Togkræs i Polen

tier carpti
tier carpti

I Polen brød chaufføren af ​​en lastbil, der transporterede en gravemaskine, barrieren for planovergangen og forsøgte at krydse jernbanen og ramte et tog i sin trailer. Ulykkets øjeblik blev afspejlet i sikkerhedskameraet.

Hændelsen fandt sted i Zbaszyn i Greater Poland Voivodeship i det vestlige Polen. Optagelserne optaget af jernbanesikkerhedskameraet viser, at en lastbil, der bærer et tungt maskiner, bryder gennem den lukkede barriere og går ind i planovergangen. Billederne viser, at det hurtigt ankomende tog rammer traktoren, der er ved at afslutte sin passage, og svinger den tunge maskine på vejen.

I ulykken blev togens to machinister såret, lastbilchaufføren overlevede hændelsen uskadd. Lokomotiv, lastbil og jernbane blev beskadiget i ulykken.

Myndigheder, chauffører kan undgås 1 minut sabretmesiyle store ulykker, hændelsen skal overholdes i reglerne, sagde han.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar