Smart Cities and Municipalities Congress begynder i Ankara

smarte byer og kommunekongresser startede i ankara
smarte byer og kommunekongresser startede i ankara

Præsident Recep Tayyip Erdoğan sagde, da Der er ingen grund til en by, der ikke har nogen personlighed, ikke prioriterer mennesker og ikke har viden-, visdom- og kunstcentre. Vi har brug for byer, der både er smarte og symbol på civilisationen. ”

Byer, der ikke er i stand til at gå mod alderen


Præsident Erdoğan sagde på kongressen for smarte byer og kommuner, der sigter mod at udvide smarte byteknologiprogrammer og øge serviceleveringsstandarderne i kommunerne, at byer, der ikke kunne gå ud over deres alder, vil miste deres charme efter et stykke tid.

INVESTERINGER PASSET TIL NYE BEHOV

Erdoğan erklærede, at de på den ene side ville beskytte historien, kulturen og civilisationen i byerne, og at de ville henvende sig til investeringer i tråd med de nye behov. ”Sagde han.

VI SKAL GØRE DEM SAMMEN

Erdogan sagde, at en by, der ikke har en personlighed, ikke prioriterer folk, ikke har sindet af en by uden viden, visdom og kunstbrud rundt omkring. Til dette har vi brug for byer, der både er smarte og symbol på civilisationen. Vi kan ikke have tjent vores byer ordentligt uden at gennemføre disse to sammen. ”

SMART CITY WORKS

Erdogan, som Tyrkiet, der påpeger, at de begyndte at arbejde med at udvikle deres egen Smart City strategi, "First National Science and Technology Policy 2003-2023, intelligente byer har bragt deres arbejde finder et sted i strategipapiret er nu ganske avanceret. For eksempel inkluderer vores 11. udviklingsplan en omfattende køreplan om dette spørgsmål. På samme måde har ministeriet for miljø og byplanlægning udarbejdet en 2020-2023 national smart bystrategi og handlingsplan og lavet en distrikts- og provinsbaseret planlægning.

PERIODE af bøger uden bog

Understreger, at de er fast besluttet på at sikre, at enhver investering i byer og hvert skridt, der er taget i overensstemmelse med smart bystrategi, erklærede Erdoğan, at de ikke kan tillade tilbagevenden til perioden med tilfældig, vilkårlig, ikke planlagt, ikke planlagt, ikke-bogført, bogløs forretning.

Innovation på mange områder

I sin tale ved ceremonien påpegede industri- og teknologiminister Mustafa Varank, at kommunisme og urbanisme er et spørgsmål om vision, smart urbanismens energistyring, nul affald, detailhandel, transport, sikkerhed, uddannelse og sundhed på mange områder, såsom innovation, sagde han.

EN NY ØKONOMI PÅ 20 billioner dollar

Ifølge nylige analyser påpegede minister Varank, at smarte byløsninger vil skabe en ny økonomi på mindst 10 billioner dollars i løbet af de næste 20 år. ”Derfor sikres total integration af underteknologier som internet af objekter, big data, kunstig intelligens, autonome køretøjer og energilagring. påkrævet. Behandlingen af ​​data, der flyder fra forskellige felter, realtidsprojektionen af ​​byens digitale netværk, et stort antal små til store enheder til at tale med hinanden.

TYRKIET'S AUTOMOBILE

Varank, at have en smart fremtidens by FoU og innovation med vægt på behovet for at mødes, "Tyrkiets smarte bybil vil også gerne nævne, at supplere vores vision. Det er mobilitetsøkosystemet, der bringer dette initiativ ud over at være et rent bilprojekt

DOMESTISK PRODUKTOPKALD

Varank opfordrede borgmestrene til at bruge lokale produkter og sagde: sayesinde Med omfanget af offentlige investeringer og køb kan vi faktisk opnå lokalisering og nationalisering på mange områder. Vi siger til vores kommuner, at den 15 procents prisfordel for indenlandske varer, der udtrykkeligt er angivet i lovgivningen, gælder effektivt for produkter med højt teknologiniveau. Du kan samarbejde med vores ministerium om industrielt samarbejdsprojekter med hensyn til langsigtet planlægning og implementering af indenlandske produkter og drage fordel af vores tekniske rådgivning på højeste niveau. ”

Nationalitet og nationalitet

Varank advarede om, at ansøgninger, der udelukker indenlandske varer, ikke bør tillades i udbudsspecifikationerne og sagde, olabilir Der kan være presserende på dine investeringer, men denne situation bør aldrig forhindre dig i at levere indenlandske varer. Vi må acceptere samvær og oprindelighed som et grundlæggende princip for total udvikling. Hvis vi kan fremsætte denne vilje, er der ingen hindringer for vores succes på mange områder af vores forsvarssucces

LADESTANDERE om Tyrkiets AUTOMOBILE

Miljø- og urbanismeministerinstitutionen, guvernøren i 81 byer sendte Smart Cities-strategidokumentet, guvernørerne, kommunerne med alle de smarte byansøgninger vil blive udført på den hurtigste måde i den prioriterede rækkefølge. om, at bygget infrastrukturen i ladestationer til biler Tyrkiets minister Authority, det sagde den nye bygning vil blive integreret i disse stationer.

MILJØSENSITIV URBANISATION

Gaziantep Metropolitan Municipality borgmester Şahin erklærede, at byer er inden for en strategi om at være en ”smart by, og tilføjede, at smarte byer består af komponenter som ledelse, vision, budget, borgerorienteret arbejde, teknologi og kultur.

INTELLIGENT CITY MODEL blev præsenteret

Efter indlægene, Varank og institutionens ministre, præsident for formandskabet for lokale regeringsudvalg Şükrü Karatepe og Gaziantep Metropolitan Mayor Sahin, præsenterede præsident Erdogan en model for smarte byer. Erdogan, deltog derefter i programmet med borgmestrene tog et souvenirfoto.

Åbnede udstillingen

Før ceremonien åbnede præsident Erdoğan Smart Cities and Municipalities-udstillingen. Næstformand Fuat Oktay, tidligere parlamentets taler og AK-partiet Izmir Stedfortræder Binali Yildirim, industri- og teknologiminister Varank, minister for miljø og urbanisme og borgmestre deltog i åbningen.Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar