Ayvalık veje er sikrere med pladearbejde

sikrere veje er sikrere med pletteringsundersøgelser
sikrere veje er sikrere med pletteringsundersøgelser

Balıkesir Metropolitan Municipality gennemførte pletteringsaktiviteter i Ayvalık for at sikre trafiksikkerhed på vejene under dens ansvar.

Balıkesir Metropolitan Municipality afdeling for transportplanlægning og jernbanesystemer i trafik i Ayvalık-distriktet; fodgængere fortsætter deres bestræbelser på at sikre chaufføren og passagerernes liv og ejendom. Efter at have afsluttet bestemmelsen af ​​lodrette trafikmærker i alle kvarterer inden for ansvarsområdet for Metropolitan Municipality, holdene; Trafikordningen afsluttede manglerne ved at identificere de manglende skilte og informationsskilte. At sikre passagerers liv og ejendom sikkerhed Trafikmarkeringerne (trafikskilt, retningsinformationsskilt, vejkørsel) arbejde blev udført af direktoratet for trafikafdeling under direktoratet for transportplanlægning og jernbanesystemer, som er det fælles sprog for chauffører, fodgængere og passagerer.


Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar