Avanceret teknologi for at fremskynde Transformation af Tyrkiet Domestic Car

turkiyenin avanceret teknologi til at fremskynde den indenlandske bil konverteringer
turkiyenin avanceret teknologi til at fremskynde den indenlandske bil konverteringer

Bursa arrangeret af Tekniske Universitet Tyrkiets Automobile og Bursa 'panel, som gæsterne BCCI formand Ibrahim Burkay, sagde den indenlandske bilproduktion vil accelerere Tyrkiets medium-høj og omdannelsen af ​​højteknologisk fremstillingsvirksomhed, "Disse bevægelser både vores lande Bursa vores hvert felt fører til en højere liga. ”


BCCI præsident Abraham Burkay, Bursa Tekniske Universitet var vært for 'Bil Tyrkiet og Bursa sluttede sig til panelet. Rektor for BTU Dr. Arif Karademir ledet af mødets formand, modereret af Burkay, det 21. århundrede, verdens konkurrenceevne for byer med høj konkurrenceevne, sagde han.

"Lokale bil Tyrkiets omdannelse den vil ACCELERATED"

Med konstatering af, at verdens byer konkurrerer mere end landene i verden, sagde borgmester Burkay, olarak Som Bursa, fortsætter vi med at producere og eksportere for at fange vores land. På denne rejse spiller indenrigsbil en transformerende rolle for vores land og Bursa. Hvis vi går ind mellem verdens 10 største økonomier, bør historien om dette spil planen i Tyrkiet være anderledes. Kernen i denne historie skal være mellemhøj og højteknologisk. På denne rejse spiller den nationale og nationale bilbevægelse en transformerende rolle. ”

“BURSA'S AKKUMULATION OG INFRASTRUKTUR AFSÆTTEDE ADDRESSEN FOR BEDRIFTSBIL IL

Med betoning af, at Bursa er et af de vigtigste produktionscentre i Marmara-bassinet, sagde borgmester Burkay, olarak Som BTSO var vi en af ​​de første institutioner til at omfavne det nationale bilprojekt, der var en milepæl med hensyn til vores lands vision og mål under ledelse af vores præsident Recep Tayyip Erdoğan. Hvis der produceres indenlandske biler; Vi har udtrykt, at Bursa vil være det mest værdifulde center med sin viden, erfaring og magt ved enhver lejlighed. Lande i verden på stedet for elbiler er nået langt. Som Bursa har vi en stor mulighed forude. Bursa i Tyrkiet i sektorer, som undergår transformativ magt bevægelse, vil dette projekt give et mere solidt grundlag at stå på. Akkumuleringen og infrastrukturen i Bursa har været den vigtigste faktor i denne beslutning. Vi er overbevist om, at dette projekt vil få succes som et land

“DOMESTISK BIL VIL BÆR BURSA TIL HØJ NIVEAU”

Understreger, at bilteknologier også er drivkraften i den globale økonomi i sektorer, der fører verdensøkonomien som rum, forsvar, luftfart og jernbanesystemer, sagde borgmester Burkay: I denne region etableringen af ​​Tyrkiets første Oiz 1960 vil fortsætte med at give retning til vores nationale mål. Bursa, Tyrkiet vil være den by, hvor vores 60-års drøm. "

“VI SKAL LÆSE VERDENS GODE”

Påpeger, at udviklingen i verden bør analyseres godt for at styrke Bursas potentiale i strategiske sektorer, sagde borgmester Burkay: ”Vi bør læse verden godt. Hvis Detroit var gået til forskellige felter på baggrund af bilbranchen på det tidspunkt, kunne det have gjort et bedre punkt. San Francisco i USA og Baden Württemberg i Tyskland er de byer, der former landets økonomi. Det ses, at byer skriver landenes succeshistorier. ” Borgmester Burkay mindede om, at BTSO påtog sig projekter, der førte omdannelsen af ​​Bursas økonomi i forskellige sektorer. Vi ønsker, at vores universiteter får større udbytte af disse projekter. Fordi universiteter spiller en anden rolle i udviklingen af ​​byer. FoU og innovationsorienterede aktiviteter for vores akademikere og studerende vil bidrage til udviklingen af ​​alle vores sektorer

BURSA INFRASTRUKTUR

Rektor for BTU Dr. Arif Karademir sagde, at Bursa har skrevet nye succeshistorier med sin produktionserfaring. Karademir af Tyrkiets indenlandske bilproducenter, der har noteret den store glæde af at skulle blive produceret i Bursa, "Vi vil fortsætte med at bidrage såvel som et universitet akademisk i den indenlandske bil processen. Vi vil fortsætte med at handle sammen med vores forretningsverden og tage fælles trin i den kommende proces

ELEKTRISK KØRETØJKULTUR

Direktør, BTU Automotive Application and Research Center Kemal Furkan Removal, Bursa er Tyrkiets vigtigste center i bilindustrien, sagde han: "Vi ser det som den rigtige beslutning at producere en indenlandsk bil i Bursa. Fordi Bursa er den mest færdige by i denne forstand. Jeg fandt stilarbejdet i den lokale bil meget godt. Tyrkiske ingeniører har guidet projektet fuldstændigt, og inden for 14-15 måneder er køretøjet klar. Design et højere niveau end mange biler, der sælges i mange af Tyrkiet. Det vil være Europas første elektriske SUV i det kommende år. Udvendig belysning er meget bedre end TESLA belysningsudstyr brugt. Der er en anden kendsgerning foran os. Vi er nødt til at sprede det elektriske køretøj kultur i Tyrkiet. Fordi verden forbereder sig på denne virkelighed, må vi være forberedt på denRailway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar