESOMRÅDE

Revisionsretten erklærede, at navnet på et indkøbscenter eller firma er skrevet direkte i disse områder, og i denne henseende er skiltene ikke kun en skiltning, men også et annonceplads.

I rapporten anføres det, at skiltene, der er placeret med det formål kun at dirigere passagerer på grund af den offentlige transporttjenestes karakter og skiltene, der indeholder navnet på indkøbscentret eller virksomheden, adskiller sig fra hinanden. Alle modtagne indtægter skal registreres af Metropolitan Municipality ”.

IMMFORSVARING: TEGNING AF TILBUD TIL UDBUD TIL DEN ORDINÆRE FLOW OF LIFE

I sit svar til Revisionsretten, IMM; Han sagde, at da nogle af retningsskiltene er en lettere synlig retningsindikator for passageren, er navnene på bygninger, indkøbscentre eller private virksomheder med stor anerkendelse inkluderet i regionen.

Hvorvidt navnet på private firmaer vil blive inkluderet på pladen blev fortalt af Metro Istanbul i betragtning af passagerbehovet, og hvis det blev accepteret af virksomheden, blev det fortalt, at gebyret blev opkrævet på grundlag af det årlige skilt.

Det bemærkes, at de fleste af de betalte retningsskilte viser stationens udgang, der er forbundet til eller foran et indkøbscenter. ”Ved at sætte dette skilt på auktionen, svarer navnet på enhver tilbudsgiver i nærheden ifølge resultatet ikke til den sædvanlige strøm af liv og formålet med retningsskiltet. Overførslen af ​​den betalte skiltevirksomhed fra den offentlige transporttjeneste til IMM vil resultere i kontrol af to skilte (betalt-fri) på samme sted på stationen af ​​forskellige institutioner ”.Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar