TCDD-assistentkøbinspektør

tcdd assistentinspektør foretager køb
tcdd assistentinspektør foretager køb

TCDD ansætter assistentinspektør; 4 assistentinspektører vil blive ansat for at blive tildelt inspektionsrådet for TCDDs generaldirektorat.
Problemerne med adgangseksamen er angivet nedenfor.

Eksamen dato og tid: Den skriftlige eksamen afholdes den 15. februar 2020 (lørdag) mellem 09.30-15.30.

Undersøgelsessted: TCDDs generaldirektorat Hacı Bayram-kvarteret, Hipodrom Street, No: 3, 06050 Altındağ-Ankara Cafeteria Hall.

Deltagelsesvilkår

1) For at have de kvalifikationer, der er specificeret i artikel 48 i tjenestemandsloven,

2) Ikke at være fyldt 01.01.2020 år (35) pr. XNUMX,

3) At have afsluttet en af ​​fakulteterne ret, politik, økonomi, erhvervsadministration, økonomi og administrativ videnskab og en af ​​de uddannelsesinstitutioner i Tyrkiet eller i udlandet, hvis uddannelse accepteres af de kompetente myndigheder i mindst 4 år,

4) SSPC i 2018 og gruppen af ​​offentlige Personaleudvælgelseskontor Undersøgelse i 2019, beliggende KPSSP48 § 70 og over punkter har taget de første 80 i kandidat (med betingelser for deltagelse i eksamen, og antallet af ansøgere behørigt, hvis mere end 80 mennesker, point for at starte kandidat med den højeste De første 80 kandidater optages i optagelsesprøven, og alle ansøgere, der får lige point med den 80. kandidat, bliver inviteret til eksamen),

5) At ikke have nogen hindring for inspektoratet med hensyn til registrering og karakter ved afslutningen af ​​den undersøgelse, der skal gennemføres (Denne betingelse er kun for de kandidater, der har bestået den skriftlige eksamen og bestemmes af inspektionsrådet inden den mundtlige eksamen).

6) Med hensyn til sundhedsstatus for at være i stand til at rejse til alle dele af landet for at være i stand til at arbejde, for at forhindre kontinuerligt arbejde i kroppen eller psykisk sygdom eller handicap med handicappede,

7) At have de kvalifikationer, som inspektoratet kræver med hensyn til repræsentation,

8)Aflevering af eksamen for første eller anden gang,

Undersøgelsesansøgning og eksamensindgangsdokument

Eksamen applikationer, eksamen annonceringen af ​​startende fra dagen efter offentliggørelsen i Lovtidende 31.01.2020/3/06050 fredag ​​indtil slutningen af ​​åbningstiden TCDD Generaldirektoratet for inspektion Board Haci Bayram-kvarter, Hippodrome Caddesi, No: XNUMX, XNUMX Çankaya-, der kan gøres personligt eller via mail til adressen i Ankara, dette ansøgninger efter fristen vil ikke blive taget i betragtning. CD TCDD Generaldirektorat Assistentinspektør Indgangsundersøgelse Ansøgningsformular skal tages fra ovennævnte adresse eller www.tcdd.gov.tr ​​By Det vil være afsluttet ved at downloade adressen. Ansøgninger, der ikke foretages til tiden og med manglende dokumenter og oplysninger, vil ikke blive behandlet.

Ansøgere, der er berettigede til at gå til eksamen, vil blive opkrævet et gebyr på 10 TL. Gebyrer vil blive deponeret til konti i Halkbank Ankara Corporate Branch TR 710001200945200013000001 eller Vakıfbank Labor Branch TR 140001500158007262158442. Der tilbagebetales ikke refusion, og indbetalingen vil blive skrevet til banken i forklaringsafsnittet på kvitteringen med üne inspektorateksamen ”legitimitet.

Den endelige liste over kandidater, der er berettiget til at deltage i prøven, vil være tilgængelig den 05.02.2020 fra TCDD Inspection Board. Derudover www.tcdd.gov.tr ​​By Internetadresser. "Eksamenindgangscertifikat a vil blive udstedt af TCDD-inspektionsudvalget pr. 10.02.2020 og" eksamensindgangscertifikat mayan, der først er optaget før eksamensdatoen, vil også blive leveret til eksamenshallen. Under undersøgelsen vil dette dokument blive præsenteret først, og et gyldigt og gyldigt ID-dokument med foto og godkendelse, såsom identitetskort, kørekort eller pas, der vil blive brugt til identifikation, vil blive opbevaret.

Dokumenter, der kræves til eksamen

1) Fotokopi af identitetsdokumentet, der indeholder erklæringen om TC-identifikationsnummer eller TC-identifikationsnummer,

2) Undersøgelsesformular (modtaget fra www.tcdd.gov.tr ​​eller ved hånden),

3) Originalkopi af KPSS-resultatdokument, hvis gyldighedsperiode ikke er udløbet eller en godkendt kopi af computerudskriften,

4) Originalen til eksamensbeviset eller eksamensbeviset eller prøven godkendt af institutionen,

5) To fotografier (4,5 x 6 cm) og TCDD gælder for inspektionsrådet.

Følgende dokumenter kræves fra den skriftlige eksamen inden den mundtlige eksamen.

1) Skriftlig erklæring, der viser, at der ikke er nogen hindring for den løbende udførelse af sundhedsopgaver,

2) Skriftlig erklæring om, at mandlige kandidater ikke er tilknyttet militæret,

3) Skriftlig erklæring om ingen kriminel fortegnelse,

4) Kandidatens CV,

5) Fire fotos (4,5 x 6 cm),

6) Original eller notarized fotokopi af ækvivalenscertifikatet for kandidater ved indenlandske eller udenlandske uddannelsesinstitutioner, bortset fra fakulteterne for ret, politik, økonomi, erhvervsadministration, økonomiske og administrative videnskaber,

For detaljer om annonce KLIK HER

Aktuelle jernbanetilbud

tsar 15

London transportledet udvikling

Januar 15 @ 08: 00 - 17: 00

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar