Turkish Transportation-Sen opfordrede indbyggerne i Sivas til at kræve TUDEMSAŞ

turk transport skal du kalde tudemsasa
turk transport skal du kalde tudemsasa

Ilker Celikus, formand for Turk Ulas-Sen filial, der bragte beskyldningerne om, at TÜDEMSAS vil blive fusioneret med TULOMSAS og TUVASAS, sagde: Vi opfordrer alle Sivas-beboere til at kræve brøddøre mod ønsket om at blive fusioneret med andre datterselskaber af TÜDEMSAŞ. ”

27.10.2018/30578/256 dato og 2019 XNUMX statstidende nr XNUMX Nr herunder årsprogrammet XNUMX Formanden mindet om, at der er udstedt præsidentens afgørelse Çelikus, "udgivet herskende, 'Republikken Tyrkiet statsbaner (TCDD) Entreprenøren er et datterselskab af generaldirektoratet, TÜDEMSAŞ og TÜVASAŞ; vil blive omstruktureret for at imødekomme markedets forventninger som et resultat af lovbestemmelser i jernbanesektoren ´. I samme beslutning anføres det, at ÜL TÜLOMSAŞ, TÜVASAŞ og TÜDEMSAŞ vil blive samlet under et enkelt tag for at imødekomme markedets forventninger, tomgangsproduktionskapacitet vil blive brugt mere effektivt gennem organisatoriske samarbejder og indenlandsk produktionskapacitet vil blive forbedret ´. I tråd med denne for nylig offentliggjorte beslutning har vi hørt, at arbejdet på ministerieniveau er fremskyndet. ”

TCDD datterselskab af TÜDEMSAŞ (Tyrkiet Railway Maskiner Industri Inc.) damplokomotiv og under Sivas Traction Workshop navn med det formål at gøre reparation af godsvogne, der minder grundlagt i 1939 Çelikus, "Jernbanetransport parallelt med udviklingen af ​​godsvogne i 1953 produktion I 1975 blev navnet ændret til SİDEMAS i 1986 som TÜDEMSAŞ. TÜDEMSAŞ Generaldirektorat, der består af 400 fabrikker og 3 afdelinger og har et areal på 10 tusind kvadratmeter, er en indkomstport for dem, der bor i Sivas og Sivas, og har en stor betydning for økonomien i Sivas. Fusionen af ​​denne fornemme organisation med andre datterselskaber, lukningen af ​​Generaldirektoratet, krympningen af ​​TÜDEMSAŞ, tab af funktion og faldet i forretningsomfang resulterer i et fald i forretningseffektivitet. ”

Borgmester Çelikus fortsatte følgende udsagn: TÜ TÜDEMSAŞ sigter mod at bidrage til den nationale økonomi ved at fremstille vogne i verdensklasse i overensstemmelse med den udviklende teknologi og i overensstemmelse med den udviklende teknologi og ændre strukturen i TÜDEMSAŞ for at imødekomme markedets forventninger. afskaffelse af titlen på generaldirektoratet for denne organisation, TÜDEMSAŞ vil resultere i et fald i investeringerne, der skal foretages i Sivas, samt brød- og brødmedarbejderne hos Sivas-ansatte, især her takket være Sivas økonomi handler derfor alle borgere, der bor i Sivas Det er en udiskutabel kendsgerning, at beskæftigelsen vil falde og øge arbejdsløsheden. Af disse grunde kræver vi, som Türk Ulasim-Sen, at foretage de nødvendige investeringer til TUDEMSAS, for at øge forretningsomfanget, forbedre den indenlandske produktionskapacitet og at blive en organisation, der har ord på sit eget marked ved at opgive sin anvendelse under et enkelt tag, som tidligere ikke var succesrig. . I denne sammenhæng opfordrer vi alle sivasitter til at støtte brødportene imod TÜDEMSAŞs ønske om at blive fusioneret med andre datterselskaber. ”(i Sivasira)

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar