IMM's svar på metalkreditopgørelse fra Finansministeriet!

svar på beskrivelsen af ​​metrolånet fra Finans- og finansministeriet
svar på beskrivelsen af ​​metrolånet fra Finans- og finansministeriet

Istanbul Metropolitan Municipality svarede på "godkendelses" -erklæringen fra finansministeriet. I erklæringen "finder IMM-projekter lån, fordi de er udelukket fra det offentlige investeringsprogram af formandskabets strategi- og budgetdirektorat, men de kommer ikke til finansministeriets godkendelse. For udenlandsk låntagning er projektet først inkluderet i dette investeringsprogram, og derefter kræves finansgodkendelse. ”

Istanbul Metropolitan Municipality SözcüSü Murat Ongun svarede på erklæringen fra finansministeriet.

I erklæringen fra kommunen blev følgende udsagn anvendt:

  • IMM-projekter finder kredit, fordi de er udelukket fra det offentlige investeringsprogram af formandskabets strategi- og budgetdirektorat, men de kommer ikke til finansministeriets godkendelse.
  • Ved udenlandsk låntagning skal projektet først inkluderes i dette investeringsprogram, og derefter kræves finansgodkendelse.

Hvad er der sket?

3 projekter, som İBB-præsident Ekrem İmamoğlu annoncerede, at de ikke kunne startes, fordi de ikke kunne få finansministeriets godkendelse, selvom de fandt et lån; Det blev lært, at Eminönü-Alibeyköy sporvognslinje, Bostancı-Dudullu metrolinje og Neonatal-Hospital Line. Imamoglu kaldte præsidenten til metroen og sagde: ”Vi har brug for godkendelse af finansministeriet, før vi kan mobilisere lånet. Der er et lån, vi finder det. Det er bare et strejf, vi ønsker ”.

Derefter blev det sagt i en skriftlig erklæring fra finansministeriet:

  • Hr. Ekrem İmamoğlu, borgmester for Istanbul Metropolitan Municipality, afgav en erklæring tirsdag den 14. januar (i dag) og sagde: 'I 2020 åbnede vi også en anmodning om nogle metrolinjer, som vi leverede kreditfaciliteter. Finansieringsgodkendelse kræves for at aktivere lånet. Vores anmodning om 3 linjer blev afvist, den første uge i januar.
  • I januar i år havde Istanbul Metropolitan Municipality ingen anmodninger om lånegodkendelse indsendt til vores ministerium eller afvist af vores ministerium.
  • Ikke-garanterede eksterne låntagningstilladelser, som vores ministerium anmoder om af Istanbul Metropolitan Municipality, Başakşehir-Kayaşehir Metro Line Construction, Elektromekaniske værker og køb af køretøjer, Kaynarca-Pendik, med brevet dateret 126 for levering af 29.11.2019 Metro Vehicles. -Tuzla Metro Line Construction, Elektromekaniske værker og køb af køretøjer, Çekmeköy Sultanbeyli Metro Line Construction, Elektromekaniske værker og køb af køretøjer, Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Line Construction, Mahmutbey-Bahçeşehir med brevet dateret 30.07.2019 til projekterne -Esenyurt og Kirazlı Halkalı Det er i øjeblikket givet med brevet dateret 22.10.2019 til metrolinjeprojekter.Sözcü)

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar