TUDEMSAS 2020-budgettilskud reduceret

tudemsasin reducerede godtgørelsen
tudemsasin reducerede godtgørelsen

Abdullah Peker, formand for fagforeningen Transport og jernbanemedarbejdere, sagde, at fusionen mellem TÜDEMSAŞ, TÜLOMSAŞ og TÜVASAŞ blev reduceret og lukket i tre institutioner.


Peker sagde, at TÜDEMSAŞ er værdien af ​​Sivas. ”Som i 2019 afslører reduktion af budgetbevillingen for 2020, hvad deres reelle hensigt er. Sivas vil eksistere, hvis TÜDEMSAŞ findes. Eskişehir vil eksistere, hvis TÜLOMSAŞ findes. Hvis TÜVASAŞ findes, findes adapazarı arı. Peker forsvarede, at fusion betyder svind og lukning, ”Afgivelse af fusion vil blive afspejlet i effektiviteten af ​​statslige økonomiske virksomheder. Liberaliseringsarbejdet for TCDD vil blive forsinket indtil 2020 ved at udskyde den planlagte periode indtil 2023, og dirigere de vogne, der vil blive bragt til udlandet, især fra Europa, til udviklingen af ​​Wagon-fabrikker.

Fusionen af ​​tre institutioner (TÜDEMSAŞ, TÜVASAŞ, TÜLOMSAŞ) i formandskabets årlige programmering i 2020 kan forårsage problemer som at begrænse investeringerne og bremse arbejdet. Når bevillingen øges, øges disse institutioners forretningsevne. Det bør bringes til det niveau, der vil bidrage til vores nationale økonomi ved at øge produktionen i virksomheder, der er tilknyttet offentlige økonomiske institutioner. Vores Union er bekymret over, at fusionsprojektet ville betyde, at TÜDEMSAŞ blev fuldført. Datoen for indsamling under ét tag er 2020, og jeg informerer alle vores ansatte om, at vi vil begynde at arbejde i Ankara om forlængelse af denne dato 2023 i næste uge. TÜDEMSAŞ hælder i øjeblikket 10 millioner TL varme penge på de lokale og nationale markeder.Når fusionsprojektet realiseres, er vores opfattelse, at dette beløb ikke engang vil være 10 procent. Vi tror, ​​at dette vil være Sivas største onde. Tyrkiet Wagon Industry Co., Inc. og Tyrkiet vil være det lokomotiv industri i Tyrkiet Railway Maskiner Industri Inc. straks dispenseres fra kombinere styring af projektet under ét tag og institutioner til fordel for den provins, hvor han sagde. Herfra opfordrer jeg Sivas-parlamentsmedlemmer ”.Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar