IMM's svar på metalkreditopgørelse fra Finansministeriet!

svar på beskrivelsen af ​​metrolånet fra Finans- og finansministeriet
svar på beskrivelsen af ​​metrolånet fra Finans- og finansministeriet

Istanbul Metropolitan Municipality svarede på "godkendelses" -erklæringen fra finansministeriet. I erklæringen "finder IMM-projekter kredit, fordi de er udelukket fra det offentlige investeringsprogram af formandskabets strategi- og budgetdirektorat, men de kommer ikke til finansministeriets godkendelse. Ved udenlandsk låntagning er projektet først inkluderet i dette investeringsprogram, og derefter kræves finansgodkendelse. ”


Istanbul Metropolitan Municipality SözcüSü Murat Ongun svarede på erklæringen fra finansministeriet.

I erklæringen fra kommunen blev følgende udsagn anvendt:

  • IMM-projekter finder kredit, fordi de er udelukket fra det offentlige investeringsprogram af formandskabets strategi- og budgetdirektorat, men de kommer ikke til finansministeriets godkendelse.
  • Ved udenlandsk låntagning skal projektet først inkluderes i dette investeringsprogram, og derefter kræves finansgodkendelse.

Hvad er der sket?

3 projekter, som İBB-præsident Ekrem İmamoğlu annoncerede, at de ikke kunne startes, fordi de ikke kunne få finansministeriets godkendelse, selvom de fandt et lån; Det blev lært, at Eminönü-Alibeyköy sporvognslinje, Bostancı-Dudullu metrolinje og Neonatal-Hospital Line. Imamoglu sagde: ”Vi har brug for statsgodkendelse for at aktivere lånet ved at ringe til præsidenten. Der er et lån, vi finder det. Det er bare et touch, vi ønsker ”.

Derefter blev det sagt i en skriftlig erklæring fra finansministeriet:

  • Hr. Ekrem İmamoğlu, borgmester for Istanbul Metropolitan Municipality, afgav en erklæring tirsdag den 14. januar (i dag) og sagde: 'I 2020 åbnede vi også en anmodning om nogle metrolinjer, som vi leverede kreditfaciliteter. Finansieringsgodkendelse kræves for at aktivere lånet. Vores anmodning om 3 linjer blev afvist, den første uge i januar.
  • I januar i år havde Istanbul Metropolitan Municipality ingen anmodninger om lånegodkendelse indsendt til vores ministerium eller afvist af vores ministerium.
  • Ikke-garanterede eksterne låntagningstilladelser, som vores ministerium anmoder om af Istanbul Metropolitan Municipality, Başakşehir-Kayaşehir Metro Line Construction, Elektromekaniske værker og køb af køretøjer, Kaynarca-Pendik, med brevet dateret 126 for levering af 29.11.2019 Metro Vehicles. -Tuzla Metro Line Construction, Elektromekaniske værker og køb af køretøjer, Çekmeköy Sultanbeyli Metro Line Construction, Elektromekaniske værker og køb af køretøjer, Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Line Construction, Mahmutbey-Bahçeşehir med brevet dateret 30.07.2019 til projekterne -Esenyurt og Kirazlı Halkalı Det er i øjeblikket givet med brevet dateret 22.10.2019 til metrolinjeprojekter.Sözcü)

 


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer