TCDD nægter billetter til 300 procent vandretur til YHT-billetter

tcdd benægter vandretur på yht-billetter
tcdd benægter vandretur på yht-billetter

I nogle medier blev det rapporteret, at der var en stigning på 300 procent i billetpriserne til højhastighedstog. TCDD Taşımacılık AŞ sagde, "Der blev foretaget ændringer i abonnementskortsgebyr, ikke hæve."

I erklæringen fra generaldirektoratet for TCDD Tasimacilik AS erklærede embedsmændene, at der i dag er nyheder om, at nogle avisers websteder og nyhedswebsteder har en stigning på 300 procent i YHT-billetpriserne, men YHT-ernes forretnings- og økonomiafdelinger har ikke foretaget ændringer. Det anføres, at diskonteringssatserne for de anvendte abonnementskort er ændret.

tcdd benægter vandretur på yht-billetter
tcdd benægter vandretur på yht-billetter

I erklæringen om, at der er to typer abonnementspakker, der er gyldige i YHT'er: ”Boarding-baserede abonnementspakker, der giver deres ejere 2-2 og 60 boardingrettigheder i 15 dage mellem 20 stationer, er 30 procent for erhvervslivet, 5 procent og 10 procent og 15 procent for økonomien. 15 procent og 20 procent rabatter begyndte at blive anvendt.

Vores passager, der ejer et økonomiklasse 30 tusind abonnementskort mellem Ankara og Eskişehir, opkræves som 28,1 lira, mens vores passager, der rejser med en fuld billet, betaler 37,5 lira. ”


Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar