Transportprojekter gjorde livet lettere i Kocaeli

transportprojekter gjorde livet lettere
transportprojekter gjorde livet lettere

Mange kæmpe transportprojekter er blevet implementeret i Kocaeli i de sidste 16 år. Borgernes vejkomfort blev øget med de afsluttede projekter, mens fodgængere fik trafiksikkerhed. Borgernes tilfredshed blev opnået gennem snesevis af projekter som veje, kryds og overfladebaner bygget i 2019. Bygningen af ​​Institut for Videnskab og Arbejde vil fortsat blive præsenteret for borgerne i mange projekter i 2020.

MANGE PROJEKTER, TILBUD TIL BORGERE


Som i tidligere år brugte Kocaeli Metropolitan Municipality også intensivt arbejde med transportprojekter i 2019. Inden for værkerne hører Gebze-distriktet, Istanbul Street, fodgængerovergang, Dilovası West Junction-kryds, Köseköy Köprülü-krydset, Başiskele-distriktet Industrial and Arpalık-gader, Karamürsel-distriktet Semetler Bridge, Gölcük-distriktet Yüzbaşılar Junction, İzmit-distriktet Baki Komsuoğlu Caddesi Fodgængerovergang, SEKAPARK - Plajyolu 2. trin konstruktion af sporvogne, køb af sporvogne, Çayırova og Gebze Fatih togstation tilslutning af veje, İzmit distrikt Çetin Emeç fodgængerovergang, İzmit distrikt Salim Dervişoğlu Street, Körfez Derç Çavuşlu Kvarterets forbindelsesbro, Kocaeli Congress Center-parkeringsplads og anden parkeringsplads til skovbrugsprojekter blev afsluttet. Ud over disse store projekter blev mange små og mellemstore projekter stillet til rådighed for borgerne.

PROJEKTER ER REALISERET ETT I ETT

I 2019 blev mange projekter afsluttet og præsenteret for borgerne, mens byggeprocessen fortsætter i nogle projekter. I denne sammenhæng er opførelsen af ​​Dilovası Eynerce Junction Yavuz Sultan Selim Street Connection og Çayırova - Tuzla Şifa kvarteret krydser broen og forbindelsesveje i gang. Derudover fortsætter brokryds, overpassprojekter, vejreparation og renoveringsarbejder i hele provinsen. Projekterne under opførelse vil være tilgængelige for borgerne, når de er færdige.

BORGERNE TILFREDSVINST

Med de overgangsveje, der blev åbnet af Metropolitan Municipality i 2019 til brug af borgere, kunne fodgængere transportere sikkert i byen. Ved hjælp af reparations- og renoveringsarbejder kan borgerne lettere rejse ved at øge vejkomforten. Derudover blev kontinuiteten af ​​motorveje med transitbroer og broer bygget og krydsningen af ​​køretøjerne gjort sikrere.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer