Semesterferieordning i Kocaeli Transport

somestr ferie arrangement
somestr ferie arrangement

TransportationPark, der leverer transporttjenester under koordinationen af ​​Kocaeli Metropolitan Municipality Department of Transportation and Traffic Management, annoncerede opdateringen af ​​18 linjer og tider mellem 2. januar og 17. februar på grund af semesterpausen.

OPDATERING PÅ TIDSTIMER


I alt 17 linjer, der tilhørte TransportationPark, blev ændret i semesterperioden. Linjer opdateret under flyvetiderne; 13,14, 16, 170, 210, 255, 310, 430, 490, 515, 525, 550S, 699, 710, 750, 755, 800 og 2. I en erklæring efter afslutningen af ​​ferien XNUMX. februar fortsætter opdateringslinjer til de normale rapporterede flyvninger.

MERE INFORMATION I E-KOMOBİL

TransportationPark, fra mandag, vil borgerne ikke blive påvirket negativt fra ansøgningen vil begynde i de skriftlige og visuelle medier ved at dele informationen vil sikre, at passagererne informeres. nefropati hos www.kocaeli.bel.t er ve jeg www.e-komobil.co Den aktuelle version af sejladserne fra adresserne vil blive offentliggjort, og øjeblikkelig service vil blive leveret til borgerne, og alle mulige advarsler og informationer vil blive forhindret i at muliggøre ofre for passagererne.


Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar